Yay burcu erkeği kıskançtır ve bunu belli etmemek için çok çabalar. Her defasında kıskanç olmadığını dile getirebilir ama duyguları bu yönde değildir. Aşırı şekilde olmasa bile kıskanç olduğu söylenebilir.
Evet yay burcu erkeği aslında fazla belli etmese bile çok kıskanç bir burçtur. Yani genelde yay burcu erkeği pek hislerini karşı taraftaki insana pek belli edemez. Kıskanç bir burçtur genel olarak. Hayatındaki kadını kıskanan bir erkektir yay burcu erkeği. Yani sürekli hesap sorar ve geçmişini sık sık ortaya çıkarır. Buda kıskanç olmasına sebep olur genelde.
sevmediğine göz ucuyla bile bakmaz, rahat bırakır aynı rahatlığı kendisi de ister. sevdiği kadını ise kısıtlama derecesinde kıskanır, sahiplenir ama özgüveni yüksek bir erkekse kadının yanında bakımlı, iddialı, dekolteli de giydirip yanında gezdirir. sahiplenilmek ister, kısıtlanmak ister. b... kunu çıkarmadığınız taktirde
3
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yay erkeği eğer severse kadının onu kıskanması ve kısıtlamasını mı ister gerçekten? Ara sıra bir şeyler oluyor ben de fark ettim benim tepki verip onu kıskanmam hoşuna gidiyor ve hemen çözüm yoluna başvuruyor.
fazlasıyla sahiplenme kıskanma ve kısıtlama oluyor
1
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yay burcu olduğuna emin misin? Yay erkekleri rahat oluyorlar diye söyleniyor ama benim görüştüğüm kişi kendi arkadaşlarından bile kıskanmaya başladı şaşırıyorum
yay burcu çapkındır sıradan gördüğüne karşı rahattır ama sevdiği insana fazlasıyla kıskanç ve sahiplenicidir. kendimden biliyorum. o söyleyenler yay burçları için sıradan insanlardır.
bir gerçekten sevdiği vardır birde sadece takıldığı insan vardır. gönül eğlendirmek istediği ya da çıkar amaçlı görüştüğü. bunlar sıradan insan oluyor.