iyi akşamlar burada yeniyim ben de bir soru sordum kaldırıldı erkeklere sormuyorum abazalar çünkü. İlk seni görüp yazdım rica etsem mesaj atar mısın ben yazamadim xper yetmiyormuş
genelde rahatlarina duskun olduklari icin yaninizda rahat oldugunu belli eder cok yakin arkadasi gibi davranir friendzone yedin sanirsin kimseye anlatmadigi seyleri sana anlattigini fark ettigin an heh tamam iste o zaman hoslaniyo dersin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Genelde güzel davranırlar
Anlamlı sözler imalar dokunma isteği birlikte zaman geçirme durumu süresinde sadece gözlerinin icine bakma.
Burcun önemi yok hoşlanan kişi ilgi gösterir açıkça belli eder
Dogrudan soylemek gibi bi tarafim var acik ve dogalliktan yanayim
Direk zikici bakış atarlar. Dini imanı zeks olmuştır
iyi akşamlar burada yeniyim ben de bir soru sordum kaldırıldı erkeklere sormuyorum abazalar çünkü. İlk seni görüp yazdım rica etsem mesaj atar mısın ben yazamadim xper yetmiyormuş
Sen baya çözmüşsün boğaları.😂
genelde rahatlarina duskun olduklari icin yaninizda rahat oldugunu belli eder cok yakin arkadasi gibi davranir friendzone yedin sanirsin kimseye anlatmadigi seyleri sana anlattigini fark ettigin an heh tamam iste o zaman hoslaniyo dersin
Ön ayağını ileri geri haraket ettirir sonra da üzerine koşar. İşte öyle.
Ben de boğa burcuyum ama bence burçla alakası değil de karakteriyle alakalı bir durum
Onlar hemen yapışıyorlar her yerden anlıyorsun hoşlandıklarını
Burca göre öyle bir şey yok
Gevezeleşiriz
İlgi göstererek
O tarafa bakmayarak
Ayaklarını yere sürterek akskdj
Sataşarak
boğarak
Boğa gibi böğürürler