Evet tüm ritüel gerçekleştirildi, 777
Böyle şeylere inanamıyorum
Son dakika yarım yamalak dileklerimi yazdım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Böyle şeylere inanamıyorum. ama yine de çoğu insan için önemli bir gündür. Hıdırellez, Türk kültüründe baharın başlangıcını ve doğanın yeniden canlanmasını kutlamak için yapılan bir gelenektir. Bu gelenekte, Hızır ile İlyas peygamberlerin buluşması ve insanların dualarını kabul ettiğine inanılmaktadır. Dolayısıyla, Hıdırellez günü dilek dilemek birçok insan için önemlidir. Ancak, bu geleneksel inancın doğru veya yanlış olduğu tartışmalı bir konudur ve bu nedenle dilek dilemenin gerçekleşeceği veya gerçekleşmeyeceği konusunda kesin bir kanıt yoktur. Bununla birlikte, dileklerin kişinin kendi iç dünyasında olumlu bir etki yaratabileceği ve motivasyonunu artırabileceği düşünülebilir. Özetle, Hıdırellez gününde dilek dilemek kişisel inançlara ve tercihlere bağlıdır. Bu geleneksel inançtan zevk alanlar için dilek dilemenin bir önemi olabilir, ancak herkesin inancına saygı duyulmalıdır.
Cevap
9Cevap
Sabah ezaninda dışarı nasil cikcam allah aşkına kaciyo falan sanırlar gsjshsjwm bu yüzden bi şey yapmadim
Diledim gerçekleşenler de oldu. Umarım bundan sonrakiler de olur.
Biz dilek dilemeyiz sonsuz kudreti olan Allah'tan dua ile isteriz hayırlısı ise verir değilse vermez. Ne ara burjuva olduk ! Ba ba ba ba !
🤲
Eskiden çok severdim hidirellezi smdi oral bile değilim
Böyle şeylere inanmıyorum. Annem kaç sene diledi hiçbiri gerçek olmadı.
Gül ağacına bir şeyler astım, hayırlısı🙏🏻
Yok, Biz Allah'tan istiyoruz.
Bahçemizde gül olmasına rağmen yapmadım dilemedim
Dilek dilemedim
Dilemedim
Böyle şeylere inanamıyorum
Olmuyor ya
Böyle şeyleri inanmam
Inanmamm
O ne la
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?