Diziler & Filmler Cennet Mah. de Pembenin çocuklarinin babasi ve ferhatın annesi kim? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Şimdi Ferhat yunusun oğlu annesi? Sultan pembe nin kizi babasi kim?yıllardir bu denklemi çözemiyorum Cennet Mah. de Pembenin çocuklarinin babasi ve ferhatın annesi kim? Cevapla Babalık Soruları Çocuk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Sakaryalim Takip Et Master Yaş: 37 , eic 38% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 6,8b cevap paylaştı. İkisinin de eşleri ölmüş :D 0 1 Yorumla Soran +1 yıl berki Yorumla
NeYazabilirimki00 Takip Et Bilge Yaş: 30 +1 yıl Pembeyle yunus kari kocaymis demek bir zamanlar 0 5 Yorumla Soran +1 yıl yok hiç evlenmemişler eski zamanlar eğer öyle olursa zaten otomatikman sultan - ferhat kardeş Yorumla NeYazabilirimki00 +1 yıl Belki Sultan la Ferhatin bundan haberi yoktur. Aslinda mantikli, cunku pembe sultanin Ferhat la evlenmesini istemiyodu :) Yorumla NeYazabilirimki00 +1 yıl Kardes olduklari icin evlenmesini istemiyo olabilir :) Yorumla Soran +1 yıl ama zengin olunca evlendirmeye çalışıyodu Yorumla NeYazabilirimki00 +1 yıl Valla bilmiyorum o zaman , benim aklima bir bu geldi :) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
İkisinin de eşleri ölmüş :D
berki
Pembeyle yunus kari kocaymis demek bir zamanlar
yok hiç evlenmemişler eski zamanlar eğer öyle olursa zaten otomatikman sultan - ferhat kardeş
Belki Sultan la Ferhatin bundan haberi yoktur. Aslinda mantikli, cunku pembe sultanin Ferhat la evlenmesini istemiyodu :)
Kardes olduklari icin evlenmesini istemiyo olabilir :)
ama zengin olunca evlendirmeye çalışıyodu
Valla bilmiyorum o zaman , benim aklima bir bu geldi :)
İkisi de gayrimeşrudur ahshsh