ALDATMA ANNE-BABA?

merhaba arkadaşlar ben 20 yaşında bir kızım. dün babamın annemi sosyal medya üzerinden (instagram-facebook) bir kadınla aldattığını öğrendim. Aslında 16 yaşındaki kardeşim ve ben gördük. Babam namazını kılan kuran okuyan bir insandır. Dışarıdan asla böyle bir şey yapmayacak gibi gözükür ama durum öyle değilmiş. Şimdi size en baştan anlatayım. Bundan 3 ay önce bir kadın babama seni restorantta gördüm seni çok beğendim gibi şeyler yazmıştı bunu da babam anneme (annemin yapığını düşünmüş) söyledi annemde babama bu kadının kim olduğunu sormuştu. babam ise tanımadığını öyle bir şey olmadığını söyledi ve konu orada kapandı. Sonra kız kardeşim 1.5-2 ay önce o kadının babama sen bana yüz vermiyorsun ama gelip benden özür dileyeceksin o zamanda bende senin yaptığını yapıcam gibi şeyler yazmıştı. Bunları okuduktan sonra biraz rahatlamıştım ama dün olayın tam tersi olduğunu anladım. Dün kız kardeşim babamın Dm'lerine bakarken o kadının eve gittin mi gibi mesajlarını gördü. Sonra hemen benim yanıma gelip bana gösterdi. Sonra babamın instasını başka bir telefon üzerinden takip ettik. O kadın ile babamın fake hesap üzerinden konuştuğunu öğrendik. Sonra da facebook üzerinden kadınla konuştuğunu öğrendik. Birbirleriyle aşkımlı konuşuyorlar ayrıca geceleri gizli gizli o kadınla görüntülü konuşuyor. bu olayı anneme söylemeli miyim diye kararsız kaldım. Annemden önce babam ile konuşursam babamın ilişkiyi keseceğini düşünüyorum. Fakat benim asıl endişelendiğim o kadının babamın peşini bırakmayacağını düşünüp annemin karşısına çıkmasını düşünmem. Annem öğrense bile bizim için babamdan boşanmaz ne yapmam lazım annemin kendisine zarar vermesini istemiyorum. Ayrıca birbirleriye ne konuştularsa hepsini kaydettik ne yapmalıyız?
ALDATMA ANNE-BABA?