Selam..
1- Kova
2- Başak
3- Oğlak
4- Akrep
5- İkizler
6- Balık
Bende diğer burçlara haksızlık gibi olmuş ki Yay burcu, Terazi burcu ilk aklıma gelenler Çok zeki insanlar.. ☝️

#funda 🐟
Selam..
1- Kova
2- Başak
3- Oğlak
4- Akrep
5- İkizler
6- Balık
Bende diğer burçlara haksızlık gibi olmuş ki Yay burcu, Terazi burcu ilk aklıma gelenler Çok zeki insanlar.. ☝️

#funda 🐟
Oğlak burcuyum ama burçların IQ seviyeleri ile ilgili yapılan araştırmalar bilimsel olarak geçerli değildir ve astrolojiye dayanmaktadır. Dolayısıyla, burçlar arasında bir IQ sıralaması yapmak bilimsel bir temele dayanmamaktadır ve herhangi bir kişinin zekasını burcuna göre değerlendirmek doğru değildir. Zeka, birçok faktörün bir araya gelmesiyle belirlenir ve burçlar bu faktörler arasında yer almazlar.
Aslında bende böyle düşünmüştüm de 2. Sırada olduğum icin çok takmadım
Vay be gerçekten bir balık burcu olarak şu anda mutlu oldum aslında burçları doğal olarak çok fazla takip eden bir insan değilim, yani mesela burç uyumları aşk uyumları falan bunları çok inanmam ama duygusallık açısından balık burcunun duygusal ve romantik bir tarafının olduğunu biliyorum.
Demek ki IQ seviyesi olarak da yüksek kişilikleriz 😊
Günaydınlar
Bence bunun burçlarla alâkası yok ıq ortalaması yüksek insanlar sadece şu burçlar diğerleri boş burçlar diye bir şey söz konusu değil burçlardan bu kadar medet ummayın bence burçlarla ilgisi yok bu ıq yüksek zekânın
Çok kova gözlemledim yüzünden doksan dokuzu alık ve korkaktı. Zeka ve deha tamamen kişinin genleri ve karakterine bağlı. Belki kişisel burç haritası da katkı sağlar. Terazi burcundan yükselenimde nasiplenmiş bir Aslan kadını olarak Terazi tespitini hayranlıkla doğrularım.
Cevap
76Cevap
Biz boğaları insan şöyle ilk başlara koyardı gadası. Ayıp etmişler 😂
Yani nasıl desem kovayim , zeka isteyen her şeyde ortamda birinci olurum, üniversite sınavında Türkiye 173. Sü oldum dersanesiz desteksiz kendim çalışarak , şu an bir e sporda profesyonel olmaya çalışıyorum. Ha mutlumusun dersen s... ym öyle zekayı.
Zaten bir terazi olarak inanmadım çogu bu burçlara tapanlar kendi çıkarlarına göre yorumluyorlar, işlerine ne gelirse. Manipülasyonlara tokum 😂
Bildim bileli şu kovaları hep zeki derler. İyi listede yer almakta güzel lâkin belli kişileri baz alarak yapılmış bir anket olacak ki diğer burçlardan da zeki olanlar var.
Burç ile zekanın ne ilintisi olabilir? Sanki tüm insanlar denenmiş, test edilmişte burçların göre kategorize edilmiş. Ben bu habere kökten karşıyım. Doğru olma ihtimaline bile razı olmam.

Benim burcumu göremedim.
Merhabalar. Bir oğlak burcu olarak açıkça ifade etmeliyim ki biz en son sıradayız. Tüm kalbi duygularımla söylüyorum. Hayırlı cumalar.
Terazi burcuyum ve insanlardan ilk duyduğum şey çok zekisin oluyor ama listeye alınmamışım demek ki yıllarca kaldırıldım hep :D
Hikâye eğer bu doğru olsaydı ülkemiz şu an profesör dolu olurdu icatlar mucitler her geçen gün azalıyor
Ya bu liste doğru değil ya da benim burcuma sahip olan insanlar IQ seviyesini ölçebilecek test henüz geliştirilmedi🤓
Çok haz etmesemde şimdi haklarini da yemek istemiyorum. Koç ve ikizler burcu zekilikte baş sırada olmalılardı 😀
Kovalar gerçekten zeki ama çok egolu ve çalışmayı sevmeyen insanlar haliyle zekasının bi anlamı kalmıyor
Burcum Aslan
Yükselenim Terazi ya da Yengeç.
Hiçbir bu listede yok.
Ama bu benim akılsız olduğumu göstermez. :)
Ülkemizde Iq seviyesi düşük = akılsız olarak lanse ediliyor. Buna kinaye yaptım aslında
Yay burcuyum.. zeki değil miyiz şimdi.. burçlara göre yaşarsak evin yolunu bulamazdik çok saçma..
Demek ki henüz aslanlarin IQ sunu olcebilek yukseikte bir test yapamamislar 😂😂😂
Sevgili Funda, Listeyi görünce iser istemez acaba hangi kurum hazırlamış bu listeyi diye aklımdan geçti :)) Sondaki yorumuna katılıyorum, diğerlerine haksızlık olmuş bence de.
Astrolojiye inanan insan benim gözümde zeki olamaz.
Ben teraziyim ama kendimce bir zeka seviyem var o bana yeter.
Bir kova olarak hoşuma gitti bu durum :))
Burçlara pek inanmam ama bakalım.
reklama gerek yok biz birbirimizi biliriz :)
İnanmadıktan sonra birinci sırada olsamda önemi yok
Normalde burç yorumlarına vs inanmam ama ilk sırada olmak işime geldi 🤭
Bu konuda astroloji baz alınarak oluşturulmuş bir liste o yüzden saçmalık.
Neyse ki IQ burcumuza göre değil, şahsımıza göre ölçülen bir şey 🤷🏻♂️
"Fala inanma, falsız da kalma" dan öte görmüyorum burç olayını yaa
Listeyi Baturolog hazırladı herhalde koçlar bir numara olmalıydı..
Teraziyim, burçlara bir kez daha güvenmemem gerektiğini anladım
Böyle bir bilimsel araştırma olmaz. Burçlar kadar boş iş, erkeklerin maç muhabbetidir.
Oğlak burcuyum da bu veriler güvenilir mi bilimsel bi dayanağı var mı onu bilmiyorum
Başak burcuyum zeka seviyemiz biraz yüksek olduğu doğrudur 😉
Annem bunu görse oğlum sen Eylül'de doğmuş olamazsın yanlış hatırlıyor olabilirim der.
1. Kova mı 😃 Yengeç hiç yok ama, yalan bu jdıdjdodj
Yalan bunlar inanmayın ya. En zekiye burçları koyduk dememişler de.
Başak zeki değil ki sinsilik zeka mı olmuş 🤔 kınıyorum bunu
Akrep dördüncü sırada değil birinci veya ikinci sırada olmalıydı. Yanlış yazmışlar 🤣
Yay burcunun keskin zekasini yok saymişlar bence yanliş arastirma djdjd
İkizlerlerin kafa fıldır fıldır odaklanırsa dahi oluyor.
araştırmalar bence bu konuda geçerli olmayabilir:) yine de uzmanların araştırmalarına katılmasak bile evet olabilir diyelim
Tam tersi olmalıydı bence. Kova burcu en düşük IQ seviyeli burçtur👎👎
Yayim cok zeki oldugum. sõylerler ama seytansin derler😎
2 numarada yerimi almışım boşuna siyasete atılmayı düşünmüyorum
Yay burcu yok eeee biz avel mi olmuş olduk 😂
Bunu yapan vasıfsız kim acaba
Maalesef listede yokum zaten olmayı da beklemiyordum. 😒
Zekanın burçla alakası yok bırakın şu saçmalıkları artık
Merhaba ben Balık😂💐
İkinci sıradayız guzell 😎
Karikatür çok doğru yalnız
Hem de 1 numaraymışım))
Kovayım ve saçma olduğunu düşünüyorum