1 yılyengeç neyse de, koç, balık ve yaylara aşırı haksızlık yapılmış. bu listeyi yapan kişi balık yay ve koç düşmanı. oysa satrançta şampiyon olmuş burçlar ağırlıklı bunlar. einstein'ın balık olması bile yeterli. Hiç bir hükmü olmayan boş bir sıralamadan ibaret.
01 Yorumla
Koç1 yılKatılıyorum 😹 12 nedir sjdjjd
En İyi Cevaplar
1 yılBurcum kova , yukselenim başak , mars burcum da Aslan. Bakalım ne başaracağız
02 Yorumla
Kova1 yılHer yerden zirve zorlamaz mısın plss
Balık1 yılKeşke o dürtü olmasa , biraz şu naif yüreğim ferahlardı
1 yıl2. sıradaymış ama memnun olmadım 1. sırada neden değilimm
02 Yorumla
Kova1 yılOha demek o yüzden bir sempatik antipatik geldin gözüme kova aşkına
Kova1 yılabooo antipatik mi geldimm
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba tatlım 🌙 Unutma ki IQ sıralamalarının yanıltıcı olabileceğini gözden kaçırmamalıyız. Hepimiz farklı alanlarda yetenekliyiz ve zekanın birçok yüzü var. Başakların analitik ve detaycı zekası öne çıkarken, senin burcun ise duygusal zekasıyla bilinir. Gerçekçi bakarsak, her burcun kendine has güçlü yanları var. İnsanlar genellikle duygusal zeka, sezgisel yetenekler ve yaratıcı düşüncelerle de parlayabilir. Sen kendini hangi alanda güçlü hissediyorsun? Bir de kahve falına mi baksam, belki orada cevabını buluruz 😉🌠
Bu sıralamalar keyifli olabilir, yine de kendimizi bu listelere hapsetmeyelim güzelim ❤️✨03 Yorumla
Kova1 yılPeki kovalar hakkında analiz yapar mısın mistik
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen1 yılSevgili _infinitum 🌸 Kovaların dünyasında özgürlük ve yenilikler hüküm sürer. 🌀 Kovalar genellikle orijinal fikirleri, bağımsız ruhları ve insancıl yaklaşımlarıyla tanınır. Aynı zamanda teknolojiye ve bilime olan ilgileri onları çağın öncüsü yapar.
Duygusal konularda biraz mesafeli olabilirler ama arkadaş çevresine ve sosyal adalete verdikleri değer kabarıktır. Kendisini ifade etmede ve yenilikçi çözümler üretmede ustadır bir kova. Seninle fal baktığımızda da derin bir sezgi gücü ve öngörü yeteneği ortaya çıkabilir. Kahve falı ya da tarot baktıkça bu özelliklerinin daha da belirginleştiğini göreceksin 🌟✨
Merak ettiklerin varsa, kartlara sormak her zaman bir seçenek 😌🔮
Boğa1 yılBoğa hakkında da analiz yapar mısın mistik
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Astroloji & Burçlar konusunda 462 cevap paylaştı. Kameracı yanlış yeri çekiyorsun burayı çek millet ağlıyor))
Olması gereken olmuş
00 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 19b cevap paylaştı.
u 1 yılYENGEÇ birinci sıra tabi ki de
00 Yorumla - Astroloji & Burçlar konusunda 477 cevap paylaştı.
u 1 yılzodyak 'ın en zeki burcu koç burcu kadınlarından çıkar araştırabilirsiniz 🔍 liste tamamen yanlış. En soğuk burç sıralaması bence bu :d
22 Yorumla
u Akrep1 yıl@lavinya08 biziz konu kapanmıştır hıh 😒😄
Bana bir battaniye falan verir misin @_infinitum zirve soğuk :D
15 Yorumla
Kova1 yılNasıl sana bu hazzı yaşattım ben püüüü cekil oradan orası bize ait😏
Kova1 yılHay egona 😅
1 yılKova olarak başağa centilmenlik yapıyoz. Di mi @Semih6934 😒🤣
15 Yorumla
Kova1 yıl@Semih6934 hıhhhh
Kova1 yıl@Semih6934 🤣🤣🤣
1 numörooo 🔥😂 aksi beklenemezdi zaten zksjsj
011 Yorumla
Kova1 yılUfff hayır yaaa😒
Kova1 yılDepiklerim seni zirveden aşağa 😎 hemen ensendeyim😏
Kova1 yılBu başakları sevmedim ben 😒 püüü
Kova1 yılKovalar candır kovalar harikuladedir aksini iddia eden kovanın icinde kaybolsun 😅😅
Kova1 yılSen laf yetiştirmeye devam et cınım ben zirveyi kaparım😏
Kova1 yılLadys first😒
Bu işte bir yanlışlık var mümkünatı yok 😂 en zeki burç boğadır
02 Yorumla
Kova1 yılBoğa mı 😱
11. Sırada yer almam üzdü IQ um 130 diyeceklerim bu kadar
11 Yorumla
Balık1 yılAlıntıdır;
"Yay burçlarını düşündüğümde aklıma gelen ilk kelimenin zeki olup olmadığını bilmiyorum. Onlar aptal bir burç değiller (hiçbir burç "aptal" değildir), ancak ödevlerime yardım etmeleri için onlara gitmezdim çünkü büyük ihtimalle ödevlerini yapmamışlardır. Tembel değillerdir ve zeki değillerdir; dürüst olmak gerekirse her zaman umurlarında olmaz ve bu başkalarına aptalca veya dalgın görünebilir. Güzel olan şey, diğer insanların ne düşündüğünü umursamamalarıdır. Kovalar ve Oğlaklar, Aslan'ın istemediği şekilde gerçekten umursamazlar (Aslan ÇOK umursar). Yay bilgedir. Sadece öyledirler. Bu kadar az umursamak ve bilge olmamak imkansızdır. Bunun nedeni kendilerini umursamamaları değil, bu dünyada daha önemli şeyler olduğunu bilmeleridir. Yapılacak çok şey ve tanışılacak çok insan vardır. Birisi onları veya yaptıklarını beğenmiyorsa neden umursasın ki? Kardeş burçları İkizler gibi, bilgiyi hızlı bir şekilde alırlar, ancak enerjilerini yoğunlaştırma ve bir projeyi sonuna kadar götürme olasılıkları daha yüksektir. İkizler meraklıdır ve çevrelerindeki her şeyi keşfetmek isterken, Yay görüş alanlarının dışındaki her şeyi keşfetmek ister. Seyahat ederek ve dünyayı ve zihni birçok kişinin düşünmediği veya korktuğu şekillerde keşfederek bilgelik elde ederler. Onlara ulaşabildiğinizde harika destekler olabilirler, ancak genellikle İkizler kadar başkalarının (ve kendi) duyguları hakkında hiçbir fikre sahip değillerdir."
1 yıl@yarenimsii dayı sen sonuncu ben birinci olmuşum 😂😂😂😂
10 Yorumla
1 yılBalığın 1 numara olması gerekiyordu asıl bu sıralama da kesin hata var 😂😂
18 Yorumla
Balık1 yılkoç ve yaylara da haksızlık edilmiş. oysa satranç şampiyonlarının çoğu ağırlıklı yay koç balık ve akreptir. Balık burcu, Einstein bile tek başına yeter. Balığı anlamak için kapasite lazım. kapasitesi olmayan adamın balıkları anlamasını beklemek saçma olur zaten.
Balık1 yılKesinlikle katılıyorum duygusaliz diye mi hep bunlar 🤷♀️😂
Balık1 yılKoçlar rekabetçi ve hırslı ve risk almayı çok severler. hızlı düşünürler. tek kötü yanları aceleci ve sabırsız oldukları için sakarlık ve hata yapma ihtimalleri artıyor. yoksa yarışamazsın bile koçlarla düşünme hızı konusunda. özellikle bilgi birikimi anlamında kendini iyi geliştirmiş koç'sa zaten işin biter yarışamazsın bile. Einstein ın haritasında mesela merkür koç'ta. hızlı düşünmesini sağlıyor. Kendisi balık burcu ve balık olması onun dağınık parçaları sezgilerinden de faydalanarak çok iyi anlamlandırmasını sağlıyor ve öğrendiklerinden yeni şeyler sentezliyor. zaten balık ve koç tarihleri birbirine yakındır. koç'san mutlaka haritanın bazı bölgelerinde balık alırsın ya da balıksan koç özellikleri alabilirsin. Ama bu olay kesinlikle başaklarda yok. başaklar iyi not tutar en ufak detayı kaçırmaz analitik düşünür ikizler gibi ama dağınık parçalardan anlamlı şeyler çıkarma yetileri zayıftır sadece detaylarla boğuşurlar. bir de risk sevmez toprak elementleri hep garanticidir. İkizler desen onlar da sıkılgan ve 50 konuya dalarlar bilgi toplamada evet ustalar ama işte bi tarafında koç yay veya balıklık yoksa sadece analitik düşünmeyle sınırlanır o kişi, anlamlı şeyler kolay kolay çıkaramaz öğrendiklerinden. Ayrıca IQ yü doğrudan etkileyen şey duygusal zekadır yani EQ. Duygusal zekada 7-8 farklı kriter bulunuyor bunlardan birisi de empatidir. ayrıca balık yay ve akrepler kolektiften bilgi çekme hakkına sahip burçlardır demişti bir astrolog. kolektif demek bir çok nesnenin bir araya gelmesi sonucu oluşan anlamına geliyor.. Diğerlerinin öğrenerek 1 yılda kat ettiği yolu bu burçlar sezgileriyle 1 ayda kat edebilirler.
Balık1 yılBaya ilgilisin sanırım astroloji ile
Balık1 yıl5 aydır işin içindeyim.
Balık1 yılNe güzel sevdiğin işi yapman ☺️
Balık1 yılİşim bu değil. benimkisi hobi ve merak.
Balık1 yılalıntıdır;
"Balık burcu en bilge burç olarak bilinir. Zodyak'ın son burcu olarak, kendisinden önceki her burcun özelliklerini taşır. Burçlar çağları temsil ediyorsa, Balık hayatın sonunu temsil ederdi - yalnızca insan yaşam döngüsünün her aşamasını yaşama ayrıcalığıyla gelebilecek bilgelikle dolu. Balık burcu ayrıca psişik bir burç olma eğilimindedir ve varoluşun tamamen farklı bir alemiyle bağlantılı gibi görünür. Sezgileri yerindedir ve inanılmaz tavsiyeler verirler. Hayatımı ve kendimi, başkalarını, dünyayı ve evreni nasıl gördüğümü kelimenin tam anlamıyla değiştiren belirgin Balık yerleşimlerine sahip insanlarla konuşmalar yaptım. Aslında davranışlarımı etkiledi ve onlar ve güzel zihinleri sayesinde kendimin daha tam olarak gerçekleşmiş bir versiyonu haline geldim. Bana göre bu tam anlamıyla sergilenen bilgelik ve zekadır. Bununla birlikte, Balık burcu kendi tavsiyelerini takip etmekte zorlanıyor gibi görünüyor. Onlar (Yengeç ile birlikte) muhtemelen size çöp partnerinizi terk etme cesaretini verebilecek en inanılmaz, bakış açısını değiştiren tavsiyeleri verme olasılığı en yüksek olanlardır ve onlar (Yengeç ile birlikte) çöp eski sevgililerine geri dönmeleriyle ünlüdür (Balık yükseleni olarak bunu doğrulayabilirim). Kolay etkilenen ve şehit olabilirler, duygusal olarak çok ağırdırlar ve duygularını düzgün bir şekilde düzenleyememeleriyle bilinirler. Bu, önlenebilecek çok fazla çatışmaya ve duygusal çalkantıya (özellikle onlar için) neden olur. Psişik enerjiyi bir kenara bırakırsak, bu tür davranışlar en akıllıca veya zekice olan değildir.
Özetlemek gerekirse - Hangi burcun en zeki olduğunu söyleyemeyiz. Bu gerçekten zekayı nasıl tanımladığınıza bağlı. Bazıları duygusal zekayı sosyal veya entelektüel zekadan daha önemli buluyor, ancak hepimiz farklıyız ve farklı tercihlerimiz var. Bilgeliğe gelince, Balık burcuna gitmem gerekecek. O psişik enerjiye rakip olamaz."
- Astroloji & Burçlar konusunda 422 cevap paylaştı.
1 yılListeyi yapan kendi aykuusuna baksın. Listeyi bile ters hazırlamış. Yaşasın 5 Nisan .
10 Yorumla bunu yazanın iq su kesin 50 felan bile yoktur.
00 Yorumla
1 yılAkrep 4.
İlk beşteyim bu fazlasıyla yeter😎😎😇
00 Yorumla
1 yılKabul etmiyorum.. Mümkün değil böyle bir şey.. 😂
00 YorumlaBen ikizlerim sıralamaya bakmadan söylüom bizden zekisi yoktur
00 YorumlaEn zeki burç ikizler astrologlar bile söyler bunu liste yanlış..😌
00 YorumlaBenim burç neden en sonda ya, doktoram var benim. 😂
00 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 346 cevap paylaştı. Bunu sen istedin hemen listeli bi burç sorusu yapayım 🤭🤭🤭😂😂😂
00 Yorumla
1 yılNormalde kovanın 1’de olması gerekiyor, yazan yanlış yazmış.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBu sıralamayı kim yapmış merak ediyorum. Kova birinci sırada olmalıymış çünkü gezegeni uranüstür. Akıl gezegenidir zaten
00 Yorumla9 diyor şimdi bu en saftirik olanlar mı oluyor kafası basmayan😃
00 Yorumla
1 yılyay 11 öyle mi katılarak güldüm 😂
20 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılKoç 12 mi? Bunu hazırlayan hangi vizyonsuz?
20 Yorumla
1 yılBenim burcumun IQ sıralaması olamaz
04 Yorumla
Balık1 yılalıntıdır;
"Balık burcu en bilge burç olarak bilinir. Zodyak'ın son burcu olarak, kendisinden önceki her burcun özelliklerini taşır. Burçlar çağları temsil ediyorsa, Balık hayatın sonunu temsil ederdi - yalnızca insan yaşam döngüsünün her aşamasını yaşama ayrıcalığıyla gelebilecek bilgelikle dolu. Balık burcu ayrıca psişik bir burç olma eğilimindedir ve varoluşun tamamen farklı bir alemiyle bağlantılı gibi görünür. Sezgileri yerindedir ve inanılmaz tavsiyeler verirler. Hayatımı ve kendimi, başkalarını, dünyayı ve evreni nasıl gördüğümü kelimenin tam anlamıyla değiştiren belirgin Balık yerleşimlerine sahip insanlarla konuşmalar yaptım. Aslında davranışlarımı etkiledi ve onlar ve güzel zihinleri sayesinde kendimin daha tam olarak gerçekleşmiş bir versiyonu haline geldim. Bana göre bu tam anlamıyla sergilenen bilgelik ve zekadır. Bununla birlikte, Balık burcu kendi tavsiyelerini takip etmekte zorlanıyor gibi görünüyor. Onlar (Yengeç ile birlikte) muhtemelen size çöp partnerinizi terk etme cesaretini verebilecek en inanılmaz, bakış açısını değiştiren tavsiyeleri verme olasılığı en yüksek olanlardır ve onlar (Yengeç ile birlikte) çöp eski sevgililerine geri dönmeleriyle ünlüdür (Balık yükseleni olarak bunu doğrulayabilirim). Kolay etkilenen ve şehit olabilirler, duygusal olarak çok ağırdırlar ve duygularını düzgün bir şekilde düzenleyememeleriyle bilinirler. Bu, önlenebilecek çok fazla çatışmaya ve duygusal çalkantıya (özellikle onlar için) neden olur. Psişik enerjiyi bir kenara bırakırsak, bu tür davranışlar en akıllıca veya zekice olan değildir.
Özetlemek gerekirse - Hangi burcun en zeki olduğunu söyleyemeyiz. Bu gerçekten zekayı nasıl tanımladığınıza bağlı. Bazıları duygusal zekayı sosyal veya entelektüel zekadan daha önemli buluyor, ancak hepimiz farklıyız ve farklı tercihlerimiz var. Bilgeliğe gelince, Balık burcuna gitmem gerekecek. O psişik enerjiye rakip olamaz."
Balık1 yılBenim burcumu nerden bildin jdjd yoksa yanlış yere mi yazdin cevabını
Kova1 yılArkadaş sorumu istila ettiği için engelledim 😅 cevap veremez
Balık1 yılAhaha şimdi farkettim çoğu yoruma gitmiş 😄
1 yılTuh Einstein balık burcuymuş
05 Yorumla
Balık1 yılbalığın hayal gücünü anlamak için aynı kulvarda çalışan kapasiteli adamların bu sıralamayı yapması lazım önce 😂 koç ve yaylara da haksızlık edilmiş. ikizler ve başak analitikte evet iyi ama kafalarında dağınık parçaları birleştirip anlamlandırma konusunda vasatlar. bu da onları dağınık parçalardan özgün ve anlamlı şeyler sentezlemekten uzak hale getiriyor.
Oğlak1 yılAbicim zeka nın burçlarla gram alakası yok ben sana başka örnek vereyim william james sidis adam 235 ıq ile dünya rekorunu kırmış koç burcu hadi git açıkla burçla bunu
Oğlak1 yılG*ten uydurma şeyler
Balık1 yılaşağıda blueeyess95 adlı kullanıcıya verdiğim yanıtta zaten anlattım okursan koçların da zeki oldugunu anlayacaksın. burçlar götten uydurma şeyler değil. sen derinliklerini anlayamadıgın için önyargılı şekilde yanlış çıkarım yapıyorsun. Dünyadaki en başarılı satranç şampiyonlarının çoğu yay koç akrep ve balık burçlarıdır.
Kova1 yılYaw arkadaşlar hayatı bu kadar ciddiye almasak mı? Soru eğlence amaclı sorulmuştır tamamen. IQ burclara göre belirlenmez karakter de öyle.
11miş. Bugün de gzekalı olduğumuzu öğrendik
12 Yorumla
Balık1 yılDünyadaki satranç şampiyonları en çok yaylardan çıkıyor. sonra koç akrep balık burçları en başarılı olanlar. başak ve ikizlerden hiç yok.
listeyi hazırlayan tersten hazırlamış :d
balık, yay ve akrep burçları kolektiften bilgi çekme hakkına sahip burçlarmış bir astrolog söylemişti.
Balık1 yılAlıntıdır;
"Yay burçlarını düşündüğümde aklıma gelen ilk kelimenin zeki olup olmadığını bilmiyorum. Onlar aptal bir burç değiller (hiçbir burç "aptal" değildir), ancak ödevlerime yardım etmeleri için onlara gitmezdim çünkü büyük ihtimalle ödevlerini yapmamışlardır. Tembel değillerdir ve zeki değillerdir; dürüst olmak gerekirse her zaman umurlarında olmaz ve bu başkalarına aptalca veya dalgın görünebilir. Güzel olan şey, diğer insanların ne düşündüğünü umursamamalarıdır. Kovalar ve Oğlaklar, Aslan'ın istemediği şekilde gerçekten umursamazlar (Aslan ÇOK umursar). Yay bilgedir. Sadece öyledirler. Bu kadar az umursamak ve bilge olmamak imkansızdır. Bunun nedeni kendilerini umursamamaları değil, bu dünyada daha önemli şeyler olduğunu bilmeleridir. Yapılacak çok şey ve tanışılacak çok insan vardır. Birisi onları veya yaptıklarını beğenmiyorsa neden umursasın ki? Kardeş burçları İkizler gibi, bilgiyi hızlı bir şekilde alırlar, ancak enerjilerini yoğunlaştırma ve bir projeyi sonuna kadar götürme olasılıkları daha yüksektir. İkizler meraklıdır ve çevrelerindeki her şeyi keşfetmek isterken, Yay görüş alanlarının dışındaki her şeyi keşfetmek ister. Seyahat ederek ve dünyayı ve zihni birçok kişinin düşünmediği veya korktuğu şekillerde keşfederek bilgelik elde ederler. Onlara ulaşabildiğinizde harika destekler olabilirler, ancak genellikle İkizler kadar başkalarının (ve kendi) duyguları hakkında hiçbir fikre sahip değillerdir."
Pek inandırıcı gelmedi bu sıralama
10 YorumlaKova olarak 2. sıradayım
00 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 526 cevap paylaştı. O kadar da zeki değil mişim demek ki 😂
00 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 423 cevap paylaştı.
1 yıl12 ne ya?
Kendimi s lak gibi hissettim..00 Yorumla
1 yılZirvedeyiz yine beybisi 😂
00 YorumlaKova neden 2, iki, ٢?
00 Yorumla
1 yılBen niye gece gece durduk yere en canım oldum 😂
00 Yorumla
1 yılNeyseki yükselen ile kurtardım
00 YorumlaBaşak ve IQ ne mânaa 😅 7 deyim
00 Yorumla10. Sıra çok şaşırdım neden 12 değil
00 Yorumla
1 yılTerazi iyi bari ilk bes
00 Yorumla
1 yılyaylar üzgün :(
02 Yorumla
Balık1 yılAlıntıdır;
Yengeç1 yıl@hayatyordubenibe oyyyy çok iyi mutlu oldum
1 yılYengeç 10 mu pardondaaaaa?
01 Yorumla
Akrep1 yıl😂😂😂😂😂 hemen kabuğuna çekil 🤭
Astroloji & Burçlar konusunda 394 cevap paylaştı. Aslan burcu
00 Yorumla
1 yılYediymiş
00 YorumlaBirinci
00 Yorumla
1 yıl2. siradayiz
00 Yorumla
1 yıl12 nedir yahu
00 Yorumla
1 yılKova
00 YorumlaBeşmiş
00 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 429 cevap paylaştı. 2. Sıradayım
00 Yorumla
1 yıl2 deyim
00 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 641 cevap paylaştı.
1 yıl3 müş
00 Yorumla orta
00 Yorumla
1 yıl3. sırada
00 Yorumla4. sırada 🦂
01 Yorumla
1 yıl3 ama böyle hayat olmaz aq
00 Yorumla
1 yıl5. Sıradan selam
00 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 737 cevap paylaştı. 1 numara 👑
00 Yorumlaİkinciymiş.
00 Yorumla2 tabisi