Benim bütün dilekler galiba uzaydaki kara deliğe gidiyor.. hep gerçekleşecek gibi oluyor sonra hop başa dönüyoruz. Sizde durumlar nasıl?

Benim bütün dilekler galiba uzaydaki kara deliğe gidiyor.. hep gerçekleşecek gibi oluyor sonra hop başa dönüyoruz. Sizde durumlar nasıl?

Önceden Allah'a yalvararak, adak adayarak ama köpek gibi ağlayarak dilediğim her dileğim kabul olurdu. Son zamanlarda şu manifesttir ritüeldir olaylarıyla kafayı bozunca gerçekten istediğim ve olmasını beklediğim hiçbir şeyin olmadığını fark ediyorum. Bir şeyi ne kadar beklerseniz o kadar olmaz, beklemediğiniz aklınızda olmadığı anda bir anda oluverir. Ben bu olayı enerjiye bağlıyorum. O şeyi aklınızdan uzak tutup enerjinizi ondan uzak tutarsanız sizin enerjinize ihtiyaç duyar ve olur. Bu genelde insan ilişkileri için geçerli olsa da geri kalan şeyler için de çoğu durumda geçerli. Demem o ki fazla kafaya takmayın, düşünmeyin. Sadece isteyin ve bırakın.
Güzel bir görüş teşekkür ediyorum 💐
Cevap
15Cevap
Hayır dilek dilemeyi bıraktım çok uzun zaman önce. sadece yıldızlara bakıyorum gece şarkı dinlerken.. bir süre camı açıp izlemek güzel oluyor
Adakla dilekle işim yok benim, dua ederim.
Adak biraz riskli mecbur yapman gerekiyor eğer yapamazsan sıkıntı yaşıyorsun o yüzden dileklerimde adak adamıyorum.
Dilesem bile kabul olmuyor o yüzden artık saldım jajjssjksks
Hocaaaam aglicam😭😭
Adak adamakla dilek dilemek aynı cümlede olamaz. Çünkü ikisi apayrı şeyler. Adak adarsın ve dua edersin. Nasip olursa adağını yerine getirirsin. Burada herhangi bir "dilek" yok yani. Yaptım daha önce ve kabul oldu da "duam"
Oluyorr dileyim gerçekleşene kadar adağımı unutuyorum ama zhshsj
Adak adamadım ama bir totem gibi bir şeyim vardı ama olmadı
Ben böyle şeylere inanmıyorum. Kendi etkim olmadan bir tepki olacağını sanmıyorum.
Allah dan bir şey istemeyi bırakalı çok oldu kimseye eğilmeye bükülmeye gerek yok
Dileklerim yerine ulaşmıyor gibi hissediyorum çoğunlukla 🫤
Dua etmeyi denedin mi
Evet kuzum
Evet oldu. 3 te 2 tuttu
Genelde dogum günümde yapıyorum.
Dua ederim sadece diğer şeylerle işim yok.
evet mesela bir iş var olursa..
Hayatımda bir çok kere
Nasrettin hoca misali
Adak icin para bile yok iste boyle bi hayat
Nasip olacaksa olur anca
Yok be... yapmadım hiç
Öyle batıl inançlarım yok.
oldu var bir adağım
Oluyor evet
Hayır olmuyor
Hiç olmadı.
Bir tane varmıs ama unuttö