Astroloji & Burçlar Burç özellikleri gerçekten tutuyor mu? Burcunuz ne özelliklerini taşıyor musunuz? Sertt_Erkekks Takip Et Xper 1 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Hep merak ediyorum bunu Güncellemeler+1 yıl Güncel Burç özellikleri gerçekten tutuyor mu? Burcunuz ne özelliklerini taşıyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
gnl_1998 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 56% Aslan +1 yıl Aslan dibine kadar taşıyorumbütün iyi özellikler bizde 1 1 Yorumla Sertt_Erkekks Boğa +1 yıl Mesela ne Yorumla
yazar_1 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% Terazi +1 yıl Yengecim, bilmiyorum taşıyor olabilirim belki. 1 9 Yorumla Sertt_Erkekks Boğa +1 yıl Bende yengeçim. Libidon yüksekse taşıyosun 😂 Yorumla yazar_1 Terazi +1 yıl Pek değil normal düzeyde Yorumla yazar_1 Terazi +1 yıl Başka özellikler de olduğunu varsayarsak Yorumla Sertt_Erkekks Boğa +1 yıl O zaman pek taşımıyorsun. Ya da ben mi anormalim ya? Yorumla Sertt_Erkekks Boğa +1 yıl Libido dışında mı Yorumla yazar_1 Terazi +1 yıl Başka özelliklerini taşıyorumdur bilmiyorum pek ilgilenmem öyle bakar geçerim. Yorumla Sertt_Erkekks Boğa +1 yıl Ben de ilgilenmiyorum da merak ettim Yorumla Sertt_Erkekks Boğa +1 yıl Sohbet etmek ister misin Yorumla yazar_1 Terazi +1 yıl Gerek yok, teşekkür ederim. Yorumla
Marsli_kizi Takip Et Yoda Yaş: 27 Aslan +1 yıl Aslan cogu ozelligini tasirim 😂 1 1 Yorumla Sertt_Erkekks Boğa +1 yıl Ne mesela Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Kova cinselliğe duskun değil 1 7 Yorumla Sertt_Erkekks Boğa +1 yıl Düşkün Yorumla Sertt_Erkekks Boğa +1 yıl Yay mıydı yoksa o 🤔 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Duskun değilim kovayım Yorumla Sertt_Erkekks Boğa +1 yıl Belki de öylesin ama yeterince uyarılmamışsındır Yorumla Cevap sahibi +1 yıl mastürbasyon yapmıyom ondan Yorumla Sertt_Erkekks Boğa +1 yıl Canın istiyordur ama Yorumla Sertt_Erkekks Boğa +1 yıl İstemiyor mu Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Seninki ne? Hangi burcla olmak isterdin? 1 10 Yorumla Sertt_Erkekks Boğa +1 yıl Yengeç. Ama memnunum ya. Aşırı duygusallık yok. Tek sıkıntı sönmeyen libido. Ama yatakta da karşı tarafı hep memnun etmişimdir. Önce o sonra ben derim hep. Senin ne? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kova Yorumla Sertt_Erkekks Boğa +1 yıl Neymiş özellikleri Yorumla Sertt_Erkekks Boğa +1 yıl Kova da biraz 🔥 değil mi? 😄 Yorumla Sertt_Erkekks Boğa +1 yıl Heyy Yorumla Sertt_Erkekks Boğa +1 yıl Nereye gittin. Yenge sevmiyor musun 😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sevmiyorum Yorumla Sertt_Erkekks Boğa +1 yıl Aa neden 😞 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öyle Yorumla Sertt_Erkekks Boğa +1 yıl Hangi burcu seviyosun Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Bazen tutuyor bağlı kalmıyorum 1 5 Yorumla Sertt_Erkekks Boğa +1 yıl Burcun ne Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Akrep Yorumla Sertt_Erkekks Boğa +1 yıl Akrep şey değil mi ya hani 🔥 😄 Yorumla Sertt_Erkekks Boğa +1 yıl Evet o o Yorumla Sertt_Erkekks Boğa +1 yıl Bişey dedim demi Yorumla
Middlemist Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% İkizler +1 yıl Taşıyorum 1 5 Yorumla Sertt_Erkekks Boğa +1 yıl Ne olduğunu da söyleseniz bi 😄 Yorumla Middlemist İkizler +1 yıl İkizler Yorumla Sertt_Erkekks Boğa +1 yıl İkiyüzlüsün yani kfjffjkf Yorumla Middlemist İkizler +1 yıl Hangi yüzümü görmek istersin? Yorumla Sertt_Erkekks Boğa +1 yıl Sert ve hırçın olanı 😄😄 Yorumla
tamambuson Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% Koç +1 yıl Taşıyorum 1 3 Yorumla Sertt_Erkekks Boğa +1 yıl Burcun ne Yorumla tamambuson Koç +1 yıl Koç Yorumla Sertt_Erkekks Boğa +1 yıl Koç gibi hatunsun yani 😄😄 Yorumla
çaylar_hazır_mı Takip Et Xper 4 Yaş: 26 Terazi +1 yıl Evet 1 2 Yorumla Sertt_Erkekks Boğa +1 yıl Burcun ne Yorumla çaylar_hazır_mı Terazi +1 yıl Terazi Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Aslan dibine kadar taşıyorum
bütün iyi özellikler bizde
Mesela ne
Yengecim, bilmiyorum taşıyor olabilirim belki.
Bende yengeçim. Libidon yüksekse taşıyosun 😂
Pek değil normal düzeyde
Başka özellikler de olduğunu varsayarsak
O zaman pek taşımıyorsun. Ya da ben mi anormalim ya?
Libido dışında mı
Başka özelliklerini taşıyorumdur bilmiyorum pek ilgilenmem öyle bakar geçerim.
Ben de ilgilenmiyorum da merak ettim
Sohbet etmek ister misin
Gerek yok, teşekkür ederim.
Aslan cogu ozelligini tasirim 😂
Ne mesela
Kova cinselliğe duskun değil
Düşkün
Yay mıydı yoksa o 🤔
Duskun değilim kovayım
Belki de öylesin ama yeterince uyarılmamışsındır
mastürbasyon yapmıyom ondan
Canın istiyordur ama
İstemiyor mu
Seninki ne? Hangi burcla olmak isterdin?
Yengeç. Ama memnunum ya. Aşırı duygusallık yok. Tek sıkıntı sönmeyen libido. Ama yatakta da karşı tarafı hep memnun etmişimdir. Önce o sonra ben derim hep. Senin ne?
Kova
Neymiş özellikleri
Kova da biraz 🔥 değil mi? 😄
Heyy
Nereye gittin. Yenge sevmiyor musun 😄
Sevmiyorum
Aa neden 😞
Öyle
Hangi burcu seviyosun
Bazen tutuyor bağlı kalmıyorum
Burcun ne
Akrep