www.google.com/.../...11-eylul-merkur-3056298h.htm
Merkür retrosuna girmemize az kaldı. Retrolara inanan var mı?
www.google.com/.../...11-eylul-merkur-3056298h.htm
Merkür retrosuna girmemize az kaldı. Retrolara inanan var mı?
Yani birazcık etkilediğini düşünüyorum sanırım tam olarak inanmasam da. Ama lütfen sınavla ilgili bir şey olmasın ya KPSS var. 😀 sınavla ilgili zorluklar yazıyordu 😐
Kolay gelsin canım. Kpss zaten ayrı bir dert. Çok iyi biliyorum. Umarım güzel geçer. Bu defa da bir yayının soruları alınmaz.
Teşekkürler 🌼
Ay inşallah yaa bakalım adam akıllı bir sınav olur🙄
Umarım gönlünce geçer ve dediğin gibi adamakıllı bir sınav olur.
Umarım🥳
Haritamda merkür retro bu yüzden olumlu etkiler alacağımı düşünüyorum genelin aksine. Zaten karar alma aşamasında dönüşüm yaşadığım bir süreçteyim onları gündeme getirip, getirilerini de buyur edeceğim.
Affedersiniz, doğum haritalarını yorumlayabilmekte misiniz?
Eh, olabildiğince yorumluyorum.
Gönder gelsin!
Benimkini de yorumlar mısınız
Gönderebilirsin.
Teşekkür ederim
Rica ederim. Beklerim.
🤔🤔🤔
2 Ekim 2003, Sabah 9:40, Alanya.
Sağol ya, ezberlerimi bozmanı şimdiden hissedebiliyorum
Evet, retronun girdiği an çok önemli. Hangi evde giriyorsa o evin konularının iletişimle, ulaşımla bağının zayıflaması söz konusu ama tecrübe gerekli tam anlamıyla etkilerine vakıf olabilmek için.
Cevap
4Cevap
merkür retrosuna girmek isteyenler önce büyük bir süpermarkete girsin. fiyatları bir kontrol edip çıksın. geri giden bir şey olmadığına emin olsun. sonra hayatına devam etsin:)
Böyle şeylere karnım tok olan biten her şey insan denen mahluk tarafından ortaya konan insan kanaluze formülleri.
Benim her yerim Merkür retrosu olmuş
O da iyiymiş 😂
ben inanmam ne oluyormus bu retroda
Bilmediğin bir şeye inanmama durumun nasıl oluyor
Yukarıda link bıraktım. Orada etkileri yazıyor.
tamamdır canım bakarım
Girince noluyor kötü bir şey mi
Olumsuz şeyler de var. Geçmiş ilişkilerden dönüş de oluyor. 🙃
Anlaşılan pek bilen yok.
Geçmiş ilişkim olmadığı ve hayatım genel olarak olumsuz geçtiği için fark edemiyor olabilirim sanırım :')
Elektroniği eşyalarda bozulma da olabiliyor. Bugün iki arkadaşın evinde İnternet mesela zor çekiyormuş ama dahaca girmedik. İkili ilişkilerde problemler olabiliyor.
Umrumda bile değil
O ne oluyor?
Bu oluyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?