Bana huzur verecek liman lazım... Şarkının ruh halimi anlatması peki🙃 Ver elini gidelim buralardan...

Bana huzur verecek liman lazım... Şarkının ruh halimi anlatması peki🙃 Ver elini gidelim buralardan...

Kapris olmadan tatlı tatlı anlaşmak varken ne gerek var? 😂 eskiden olsa çekerdim ama bir arkadaşım gözümü açtı o konuda. Sırf sevdiğin için karşıdaki sana hakaret dahi etse ses çıkarmamak. O da seni sevse söylediklerine, yaptıklarına dikkat etmesi gerekir. Tamam yine hemen kızmam ama mümkün olduğunca az, rahatsız etmeden olmasından yanayım ☺️
Kapris ne demekti ya diyerek anlamına baktım 😀
Belli bir süre olabilir, yani karşısındaki kişinin kapris yapması gerekmeyen birisi olduğunu fark edene kadar zaman verilebilir.
Fakat bunu fark etmiyorsa, daha iyiye gidilemiyorsa, bu hem rahatsız edici hem de yorucu olur.
Kimse kimseyi çekmek zorunda kalmamalı.
Nazan şarkısı ile başlamak da iyi oldu 🤩
Kalbim ruhum artık huzur istiyor kimseyle özellikle sevdiğim kadınla bu tarz sorunlar yaşamak istemiyorum güzel güzel güle eğlene vakit geçirmek istiyorum olgun insanlar gibi...
Sevgilim veya sevdiğim biri diye buna sürekli tahammül edecek birisi değilim. Her şeyin bir ayarı vardır.
Teşekkür ederim EİG için :)
Cevap
54Cevap
Belli bir yere kadar çekerim belli bir yerden sonra bırakırım
Tabi ki sevdiğim insansa kaprisini çekerdim
Ben ki ona can demişim canan demişim kaprisi mi ağır gelir bu yüreğe 🙏☘🦋☕
Paylaşıma istinaden 😉
🙏☘🦋☕
Benim sevgilim bana kapris yapıyorsa haklıdır. öpüp özür diler gönlünü almaya çalışırım
kaprisi trip anlamışım ona göre cevap vermişim
@Sezen33 Yazdıklarımı silmeni rica edebilirmiyim
Sonra sorunun doğru cevabını yazayım
İnsan sevdiği ile birlikte iken huzur bulur , yanlisiyla doğrusu ile hatasıyla günahı ile sevabıyla.. Ben ona katlanmayacaksam niye varım ki yanında...
Bir yere kadar çekebilirim. Eğer bunu iyice oyun haline getirirse sıkıcı bir hal alır
Abartılısına tahammül edemem ama kararında olursa sevdiğim için görmezden gelebilirim kaprislerini.
cilveli cilveri yapıyorsa tatlı gelir cırtlak cırtlak yapıyorsa zerrrrrrre ilgilenmem özür dilemek zorunda kalır
Abi kaprisle nazla falan yormasınlar beni. Yorulmadan yaşayacağım bir ilişkiye canımı veririm.
Kapris olmadan guzel guzel gecinmekten yanayim.😁Yetiskinler gibi iliski yasamaktan yanayim.
O hatayı yıllarca yaptım, yetti. Bir daha naz, kapris çekmem, hiç uğraşamam.
Değerse çekerim ama artık pek değmiyor gibi kimseye
Zaman zaman ama hep değil, fazla naz aşık usandırır derler :)
hayatımda sevdiğim kadın olsun da olduktan sonra bakarız :)
Haklısın, mutlu sabahlar
Herşeyin bir sınırı var haddini biliyor ise cekerim
Neden olmasın ama çocukça kaprisler yapmak zaten ilişkinin sağlığı açısından iyi değildir.
Kimsemin kaprisini tribini çekmem, zaten anlamamda , boşuna yorulmuş olur 😂
Hayır, zaten günümüz kadınları iyice zıvanadan çıkmış, bir de buna müsaade etmem.
Çekerim, naziyla oynamayı da severim. Kaprisinin sonunda kollarıma alıp bir de yüzünün çehresini okşayıp seversem, daha ne olsun? Kadınım çocukluk, muzurluk yapmak istediğinde bana yapabilir.😍
Tahammül edilir ama bardak dolduğunda illa ki taşar.
Ömrümüz çekmekle geçiyor zaten 😀
Nereye gidiyorsunuz ergen liseliler gibi yaş 30 görmüş hala macerami?
Çekemem kendimi zor çekiyorum
Neden ki
Tatlı-sert kaprislere tamam ama gereksiz kaprisler tripler bana göre değil..
Hiç Kapris çekemem.
Çektiğim kadar çektiririm ona göre biri lazım
Anlamsız kaprislere gelemem.
Kaprisinide tribini de çekerim razıyım buna
kimsenin kaprisini uzun süreli çekemem
Yıllar önce çok çektim uzun yillar boyunca ama cekmemem lazımmış kıymet bilmedi ve gitti
Güvendiğim ve değer verdiğim biriyse evet çekerim
Kimse kusura bakmasın, çekemem.
Çekilir ama bir limiti var tabii
Sevmek başka ne işe yarıyor 😀
Bir yere kadar elbette
Sevdiğinin kaprisi çekilir ama bir yere kadar
Belirli sınırlar ve süre içinde
Yok yeter
Yook
Çekerim
Çekiyoruz
Sürekli de değil ama