AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Koç erkeği zordur, çapkındır ama koç insanı sevince tam sever
Sevdıgını nasıl anlarım
Seven insan nasıl davranırsa o da öyle davranır. Bunun burçla bir alakası yok. Seven insan sevdiğini dinler, görmek ister, mesajlara geç cevap vermez, bulduğu her fırsatta yazar, seni değerli hissettirir işte
Haklısın bunların hepsi var ama ben cok yıkıcı taraf oluyorum o ds yapıcı ama ben yıkıcı olunca ona da yansıyor o ds bana öyle geliyor bu sefer
Sen de yapıcı olmalısın. Bir taraf sürekli her şeyi alttan alırsa bu durumdan sıkılır. Ben de koç burcuyum ama burç işini bir kenara atarak konuşayım karşımdaki insanı her seferinde alttan alamam. Bu sefer yorulan, yıpranan, üzülen ve manipüle edilen ben oluyorum. İlişkideki en önemli şeylerden birisi anlayıştır. İki taraf da anlayışlı olmalı ve iletişim kurmayı bilmeli. Kavga gürültüyle hiçbir şey olmaz
Koç burcu erkeği zordur karşısında kim olursa olsun
Hangi konularda zordur
Genel.. zor karakter yani
2side aşırı çapkın
3-4 ay anca
Ben tam tersine hıc capkın degılım ya 😖 ergenlik döneminde olabılır ama buyudukce degısebılen bir sey bu
çapkınlık illa başkasını bulma kdeğil
çok çabuk sıkılır
Koc burcu ds mi cabuk sıkılıyor
Bence olur bende koçum
Koç burcu erkeği cabuk sogur mu yani sevgisi cabuk biter mi
Hayır bisey hata yapmazsan
Nasıl hatalsr pekı mesela
Yani bicok şey var
Yani mesela tartısma cıkarmam onu sogutur mu ben daha kavgacı biriyim o hallerim onu sogutur mu
Yani sürekli ise evet
Hayır sürekli degıl 1 ayda 3. tartısmamız oldu dün ama şöyle pesınden kosmam falan dedi yani hayır diyorsan hayırdır istemiyorsan hıcbır seye zorlamam falan dedi ben de ayrılık konusunu actım o da bunu istiyorsan senı zorlayamam dedi ardından sakınşesıp konusunca bana dedı ki bır daha ne olursa olsun ayrılık konusunu acma dedi
Ben de cok sinirli ve agresifim yanımda asırı sakin kalıyor ama onu da delırttıgım ıcın tam tersi oluyor
Peki gönlünü aliyomusun
Evet alıyorum tabi ki ve zaten sakinlesınce uzuluyorum konusuyoruz ardından bu konu acılmasın kapansın bu konu diyor hallediyoruz
O zaman sorun yok gibi
Bır de şöyle benim ona karsı kolay olmam onu sıkar mı aslında ılıskıde birbirimize zor olmak istemiyoruz ama kolay olmam sogutur mu onu
Yazarmisin bunu anlatym sana
Anlamadım
Yazamıyormusum ya xper seviyen düşük diyor
Attım