Geldi yine tipini sevdiğim retro 🤪 20 nisanda Merkür retrosu başlıyor, hem de benim burcumda, boğa burcundaymış, eyvah eyvah :D Bu dönemde dönen exlere dikkat edin, yılan hepsi...

Geldi yine tipini sevdiğim retro 🤪 20 nisanda Merkür retrosu başlıyor, hem de benim burcumda, boğa burcundaymış, eyvah eyvah :D Bu dönemde dönen exlere dikkat edin, yılan hepsi...

Hiçbir şekilde iletişimimiz olmadığı halde WhatsApptan engellediğini farkettim geçenlerde işin tuhafı sadece sık kullandığı hattan engelleyip diğer numarasından silmemiş bende her yerden engelledim artık istese de ulaşamaz. Exler hep döndü bu zamana kadar kendi adıma konuşayım ama bu bir karma bence retro da dönmelerininde bi sebebi vardır. Artık ileriye bakma zamanı diye düşünüyorum.
Hay sokacam retrosuna. Geçen sene retro dönemi hatun arada az biraz geyik yaptık neyse işte işi düşmüştü bi de onunla ilgilendim derken görüşme teklif ettim kabul etmedi her zamanki "arkadaşlarla plan yaptık "bahanesi , içime kurt düştü az biraz kurcaladim, sevdiği kişiye onu sevdiğini söylemiş ve evlilik kararı almışlar, ağustosa Nişan taktılar, 2023 Eylül gibi dw evlenirler. canım gibi hissetmiştim kendimi
Canım değil slk
Sen grezekalı mısın?
İnanmayın amwq burçlara, 2 tane gezegen yer değiştiriyor diye bizi mi etkiliyor?
Celal Şengör bile dayanamamış yorum yapmış bu konu hakkında, o kadar boş bir konu
https://www.youtube.com/embed/LMmjMthFQVIİlk defa duyuyorum ama uzun hikaye şimdi anlatamam yıllar sonra bugün rüyamda sevdiğim ama bağlarımızın koptuğu bir kızı evlendi diye gördüm. Eğer böyle bir retro varsa rüyama uğramış olabilir 🤣😂
Cevap
39Cevap
Merkür retrosu, gerçek bir astronomik olaydır ve Merkür'ün yörüngesinde geriye doğru hareket etmesiyle oluşur. Bu hareket, gezegenlerin yörüngelerindeki farklı hızlardan kaynaklanır. Ancak, astrolojik olarak Merkür retrosunun insanlar ve dünya üzerindeki etkileri hakkında bilimsel olarak kanıtlanmış bir veri yoktur. Bu nedenle, Merkür retrosunun astrolojik yorumlarına inanmak kişisel bir tercih veya inanç meselesi olabilir.
Size tavsiyemiz fantezi hayal dünyasından uzaklaşıp gezegenlerden medet ummadan bilime odaklanın :)
Ben aylar önce almıştım. Evlenmiş kendisi :D Mutlu ol dedim. Normal de hakkımı helal etmem ona. Sırf cocugu var diye. Bide benim adımı vermiş. Yok neymiş kocası istemiş o da onaylamış. Bir sürü isim var beni bulmuş. Tesadüf mü? Ben tesadüflere inanmam. Başka exden yine gelirse harbi dalarım:D
Ana 😃sakagibiya wheheh
@Hayanasınıya Öyle. O çocuk bence beni biliyordu. Kasıtlı yaptı net.. Ben bir sebebten ötürü susuyorum. Bir sürü isim var gelmiş benim adamı varmış.. Yemişim :)
Ahahah 😅 aman boş ver taksim bişey olmaz 😃
@Hayanasınıya Bütün tröller de beni buluyor. :)
Trol derken benmiyim o🤣
@Hayanasınıya Sen kim olduğunu bir söylesene:D
Ben buyum😆
Eğer bunları zevk için takip ediyorsanız iyidir kafanızı dağıtırsınız. Ama bunlara inanıp hayatınızı bunlara göre şekillendiriyorsanız vay halinize. Ömür boyu kendi kararlarınızı almadan, kandırılarak bu dünyadan göçüp gideceksiniz
Ama sayfaya düşen soruya bak ya. Biz önemli bir şey paylaşsak 1 kişi anca cevap verir
Her sene aynı nane.
Bu sene göreceksin.
Göster de görelim mk. Ya.
Boğa burcuyuz her sene aşkı bulucaz.
Sanki navigasyonda sapma var mk.
ya da adresi yanlış yazıyorlar
Bende bu ara hayatım da oluşan aksiliklere bir kabahatli arıyordum ah işte aranan kan bulundu😂😋🤣😅
Boğa kadının bu halde olmasının sebebi bu mu? Ne zaman bitecek bu retro denilen şey? Hayırlı bir şey mi merak ediyorum.
Exten next olmuyor 😅 zaten inanmam bu tarz şeylere ancak gelecek olana da kapım kapalı...
Gelirse verdiğim 35 bin tl'yi isterim gelsin gelsin :D
Dolandirildin mj
@xyzabc1234 Allahın cezası depremde evi yıkıldı. Başka bir şehre gitti o ara full bana bindi...
Sonra da kaçtı mı
Hayır deprem diyorsun, epey sorunlu bi olaydi, sonrasında hiç bisey olmamış gibi kaçıp gittiyse ve arayıp sormuyorsa sorun bro
@xyzabc1234 Dostum hikayesi doğru. Ama Eşek gibi bana bakacak bakmazsa olmaz zihniyetide bir dolandırma yöntemidir :D Teknik olarak manipüle edilerek dolandırıldım :D
Daha taze. Az bekle
@xyzabc1234 Yok geri dönmez 3 defa daha zorladı para konusunda 3'ünde de hayır dedim. Dönsede vermeyeceğimi bilmiyor
Ne demiş ünlü filozof hadise:
Yaydan çıkan ok geri dönemez.
Dün çift saat gördüm, yemin ederim. Bu retro nasıl bir şey ya insanı büyülüyor? Yazıda geri döneceği yazıyordu ve gerçekten döndü, insan büyüleniyor.
Neyse ki kütle çekimleri insanların kararını bu kadar etkilemiyor.
Merkür şusuna busuna inanmam.
Eskide kalmış kişilerle de alakam olmaz zaten.
Yaa kisicem artıkk retrosunu da merkürünü de jüpiterini de bu sefer neler bozulacak acaba?
Türkiyede yaşamak bile yılın 12 ayında Merkür Retrosu etkisiyle geçer. Antremanliyiz.
Doğru insan 'eski' olmaz. Eskiyse geri dönüşünün anlamı olmaz
Üçüncü dünya savasi kapıda erkekler savaşlarda it gibi ölürken kadınların uğraştığı şeylerin bu kadar boş olması gerçeği. Merkürün sana ne faydası olur ne de zararı emin ol hatta merkürün umrunda bile değilsin biraz elle tutulur şeylerle ugrasmanizi oneririm
@arenhancıogluyy geneliniz böyle benim bilgim tüm sulalene yol olur yallah geri dön deligine
hala genelleme yapman komik ayrıca dedem odtü mezunu annem ve babamda hacettepe ben de bilkent de okuyorum
@arenhancıogluyy ben de sirketlere yazılım gelistiriyorum ekip uygulamalarını tek başıma yapabilecek donanıma sahibim ingilizce ve Almanca ayni zamanda tarihe olan ilgimden dolayı Osmanlı diline hakimim sidik yaristirmadan iyi düşün dedenin ODTÜ mezunu annenin babanın Hacettepe de okumasınin sana ne faydası var tek basarin Bilkentte okumak mı orada okuyan birsuru öğrenci var hala siradansin Emin ol başkalarının başarıları ile ovunecek kadar da ezik olma
4 dil biliyorum kinc boks ve yüzme de bir sürü madalyam ve lisansım var
@arenhancıogluyy he he
Instagram ver gösteriyim imkansız bisey degil
yok valla benim eximden bi haber yok şu an için
Yükselen burcum boğa. Ex falan gelmedi gelmesin de aman aman.
Arayan soran yok cünkü geçmişle ilgilenmicegmi bilir
Ex gelsin bi geleceği varsa göreceği de var ağzına sçp gönderecem
Merkür'ün bundan haberi var mı adlkjhjfgsafgasf
Evet biz zaten hala seviyoruz ama beraber değilizzz
Bende boğa burcuyum eskiler eskide kaldı hatta yazsa hatırlamam o derece unuttum...
Benden selam söyleyin bütün aşklarıma,
Eskiye rağbet bit pazarına nur yağar 😎
Umurumda değil gezegenlerin hepsi toplanıp gelse gram umurumda değil küfür ederim 😃
Burçlara inanmıyorum ama bu bahaneyle hepsine bir toplu mesaj gönderiyim 😂
Off eximden bi haber yok umarım yazar hoş gerçi ben dün sağlam olmayan kafa ile yazdım kötüyüm dedi geri böyle dönmedi
aman sakın haber gelmesin kötü haber geliyor hala aşığım berbat olurum
İnanılır gibi değil, yıllar önce ki flört bugün geldi
Yok almadım zaten dönemez engelli bende bi zahmet dönmeye yüzü kalmamış olsun zaten
Ex nedir ya. Uyuşturucu madde ismi benim bildiğim. Ex çıktı birde başımıza.
Dün yazdı hal hatir sormak için yazıyorum diye.
Exlerden haber mi gelicek 🙄
Boğa burcunda olunca ne oluyo ki bide ex ikizler ben yayım
Exler mi dönüyoooor? Sadece o geri dönüş mesajını görmek istiyorum yoksa işim olmazzzz
Güzel ablam sen ne anlatıyon hangi dil bu
Buna inanan var mı kafayı yicem 😂😂
burç gibi bi şey değil bu gezegenler geriliyor etkileri illaki olcak
saçmalama
Gezegenin ileri gidip geri geldiğine falan nasıl inanıyorsunuz acaba
Aa boğada mıymış neler bekliyormuş 🥲
Noluyor bu Merkür Retrosu tam olarak
bu ne KFNALWJOEJAOS inanan cidden malxdir
Yaa bı dursunya su Merkür
ay benim akrep burcum
Astrolojiye inanmıyorum
Merkür retrosunda ne oluyor ki
Kimse gelmesin mümkünse 😬
hayr daha haber yok😅🤣
Böyle saçma sapan şeylere de inanmayın dikkat edin
ayyy gıcık oluyorum şu sahte bilimcilere.
Lan bu metro bitmiyo mu yaw
Ne etkileri oluyormuş
Exler benden uzak olsun
Bilimsel bir açıklaması var mı bunun acaba?
Bilimsel değil. Gerçek değil yani muhtemelen ama inançlara saygı duymalıyız
Hanım hanım ne anlatıyorsun anlamıyoruz? 😅
Ayy sevgili istemez ama şu iç daralması evhamin sebebi retromuuu 🥲🥲
Yarın iletişim çabası içinde olanlar olacaktır.
Merkür'de metronun işi ne😂😂🤪
ondan mı zırlayıp duruyorum ben
Ben anlamadım ne olucak ki?
Benim boğa burcu yılan ex döner yine
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?