Kova burcu erkeği ve başak burcu olup yükseleni kova olan kadının arasındaki ilişki nasıl olur. Kova erkeği başak kadınından etkilenir mi.
Erkeğin yükseleni bilinmiyor
Erkeğin yükseleni bilinmiyor
Yükselenle pek ilgili değilim doğrusu orayı bilemiyorum. Ben bir başak kadınıyım. Bir kova erkeğiyle 3 senemi geçirmiştim. Mükemmel bir ilişkiydi. O benim ufkumu her anlamda açıyordu. Fazlasıyla ilgili ve nazik bir adamdı. Gerçekten yaşadığım en güzel ve yormayan ilişkiydi diyebilirim. Eksi yönleri ise kendilerinin çok farkında olmaları diyebilirim 😂
Çok ince ruhlular değil mi. Bir kova burcu ince ruhlu beyefendi gönlüme girdi
Çok kibarlar ve kadınlara nasıl davranmaları gerektiğini iyi bilirler. Güzel bir ilişki olur ama benden sana bir dost tavsiyesi onun sana karşı hislerinden emin olmadan kendini kaptırma ❤️
Cevap
3Cevap
Cok zoor. Kova baskın başak baskın. Bir kova olarak kova erkeği kadinindan beter. Ama tabi sirf burçlara bakmamak gerek. Yine de bir kovanin en buyuk özelliği özgürlüğüne asla müdahale edilmemesi bu konuda çok hassas ayrica pek sevgililik islerini yurutemez. Arkadas kalalimcidir genelde
İkimizinde ortak yönü edebiyata sanata ilgili olmak burdan bir uyum çıkmaz mı
Cikabilir tabi sirf burca bagli olmamak gerek. Kova cok sever edebiyat bilim sanat vb.
:(( teşekkür ederim
Bende bunun tam tersini yaşamıştım ve deli olmuştum
Başak burcu musunuz
Evet
İşiniz zor bu hayat başaklardan ne istiyor hâlâ anlamadım
Valla onu bende anlamadım 😂
Ya Allah aşkına şu burçlara inananlar var yaa neyse bişey demiyorum 😂
Aynen bir şey demeyin
Bide bu kdr ciddiye almak burçları yaniiiii
Bir şey demeyecektiniz yaa
Dayanamıyorumm diyecemmmm 😂
Söylemeye devam edin ama içinizdenn
Yok ben dışımdan söylemek istiyorum 😂😂 neyse söylemiyorum tamam, sana bişey sorcam Garip gelecek biliyorum ama Hiç balgam çıkardığın oluyo mu? Dürüst ol ama 😀
Size garip sorularınizla mutluluklar
Ya bişey sorduk işte bi cvp ver
Bı git kardeş yaaa illa engelliyeyim ji
Basak kadinı uzulen bi burctur kendime kıyamıyorum basaklar adina
Sıradan bir kadın değilse evet etkilenir.
Olmaz
Neden
Bende baska yukselen kova yım asla bı kova yla olamam hıc denk degıl
:((.
İmkanı yok
Neden
Etkilemek istiyorsan taktik veririm ama burdan söyleyemem
Etkiledim de gerisi gelmedi artık taktiğe gerek yok
İşte peşinden koşacak sadece seni düşünecek
O da zamana kalsın
Çok şey kaçırıyosun ama
Kaçsın önemi yokkkkk
Sonra bana çok teşekkür edeceksin
Çok değerli taktiklerinizi paylaşmak istemenizi anlıyorum ama taktik almak istemiyorum
Peki sen bilirsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?