Astroloji & Burçlar Fatma Ananın Eli Simgesi Ne Anlama Gelmektedir? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Fatma Ananın Eli simgesi ne anlama gelir? Güncellemeler+1 yıl islam kültürüyle bi alakası var mı? Fatma Ananın Eli Simgesi Ne Anlama Gelmektedir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
ysecaan_0 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 94% Koç +1 yıl şu an görünce hatırladım, cidden çok yerde var bu sembolden. Ne bu şeytana tapanların diğer simgesi falan mı? onlarda da bi göz vardı bi şeyin içinde 0 2 Yorumla Soran +1 yıl hayir o degil , islam geleneginde de varmis bu sanirim Yorumla ysecaan_0 Koç +1 yıl " Bir inanç olarak şans, bereket ve mutluluk getiriceğine inanılır. Barış işareti olarak da kullanılır."yazıyor internette Yorumla
Siyahkadife Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% Balık +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 1b cevap paylaştı. Fatma ananın eli üzerinde olsun koruyucu gibi bir şey. Bela gibi kötülerden korunmak için. Kullandığım kolyelerden bi tanesi. 0 0 Yorumla
aleytoletoley Takip Et Xper 5 Yaş: 29 İkizler +1 yıl Bir inanç olarak şans, bereket ve mutluluk getiriceğine inanılır. Barış işareti olarak da kullanılır. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Nazarla alakalı bir şey mi acaba 0 2 Yorumla Soran +1 yıl ben de oyle biliyorum ama sanirim tam olarak degilmis , nazar boncugundan farkli anlami varmis Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anladım, pek bilgim yok. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
şu an görünce hatırladım, cidden çok yerde var bu sembolden. Ne bu şeytana tapanların diğer simgesi falan mı? onlarda da bi göz vardı bi şeyin içinde
hayir o degil , islam geleneginde de varmis bu sanirim
" Bir inanç olarak şans, bereket ve mutluluk getiriceğine inanılır. Barış işareti olarak da kullanılır."yazıyor internette
Fatma ananın eli üzerinde olsun koruyucu gibi bir şey. Bela gibi kötülerden korunmak için. Kullandığım kolyelerden bi tanesi.
Bir inanç olarak şans, bereket ve mutluluk getiriceğine inanılır. Barış işareti olarak da kullanılır.
Nazarla alakalı bir şey mi acaba
ben de oyle biliyorum ama sanirim tam olarak degilmis , nazar boncugundan farkli anlami varmis
Anladım, pek bilgim yok.
ilk defa gördüm