Olcen, olcturen illa ki vardir.. Olcmediyseniz tahmin edin zeka seviyenizi 😀
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılYa hiç ölçtürmedim, çok korkuyorum 8-15 arası çıkar diye ondan sonra he olduğumu bildiğim kocaman bir ömür yaşa işin gücün yoksa, en iyisi ölçtürmemek bütün hayatın boyunca kendini çok zeki sanıyorsun mis valla.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Ehliyet sınavı için IQ barajı gelmiş bugün okudum; 79'un altında olanlar ehliyet alamayacakmış. Korktum bir an tereddüt ettim; bugün testi yaptım. 120 çıktı mutluyum :DD
15 Yorumla
Soran+1 yılZekisin demek ki :)
Soran+1 yılBen inanmiyorum testlere... 135 cikti benim ama inanmiyorum
Soran+1 yılYa bir kac soruda bu olculur mu hem herkesin egitim seviyesi ya da aliskanliklari ayni mi ki bir teste gore bu degerlendirilsin
Gizli Üye(36-45)+1 yılMezura yetmiyor benimkine
14 Yorumla
Soran+1 yılAradigim zeka 👏🙋😃
Cevap sahibi+1 yılNe sandın kızaammm :D
Cevap sahibi+1 yılVay eig he :D ağzımın suyu aktı sağol
Soran+1 yılDikkat et beyninin suyu olmasin o 😀 ne demek sen sagol
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
22Cevap
CEvap linte
https://www.youtube.com/watch?v=gCYHUwjaQ3Q04 Yorumla
Soran+1 yılYaaaa ben uzuluyom boyle gorunce 😞
Soran+1 yılBoyle roportajlarda komik duruma dusenleree
Diğer konusunda 12,5b cevap paylaştı. 115 in altında çıkarsa çok darılırım beynime..
115 Yorumla
Soran+1 yılGunumuz kizlari genel olarak kac IQludur sence :D
Soran+1 yıl135 olan bir kiza einstein gozuyle bakarsiniz o zaman 😀🙋
Soran+1 yılbir einsteinla konusuyosun o zaman su an 😂 Ben inanmiyorum o testlere ya :)
- +1 yıl
İnternet üzerinde olanlara ben inanmıyorum ama sağlık kuruluşlarında yapılanlara inanıyorum ;)
Çünkü ben internet üzerinde yaptığımda birinde 152 çıktı.. Ki ben o kadar zeki bir adam değilim...
Diğerinde 92 çıktı.. Ki ben o kadar aptal bir adam değilim :D
Ama sağlık kuruluşunda hiç yaptırmadım.. Belki aptal olduğumun farkında değilimdir. Bırakalım böyle bileyim kendimi :) - +1 yıl
zeki olan insan zeki olduğunu hiç bir zaman dile getirmezmiş
:) :P teşekkürler iltifat olarak kapıyorum
Soran+1 yıl👍Bence de kendimizi avutalum zekiyiz diye, bosverelim 😁 Bir de hayatinda hic test sistemini bilmemis, gormemis insanla, surekli testlerin, gorsellerin, sorularin arasinda buyumus bir insanin ayni teste tabi tutulmasi, IQ sonucunun yanlis olabilme ihtimalini artiriyo. Aliskanlik, asinalik da onemli bu durumda. Ne kadar zeki bir insan olsa da, test sistemini bilmeyen biriyse teste aliskin bir insandan daha zorlanarak o testi yapacaktir. Normalde daha zeki olabilecekken, daha dusuk sonuclar alabilir.
Soran+1 yılKesinlikle.. Ayrica zekanin cesitleri yok mu.. O testlerde mantiksal, duygusal, sozel, kinestetik, gorsel zeka diye ayirmadan nasil tum zeka turlerini birmis gibi degerlendiriyolar.. Kiminin gorsel zekasi cok yuksek isitsel zekasi cok dusukken, baskasi icin bu durum tam tersi olabilir..
Soran+1 yılEvet bu da mantikli.. bir kac belli kalip soruyla bu anlasilamaz. Ahaha tamamdir o zaman kesin 135 ne 134 ne 136 ne 137 tam 135 :D Testlere inanmayan ben, bir onayla emin oldum hemen cok zekice 😂
Soran+1 yılTesekkurler iyi ongorunuz icin :)
Soran+1 yıl:) :)
Diğer konusunda 357 cevap paylaştı. Valla bir kac kere girdim testlere falan 120 ila 140 arasnda deisiyor
10 Yorumla- Diğer konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılBu tahmin edilecek bir şey değil mi nasıl olcturuluyor hâlâ da merak ederim
01 Yorumla
Soran+1 yılNette Iq testi var ya da saglik kuruluslarinda
şimdi denedim 30 soru 93 çıktı. normalmişim
12 Yorumla
Soran+1 yılSen sorulari cozerken sıkılıp sallamissindir 😀
+1 yıl40 falan en düşüğü benim
12 Yorumla
- +1 yıl
Yok zekam düşük benim
+1 yılMoraliniz bozulmasın diye ölçtürmüyorum ::--))
12 Yorumla
Soran+1 yılTum dunya senin IQna bagli olarak mutlu ya da mutsuz zaten remziiii 😀😀 Sen yuksek cikarsan hepimiz intihar ederiz
- +1 yıl
Yaaa ondan işte canım
- Diğer konusunda 10,1b cevap paylaştı.
+1 yılmoron ya da idiot çıktım
16 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
@Sjksksksndb Bi yazamadım.
+1 yılIQ Seviyesi önemli değil, EQ nuz olduğu sürece.
11 Yorumla
Soran+1 yılKatiliyorum, EQ yuksekligi insanlik adina daha onemli
- Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yıl2 yıl önce ölçmüştüm ama unuttum sonucunu :D
10 Yorumla 300-330 arası bir şey
03 Yorumla
Soran+1 yılSeninki beyinse bizimki beyincik
+1 yılcozdugum iq testlerinde 130-145 arasi geliyor
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl250 vardır rahat, taşıyamıyorum artık.
10 Yorumla
+1 yıl70...
152 Yorumla
Soran+1 yılhmm
- +1 yıl
ben çok salağımm ya gerizekalııyım valla benle aynı çatıda bulunsan kaçmak istersin o derece idiotum ben
Soran+1 yıldiyen insanin zeki olma ihtimali daha yuksektir
- +1 yıl
k. b. hangi salakk diyo onu hangi beyinsiz?
Soran+1 yılBen diyorum, ben, burdaki düşüncesiz, ben
evet- +1 yıl
dediğim kadar varmış demek ki
Soran+1 yılVardir, kisi karsisindakini kendi gibi bilirmis ya hani, beni dogru bildiniz o yuzden
- +1 yıl
ben ztn akıllıyım demiyorum ssalağım aptalım geriizekalıyım inkar ettiğim yok yani
Soran+1 yılDusunme kaabiliyetiniz olduguna gore, soruyu anladiginiza, yanitladiginiza gore, bence haksizlik etmeyin beyninize.
- +1 yıl
yoo IQ'mu ölçtürdüm aslında 60 çıktı ben biraz abartıp 70 dedim
Soran+1 yılIqnuzun 60 olmasi demin dediklerimi degistirmiyo. Sukretmek lazim.
- +1 yıl
neyime şükrediyim Allah beni kuş beyinli yaratmış o da yetmezmiş gibi dış görüntümü bozmuş
Soran+1 yılNe var dia gorunusunde ya.. Yazabilen elin dusunebilen beynin, gorebilen gozun, duyabilen kulagin yok mu, kalbin atarken sana soruyo mu "Atiyim mi " diye, nefesini aliyosun veriyosun, alip veremesen, verip alamasan yasayamazsin, Sana sorulmadan bunlarin hepsi gerceklesiyo. Muhtesem bir sistem var vuccudunda. Sukretmeye cok sebep var
- +1 yıl
bana göre yok
Soran+1 yılMerak ediyorum , Müslüman misin
- +1 yıl
evet
Soran+1 yılO zaman şunu soyliyin ki "Her nefeste iki sukur vaciptir." Nefesini aliosun, veremezsen olursun.. Veriyosun, alamazsan yine olursun. O yuzden bir nefes almanin hakki, bir nefes vermenin hakki. 2 sukur vacip. Sen tipin kotu deyip kendini kahrediyosun. Kendinden zor durumda olanlari dusun. Delileri mesela, down sendromlulari ya da.. Yatalak misin sen? Herkes sana hizmet ediyo da sen kilini kipirdatamiyo olsaydin daha mi memnun olurdun? Ya da yuzun tamamrn yanik mi? Ya da yuz nakli mi gecirdin, o yuz nakliyle mi yasamak zorundasin? Bacaklarin yok mu ki kisayim diye sikayet ediyosun? Yuruyebiliyosan, konusabiliyosan, tutabiliyosan, yazabiliyosan, bosaltim yapabiliyosan, sindirim yapabiliyosan, kalbin kan pompaliyosa, kanser degilsen, yatalak degilsen beynin bunlari basariyosa, sen nimetler icinde yuzuyosundur arkadasim... Sana bakip keske ben de onun gibi bir beyne sahip olsaydim diyen deliler, bacagina bakip keske ben de onun gibi yuruseydim diyenler oldukca isyan edemezsin
- +1 yıl
saçmalık!!!
Soran+1 yılNeyse siz tamamen her goruse kapatmissiniz kendinizi, bos yere konusuyo gibi hissettim, bir fayda saglamiyosam susmayi tercih ederim.
- +1 yıl
o görüşler yazılıyo ama gerçeğe dönüşüyo mu hanımefendi? hayır tabiki de o yüzden her görüşe kapalıyım benim düşüncem beni adam yerine koyan olursa seven olursa beni ben olduğum için kabul eden çıkarsa değişir başka türlü değişmez bu işler görüş yazmakla olmaz gerçek olması lazım. sen şimdi bana atılgan ol diyosun da atılgan olunca tecavüzcü sapık damgası yiyoruz sen bu tiple bu boyla benim gibi birine nasıl arkadaşlık teklif edersin git estetik ol boyunu uzat diyolar
Soran+1 yılBen atilgan ol demedim ki... Allah seni sen istmeesen de harama girmekten koruyo demek ki.
- +1 yıl
ayrıca IQ 70 değil 110 bunuda belirtiyim
Soran+1 yılBiliyodum zaten :)
- +1 yıl
ama yine de geriizekalıyım
Soran+1 yılTahmin etmistim. Ama yine de kendine bu kadsr zulmeden birine bir de yalan soyluyo muamelesi yapmak istememistim. Ciddiye alip, ona. gire konusmayi tercih ettim
Soran+1 yılDegilsin. Kendine dusmansin. Benim gibi. Kendimden, ozellikle bir kac ay onceki halimden hic farkin yok. Yazik, kendimizi kahretmekten baska hic bir sey yapmis olmuyoruz boyle.
- +1 yıl
yalan değildi
- +1 yıl
ortak yönlerimiz var o zaman
- +1 yıl
benim kız versiyonumsun
Soran+1 yılBen senin gibi kendime hakaret ederdim... Simdi kendimle dalga geciyorum ama hakaretleri azalttim. Inan ki daha mutluyum. Ama dusmanim kendime senin gibi. Ve insan en yakinindakine (kendine ) dusmansa, yasam daha aci hale geliyo... Fikirlere kapali degilim ama ben.. Sen de yeni fikirlere acik olursan emin ol daha mutlu olursun. Gerci mutlu olmaya bile karsi bir havan var ama
- +1 yıl
bende kendimle dalga geçiyorum ztn salağım aptalım kısayım tipsizim bu dalga geçmek değil mi
Soran+1 yılBu hakaret... Ben de biyleydim demedigim kalmiyodu kendime... Mesela demi yukarda baskasiyla konusurken "Kendi capimda egleniyorum, capim genis oldugu icin fazla egleniyorum 😀" dedim aradaki fark bence bariz
Soran+1 yılBence sen boga burcusun?
- +1 yıl
insan kendine hakarette etmeli bazen dalga geçmekle olmaz o işler
- +1 yıl
hayır aslan burcuyum
Soran+1 yılIsyana kactiginin farkinda misin? Suku nimeti ikilestirir. Sikayet azaltir. Buna sahit oldum. Cirkinim cirkinim söyleyim boyleyim diyodum.. Bunun hata oldugunu farkedip sukrettim, eskisine gore daha guzelim.
- +1 yıl
bir insan çirkinse çirkindir bunun sorumlusu da Allah'tır şüphesiz bizi böyle yaratmışsa öbür dünya da soracam ona beni neden böyle yarattın neden itici programladın diye
Soran+1 yılEstagfirullah. Sen kimsin Allaha hesap soruyorsun? ? Ne saniyosun kendini? Seni tas olarak da yaratabilirdi ya da bakteri ya da çöp. Namazlarini kiliyo musun, onun emirlerini yerine getiriyo musun desem, yok. Ama kendi menfaatine uymayan bir seyde aninda baskaldir. Kimsin ki sen.. Allah hepinizi guzel yaratcam doye bir vaadde mi bulunmus ki cirkin yaratmasi suc olsun? Sen onca kisiye gore o kadar guzelsin, o kadar nimetler icindesin ki, onlar da sana sorar gelip a be nankor, sen bu guzelliginle Allaha hesap sormaya utanmiyo musun biz napalim demez mi? Guzel bakan guzel dusunur guzel dusunen hayatindan lezzet alir.
Soran+1 yılKi bence IQn 70 olmadigi gibi, Musluman da degilsin... Anlamadigimi sanma
Soran+1 yılEstagfirullah,, Muslumansan buyuk hata etmis olurum... Muslumanim dedigin surece Musluman degilsin diyemem, sozumu geri aliyorum
- +1 yıl
beni böyle yaratması dinden çıkma sebebidr kaç tane çirkin sevilmiyorum diye Allah'a isyan edio bilmiyo musun?
Soran+1 yılPeki kac tane yatalak o haline ragmen ima yoluyla namazini ihmal etmeden kiliyo, sen bunu biliyo musun? Yapabilenler olduguna gore, yapmayanlar kabahatli.
Soran+1 yılGuzel olan biri guzelim diye ovunemez. O guzellik o kisiye emanettir, bunu sahiplenmesi, kendini bir sey sanmak demektir.
Cirkin olan kisi cirkinim diye isyan edemez. O yuzu yaratan Allah istedigini yapabilir. Buna karsi gelen kendini bir sey saniyodur.- +1 yıl
gizli olarak bir foto paylaşıcam orda siz kızların sende dahil beni aşağıladığını görürsem tipime laf edip dışladığını görürsem öyle şeyler söylerim ki Allah'ım canımı alsaydın diceksiniz.
Soran+1 yılAllah Allahhhh ne garip birisin ya.. Senin tipine herkes iyi yorum yapmak zorunda mi? Muslumansan, imanini bir sorgula derim... Hafdime degil ama Muslumansan, ateist olma yolunda emin adimlarla ilerliyosun... Ateistsen de baskalarini Muslumanim diye kandirmak, dinle alakali degil insanlikla alakali bir durumdur. Her iki durumda da halinden memnun olman gerekir.
- +1 yıl
iyi yorum yapmak zorunda değiller ama aşağılayıp dışlamak zorunda da değiller insan gibi yazsınlar
Soran+1 yılE tabiki... O onlarin hatasi.
- +1 yıl
ben ateist yolunda da ilerlemiyorum bir kere
- +1 yıl
Soran+1 yılGayet iyisin. Onu diyen bendim. Kotu yorumlar da yok. Imanini kuvvetlendirmeni oneririm. Isyan edilcek bir tipin yok, isyan edilcek bir tip yok. (Kendime de oneriyorum )
- +1 yıl
sakal şeklimi böyle yapınca özgüven geldi
- +1 yıl
isyan edilcek bir tipin yok diyosun boyu napıcaz 1.65 boyum var hepiniz de uzun erkek diye çıldırıyosunuz
+1 yıl119 puan çıkmıştı benim
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖlçmüştüm 102 yanlış hatırlamıyorsam
10 Yorumla5...
155 Yorumla
Soran+1 yılSoruyu anlamissin, buyuk basari zeka otesi bir performans gostermissin :)
Soran+1 yıl😃😃 Doğrudur inaniyorum kendiminkini bilince benimki bile buysa, baskalarininki nedir diyorum 😀
Soran+1 yıl135
Soran+1 yılAmaan ben netten cozmustum test.. Inanmiyorum dogru olduguna.. Normalde psikoloji uzmanlari da yapiyo diye biliyorum
Soran+1 yılBen de merak ettim gitmedim, gitmek istedim bakalim cidden 135 mi daha mi az daha mi cok.. Daha az olursa dava acarim netteki testlere 😜
Soran+1 yılAma IQsu yuksek olan deliler olabilecegi gibi, IQsu dusuk olan delidir diyebi kaide yok ki
Soran+1 yıl:)) Internetteki testte 135 IQsu olan birinin saglik kurulusunda idiot cikmasi demek, nette 30 olanin beyne sahip olmamasi demek 😂
Soran+1 yılBen dahi dahiysem 😂😂😂
Soran+1 yılbir dahinin burada bu saatte isi ne.. :D Dahiysem dahiligimi biliyim de gidip icat filan cikariyim :)) Ama ben 140 ve uzeri dahi, 135 cok ustun zeka diye biliyorum, icat cikarmiyim o yuzden basima bos yere 😂
- +1 yıl
Soran+1 yılSimdi telefonlar oldugundan ve zekadan. cok gece telefonlar calistigindan bu da kanitlayici bir unsur degil maalesef :D sana eziyet ediyorum su an resmen inadimla :D
Soran+1 yılGuzel sanatlard bir bolum (bende kalsin :)) normalde dahi oldugumdan, gel okumayi birak ders ver direkt dediler de mutevazilik yapiyim da ogrenci gibi takiliyim diye reddettim :D
Soran+1 yılIste duygusal zekam zirvelerde naparsin iste 😀 Sirf hukukun tipin onu kapanmasin yaziktir gunahtir diye. Kendi gelecegimi DAHI feda ediyorum..
Soran+1 yılVerilmis kadar oldu simdi 🙈😀
Soran+1 yıl🙈 Degil bence, oyle olmadigim halde oyle yansimissa, bu benim kotu yonum demek.. Sen iyi gormussen, bu senin iyi yonun demek :) Yine de tesekkurler
Soran+1 yılYo bugunlerde beni mutevazi gordukleri halde gizli egomun oldugunu farkettim de, bu bana yeterince kotu geliyo, ikiyuzluluk gibi
Soran+1 yılEgosuz gozukup egolu olmak ikiyuzluluk bence...
Ego herkeste var da fazlasi zarar..
Soran+1 yılEgoluyum diyemem de, gorundugum kadar mutevazi de degilimm Bunu yeni farkettim, kendimi bile inandirdigim, benimsedigim bir maske takiyomusum meger 😁
Soran+1 yılInsallah oyleyimdir ve oyle olurum, tesekkur ederim 😊 Beni goklere cikardin iyi dusuncelerinle dun ve bugun 😀
Soran+1 yıl🙈 bu iltifatlari hakediyorumdur insallah 😊
Soran+1 yılNe demek istedigini saniyosun sen, nasil boyle bir seyi dersin 😜 kesinlikle kendime cok eziyet ediyorum 👍😑
Soran+1 yılBoyle davranmak benim rutinim oldugu icin, bilemiyorum. Devamli yaptigim bir eziyetin ilkini kesfedemedim su an...
Soran+1 yılPsikopat de, cekinme lutfen 😂
Soran+1 yılyildiz tilvenin kayip kiziyim ben 😊😊
Soran+1 yıl😀 Cok oturakli gorurler beni ama icimde firtinalar koptugunu yavas yavas anlarlar 😁 Kendi kendime cektigim dublajlar, her sekle girdigim hallerimi gorunce özellikle 😀
Soran+1 yılYo, kendi capimda egleniyorum, capim genis olduu icin cok egleniyorum 😀
Soran+1 yılKendiyle dalga gecmeyi seven diyelim 😀
Soran+1 yılCunku kendime cadi, baskalarina polyannayim :) Biraz kendime dusmanlik var acikcasi
Soran+1 yılInsallah :)
- Diğer konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılgeçenlerde yaptığım bir test e göre 138
10 Yorumla cok zekiyim😃gerek yok teste
10 Yorumla
+1 yıleinsteindan bir tık aşağıda:)
01 Yorumla
Soran+1 yıl159? Vay dahi bey vay :)
olcmedım 50 vardır kanks
03 Yorumla
Soran+1 yılbasinda 1i unutmus olmayasin 😜
- Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılSapyoseksuelizm her yerde...
00 Yorumla
+1 yıl140 çıkmıştı
10 Yorumla
+1 yıl120 çıkmıştı
10 Yorumla
+1 yıl138 di benimki
10 Yorumla- Diğer konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılölçtürmedim :)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl0/101010
00 Yorumla
Devamını Gör(12)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?