Boğa erkekleri hoşlandığını nasıl belli eder? Yardım lütfen. herkese +1. Boğa biriyle alakalı meraklarım var.

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Boğa erkekleri hoşlandığını nasıl belli eder? Yardım lütfen. herkese +1. Boğa biriyle alakalı meraklarım var.

Merhaba dostlar! Bugün sizlere yaklaşık 4 sene maruz kaldığım boğa burcu erkeklerinden bahsedeceğim. Eski sevgilim boğa burcuydu. :P 😊 Boğa erkeği hoşlandığı kıza nasıl davranır ve hoşlandıklarında nasıl bir tavır sergilerler merak ediyorsan okumaya devam et. 🌟

Boğa burcu erkeği hoşlandığı halde tavırları oldukça belirgin oluyor. Açık davranıyorlar. Kıza karşı baya bir kibar ve nazik oluyorlar. Sürekli ilgi gösterip, zaman ayırmak için her şeyi deniyorlar. Göz temasından kaçınmazlar ve sürekli kızı gözetlerler. Bu da boğa burçlarının hoşlandığının kesin işaretleri arasına giriyor. Böyle bir erkeğin ilgisini çektiysen, kendini özel hissedeceğin pek çok an yaşayacaksın diyebilirim. 🌹

Bu burca sahip erkekler sevgisini göstermekten çekinmezler. Her an ve her fırsatta kızı mutlu etmek için çabalar, sürprizler ve nazik jestler yaparlar. Aşkını güven ve sadakat üzerine kurar ve ilişkide istikrarı önemser. Boğa burçları için aşk uzun vadeli ve ciddi bir bağlılık anlamında kurulur. Boğa burcunun kalbini kazandığın zaman bağlılığını ve güvenini her daim hissedersin. 💕

Öncelikle sevdiği kişiye karşı son derece şefkatli ve koruyucu davranırlar. Saf sevgisini samimi ve gerçek bir şekilde gösterirler. İlgi alanlarını paylaşır, sık sık hediyeler alır ve her zaman yanında olmak istediğini belirtir. Sık sık "seni seviyorum" demekten çekinmez ve ayrıca sevdiğine karşı oldukça anlayışlı ve destekleyici tavırlar sergiler. 🤗

Boğa burcu erkeklerinin en belirgin özellikleri arasında sabırlı, kararlı ve güvenilir olmaları yer alır. İyi bir dinleyici oldukları gibi karşısındakinin ihtiyaç ve isteklerine önem verirler. Doğal bir lider olma eğilimindedirler ve karar verme yetenekleri gelişmiştir. Mükemmeliyetçi yönleri ve konfora düşkünlükleri ile bilinirler. 🌟

Bu tarz erkekler genellikle kendine güvenen, bağımsız ve zeki kadınlardan hoşlanıyorlar. Samimi, sadık ve romantik olan, aynı zamanda sakin ve huzurlu bir doğası olan kadınlar onlar için çekici olur. Estetik zevki gelişmiş ve bakımlı olmaları da Boğa erkeğinin gözünde önemlidir. 💃
Umarım Boğa burcu erkekleri hakkında fikir sahibi yapabilmişimdir. :)
Canım ben ve sevgilim boğa burcuyuz. Boğalar da öküzlerle yakın olduğu için pek fazla duygularını yansıtamıyorlar.
anlayabiliyorum. yapıcak bir şey yok.:)
Bende boğayım. Boğa erkeğini bulmuşsan kaçırma. Kızlara karşı fazla girişken olamayız. Açılmamız zaman alır bizim. Ya reddederse korkusunu çok yaşadığımızdan ağır alırız.. Bir kızla birliktelik sağlarsak onu hayatımızın merkezine alırız. O andan itibaren tüm kızlar önemsizdir. Hele birde duygusal ve fikir yönünden uyuşursak deme keyfimize. :) Bakışlarını kaçırır boğalar. Hoşlansa bile aman fark etmesin diye bakışlarını kaçırır. Sanki fark etse dünyanın sonu gelecek. Öylede bir tipizdir işte. Yalnız boğalar yürekten sever.. Çok sadığızdır. Bir şeylerin emin olmasını bekler atılım göstermek için. Yani senin de biraz taşın altına elini koyman lazım. Biraz zahmetli erkekleriz. Utangaç, çekingenliğimiz olur ilk anlarda. Sonrasında kabak çekirdeği gibi açılırız. :D
yorumunuzu çok sevdim:))
Olabildiğince kısa tutmaya çalıştım bu arada. Umarım mutlu olursun.
Teşekkür ederim.
Boğa bir arkadaşım var. Hayatta bir kıza seni seviyorum vs dememiştir. Hatta ona imalı şarkılar atıp kız bana mı bu sözler diye sorunca hayır sana değil demişliği vardır. Çocuk gibi seninle inatlaşıyorsa ne bileyim sana durduk yere laf falan sokuyorsa bir şeyler hissediyor olabilir.
Cevap
12Cevap
Bu yasima geldim daha bir tane bile boga erkegi tanimadim.
Cok nadir bulunuyor o burc
Boynuzlarini sallar:) Bence boğalar candan samimi hoslaninca direk belli ediyorlar sozleriyle
belli etmez gider söyler
söylemiyor ama
onu yemeğe davet et lüks bir yere
ya da sen yap enfes bir yemek
o zaman olur mu dersin?
boğa sevdimi tam sever o yüzden peşinden git
tamam giderim. yorum için teşekkürler.
Belli etmez ( Boğayım )
peki nasıl yaklaşır bır bayana o zaman?
utanıyorum ki
anladım. teşekkürler.
Belli etmez. Senin yaklaşman gerekir :)