bence terazilerin iyi yönü uyumlu olmaları çıkıntı olmuyolar genelde iyi anlaşabiliyo hemen hemen herkesle. kötü yönleri de beğenilmeye muhtaç. ortamın gözdesi beğenileni olmadı mı çok mutsuz oluyolar..
o zaman ben söyliyim, yayların iyi yönü iyi niyetli olmaları, mesela ben sana laf sokmuştum ama anlamadın alsidif, kötü yönleri de etiketçi olmaları, misal nickini iç mimar yapmışsın şsidlskdkslxkleleşdşdş
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
çok sabırlıyımdır
aşırı ciddiyimdir
yay...
nasıl aşırı ciddi olabilir bi yay ya? yayın olayı eğlence keyif : ))
Terazi
Haksızliga gelememem adaletli olmam sevdiğim
Sabırsız olmam sevmediğim
bence terazilerin iyi yönü uyumlu olmaları çıkıntı olmuyolar genelde iyi anlaşabiliyo hemen hemen herkesle. kötü yönleri de beğenilmeye muhtaç. ortamın gözdesi beğenileni olmadı mı çok mutsuz oluyolar..
Ben herkesle iyi anlaşamam benim gibi düşünmeyen insanlarla özellikle 😊 beğenilmeye muhtaç değilim belki kızları öyledir😊
Sildiysem ardıma bakmam, takınca kötü takarım. Boğa
Rüya yorumu yapıyom ama sallama değil istiyen ulaşsın
Kova fazla soğuk ve hümanist
aaah ah kovalar…. hayatımda en çok çektiğim burç. nedir benim sizden çektiğim ya : ((
Balık burcuyum kendimi övmeyi pek sevmem
balık burcu olmak bi insanın başına gelebilecek en kötü şey……….
Neden öyle dedin 😂
ben fazla ciddiyim o da fazla sinirli
o kim? soruyu yanlış anlamışsın : ))
Hiç anlamıyorum bu konuları
hahahah kanki iç mimar olduğundandır ya bizim gibi sıradan mimar olmayan kişiler anlar sadece astroloji konularından aldlflsiş
Vaktim olmuyor hiç bildiğim tek şey yay burcu olduğum 😁
o zaman ben söyliyim, yayların iyi yönü iyi niyetli olmaları, mesela ben sana laf sokmuştum ama anlamadın alsidif, kötü yönleri de etiketçi olmaları, misal nickini iç mimar yapmışsın şsidlskdkslxkleleşdşdş
Boş yapıyorsun bende dinliyorum seninde bişey anladığın yok astroloji hakkında
aslan fiziğim beğenmediği ise tipim
Balık
Hayal gücüm
Kararsızlığım
Çık duygusal olmam