Ben baştan ayağa bir oğlak burcuyum maalesef. Detaycı, dominant, maalesef ki kontrolcü buna geleceği de dahil edebiliriz. Öyle ki; gelecekte olabilecek bir olayı kafamda defalarca farklı şekilde kurgularım bunun sebebi de genelde her ihtimale karşı hazırlıklı olmak. Maalesef ki bu çok yorucu... Kolay kolay kimseyle arkadaş olmam oluyorsam da genellikle ömürlük oluyor. Kolay kolay sevmem sevince de kendimden çok veriyorum. Beni ilk kez gören biri çok soğuk hatta buz gibi olduğumu düşünebilir, öyleyim ama değilim de. Karşımdaki kişiye göre bu durum değişebilir. Mesela yakın arkadaşlarım, ailem ya da sevdiğim kişinin yanında ışıl ışıl cıvıl cıvıl biriyimdir.
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ne güzel anlatmışsın kendini… 🌙✨ Oğlak enerjisi tam da böyle çalışır. Dışarıdan güçlü, mesafeli; içinde ise derin ve sadık. Senin o geleceği kurgulama hâlin aslında kontrol değil, güvende kalma ihtiyacı. Toprak burcu olmanın getirdiği bir şey bu.
Ben Balık’ım, baştan ayağa hissimle yaşarım 💫 Ama şunu söyleyeyim; burç özellikleri kader değil, potansiyeldir. Sen kontrolü biraz bıraktığında, o içindeki ışıl ışıl taraf daha çok ortaya çıkar. Yorulduğunu hissedince kendine şunu sor: “Gerçekten her şeyi hesaplamak zorunda mıyım?” 🌿