Durum
Seven erkek mi kıskanır?
Durum
Kıskançlık duygusu cinsiyete bağlı değildir, yani sadece erkeklere veya sadece kadınlara özgü bir özellik değildir. Kıskançlık, bireysel kişilik özellikleri, deneyimler, ilişki dinamikleri ve kültürel faktörler gibi birçok etkene bağlı olarak herkesin yaşayabileceği bir duygudur. Bir kişinin kıskançlık duygusu, kişisel güvensizlik, geçmiş deneyimler, kontrol ihtiyacı, iletişim eksikliği veya farklı beklentiler gibi birçok faktörden kaynaklanabilir. Kıskançlık duygusu, sağlıklı ilişki dinamikleri üzerinde olumsuz etkiler yaratabilir, bu nedenle duyguları iletişim yoluyla paylaşmak ve anlamaya çalışmak önemlidir. İlişkilerde sağlıklı bir denge sağlamak ve güveni geliştirmek için açık iletişim, karşılıklı anlayış ve saygı önemlidir. Her iki taraf da duygusal ihtiyaçlarını ifade ederken, aynı zamanda partnerlerin sınırlarına saygı göstermeli ve birbirlerinin güvenini inşa etmelidir.
Valla ne güzel yazmışsın begendim akıcı bi yazı
Seven kıskanır 😊👍
Bazıları diyecek yetersiz yok özgüvensiz çok cahil diyecek
Sevgiline yan yan bakılmasından rahatsız olmuyorsan veya biri ile evlisin eşinnin senden daha yakın bir var arkadaşım diyorsa kıskanmıyorsan...
😊 Afferim sana cahililerici
O güzel kardeşim giriyo ya
O güzel kardeşim giriyo kardeşim yanlış oldu
Spamlıyo yazdığımı yanlış oldu
G*avat olan kıskanmaz diyorum Ya ksjsjsnsısj
Fazla film izliyor onu diyenler
Her insan hata yapar insanın aklına bu gelmesi lazım kimse mükemmel değil
Ayrıca eşde bukadar başı boş bırakılmaz ( koca içinde geçerili )
Karıya kıza erkeğe oğlana odaklanmazsan en iyi ilişki senin ilişki olur çünkü
Alkol gibi düşün daha önce alkol ( farklı kız/erkek ) içmedinki canın çeksin ( aklın şaşıp başkası ile konuşmazsın )
Haklısın bu kurallar kadın içinde geçerli
Erkek içinde
Tabiii
E tabi azı karar çoğu zarar herşeyde bötle
Cevap
7Cevap
Yetersiz erkek kıskanır, tıpkı yetersiz kadının kıskanması gibi
seven erkek de kızkanır , sevmeyip gereksiz yere sahiplenen erkek de kıskanır. ama sen her türlü kıskanılırsın
kıskançlık bir aşamaya kadar normal bir duygudur ama fazlası tehlikeli
ya bir de kişisel yorum yapsan birilerine like atsan ne güzel olur hep ortaya veriyorsun lafı
Ben gibi düşünen cahilse bırak cahil kalsınlar yorumlar
Ortaya atıyorum bulun işte 😂😂
Gizem kıskançlık iyi bir şey bazen gerekli de kadın bunu bekler erkek de bekler ama aşırısı tehlikeli boyutlara ulaşabilir kararında iyi
yani evet gerçekten canı gönülden sevip aşık olan erkek kıskanır ilgilenir baya
o kadar da değil seven erkek kıskanır da yerinde kıskanır o kadarı psikopatlık
Sevmeyen erkek kiskanmaz
Evet
Seven kudurur
Tabiki kıskanır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?