• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Diğer

Yengeç kadını ile başak erkeği?

Gizli Üye
Gizli Üye
(30-35)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
Yengeç kadını ile başak erkeği uyumlu mudur, nasıl anlaşılır?
Yengeç kadını ile başak erkeği?
Kadın Soruları Nasıl Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• birinemibakmıştın
    birinemibakmıştın Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36 , eic 63%
    +1 yıl

Başlığı görünce birden kalbim çıkıyordu 5bucuk senelik başak sevdiğim ve yengeç olan ben aaah ah çok uzun hikaye özet geçmek gerekirsek yengeç anaç evcimen sorumluluk sahibi kadin başak sorumluluktan kaçan hep yengecten bekleyen aldatmaya müsait gözleri hep dışarıda (titiz olduğu söylenir ama hiç görmedim titizligini) sevmesine gerçekten seven ama seni cepte görünce dur diğerlerinin de tadına bakayım demekten cekinmeyecek verdiği sözleri tutmayan bir canlıdır başak anlaşma konusunda sohbet muhabbetleri iyidir başak gezmeyi sever yengecte ona uyar parasal konuda da cimrilik gösterebilir başak bide eğer ailesinin etkisi altında kalıyorsa buna özellikle dikkat et kesinlikle ilişkini ilerletme yoksa benim gibi 5 sene ha evlendik ha evlenecez diye beklerken bir bakarsın ayrılmak zorunda kalmissin tabi kisilik meselesi bunlar ama tanıdığım başak erkeklerinin genel karakteristik özellikleri emin olabilirsin yengeçle gerçekten çok iyi anlasirlar sohbet muhabbet arkadaşlık herseyiyle çok iyi gider ama uzatmaya gelmez basakla sonuç odaklı calismalisin bide aldatma olayı sezersen asla geri dönme 1. yi yapan 2. den kendini sakinmaz 😉
    nalet olsun ki sevmekten gözü kör olmuş hala canından fazla sevmeye razı ama artık geriye o başak a dönmemek için kendini tutan bir yengeç yazıyor bu yazıyı herbir kelime herbir cümle tecrübeyle kaleme alınmıştır dikkate al

2
    19 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Offf çok seviyor, evlenecez iki seneye okulumun bitmesini bekliyor ama bende aldatılacakmışım hissi var. Bilirsin biz hislerimizde yanılmayız.

Yorumla
    • birinemibakmıştın
      birinemibakmıştın
      +1 yıl

Hahahahah tanistigimizda benim de 2 senem vardı okulun bitmesine ikinci ay evlenme teklif etmişti okul bitmeden evlenmek istememiştim ve sonrası... Sonrası çok acıklı hiç dinleme temkinli ol

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Offff korkuyorum 😔😔😔

Yorumla
    • yalbare
      yalbare
      +1 yıl

herkez bizim hakkımızda kötü düşünüyor. kısmet kapatıyorsunuz bak öyle değil gerçekler :D

Yorumla
    • birinemibakmıştın
      birinemibakmıştın
      +1 yıl

@yalbare yaşanmış gerçek olaylar bunlar 😉😉

Yorumla
    • birinemibakmıştın
      birinemibakmıştın
      +1 yıl

Ozel den ulaş bana sana bişey atacam canım 😉

Yorumla
    • yalbare
      yalbare
      +1 yıl

bizde yaşadık onları sen de heyecan kalmamış :) kim ulaşsın

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Tamam canım 😊

Yorumla
    • yalbare
      yalbare
      +1 yıl

bende bana dedi sandım bir an kusura bakma :)

Yorumla
    • birinemibakmıştın
      birinemibakmıştın
      +1 yıl

@yalbare soran kişi ulassin yeter bide sen heyecan gormemissin 5 seneyi devirdim ayriyim su an ama onun adı geçse içim titrer sevmenin otesindeydi benim yaşadığım yengeçler zaten fazla sever onu her görüşümde heyecandan kalbim çıkar ama o değer bilmedi tamamen ona sadık biriyle olmak varken o her dala konan sinek gorunumluleri seçti kendi bilir ben hala çok seviyorum ama artık geri dönüşü yok gömdük bitti

Yorumla
    • yalbare
      yalbare
      +1 yıl

tamam abla kızma ne bağırıyorsun bacak kadar çocuğa anladık :) pis herif nasıl bırakır seni ya., aferim abla sana hayat devam ediyor tabi

Yorumla
    • birinemibakmıştın
      birinemibakmıştın
      +1 yıl

@yalbare iyyyy bir an onun kelimelerini söyledin sanki al birini vur ötekine işte bu kadar ruhsuzsunuz puuuu sizlere

Yorumla
    • yalbare
      yalbare
      +1 yıl

:) abla her ağaç bir değil ki kimisi kağıt oluyor üstüne bin bir masallar yazılıyor ama kimisi var kurşun kalem oluyor hemen kırılıveriyor. şimdi sende hepimizi öyle yargılama yani gün gelir bir başak daha seversin bak :)

Yorumla
    • birinemibakmıştın
      birinemibakmıştın
      +1 yıl

@yalbare tek sevecegim başak hatta tek sevecegim erkek o olacak eğer ilerimde o olmayacaksa ondan sonraki veya sonrakiler sadece hayatımın devamından ölene dek bana yoldaş olarak eşlik edecekler başka türlüsünü göremiyorum ben

Yorumla
    • yalbare
      yalbare
      +1 yıl

abla bana el birliğiyle bir yengeç bulurmusunuz :) senin gibi olsun ama duyguları

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

@yalbare yengeçlerin hepsi böyle. Sevdiği zaman hiç koşulsuz ömrünü bile verirler. Kimse bir anne gibi sevemez ama annenden öte severler.

Yorumla
    • yalbare
      yalbare
      +1 yıl

seni ks de ablam ilan ediyorum :) yengeç olaraktan

Yorumla
    • birinemibakmıştın
      birinemibakmıştın
      +1 yıl

@yalbare ah canım canım ben öyle herkese abla olmam hem kimseye kimseyi ayarlamam kimseye kefil olmam

Yorumla
    • yalbare
      yalbare
      +1 yıl

tamam abla vazgeçmiş bulunmaktayım

Yorumla

En İyi Cevaplar

• morrisend
    morrisend Takip Et
    Xper 2 Yaş: 31 , eic 34%
    +1 yıl

çok iyi anlaşır ben mesela ablamla çok iyi anlaşırım onun burcu da balıktır

0
    7 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sen başak mısın?

Yorumla
    • morrisend
      morrisend
      +1 yıl

yo yengeç

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Aşkım ben başak dedim 😄

Yorumla
    • morrisend
      morrisend
      +1 yıl

ben de kadınım canım yengeç ben :D

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ablan balıkmış ya hayatım oonun için demiştim 😄😄sevdim seni şeker kız 😄

Yorumla
    • morrisend
      morrisend
      +1 yıl

ablam da erkek olmadığına göre sorun çözüldü umarım yardımcı olabilmişimdir :D

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

😂😂 peki. Teşekkürler canım 😚

Yorumla
  • -ash-
    -ash- Takip Et
    Guru Yaş: 41
    +1 yıl
    Diğer konusunda 3,4b cevap paylaştı.

o değil de aklıma takıldı şimdi ben cinsiyet değiştirsem sağlıklı bir yengeç kadını olacağım ama bu burçların kadın ve erkek için yorumları farklı, hadi cinsiyeti değiştirdik diyelim huylarım da değişir mi acaba :/

1
    16 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

😂😂😂😂evet cinsiyet üzerinden farklı özelliklere sahibiz. Bence yengeç kadını olarak yengeç erkeklerini seviyorum 😊

Yorumla
    • -ash-
      -ash-
      +1 yıl

sana mı benzeyeceğim yani kanka, yengeç erkeklerini sevecek miyim? eski halimi de severim o zaman, ya geri dönmek istersem ne olacak. offf çok karıştı kafam :(((

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yaaa sen ne yapacaksın değiştiripte😂😂 Çok şanslısın bence boşver kadınlar çok zor 😄

Yorumla
    • -ash-
      -ash-
      +1 yıl

çok duygusalım kanka hep kalbimi kırdılar, artık bişeyler değişsin istiyorum ve elimizde bu var :(

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Valla salla gştsin seni üzenleri. Değmiyor çünkü.

Yorumla
    • -ash-
      -ash-
      +1 yıl

haklısın kanka, en iyisi cinsiyet değiştirmek..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Niye sen bu kadar taktın buna. Diyorum ki abi olmak daha güzel. Ablada neymiş ıyk 😖

Yorumla
    • -ash-
      -ash-
      +1 yıl

piyasa çok durgun bu aralar kanka hatun gey hepsine mesaj attım karşılık yok, en iyisi cinsiyet değiştireyim elemanlarla takılırım, yalnızlık çok zor :(((

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hiçbir şey anlamadım kanka 😑

Yorumla
    • -ash-
      -ash-
      +1 yıl

kimse yüz vermiyor diyorum, şansımı başak erkekleriyle denesem nasıl olur? uyumlu mudur, nasıl anlaşılır?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sabret sende iyi bir insanla karşılaşırsın mutlaka. Bilmem benimki iyi ama diğerlerini bilemem 😂

Yorumla
    • -ash-
      -ash-
      +1 yıl

mutluluk benimle başşak geçiyor kanka keşke herkes senin kadar şanslı olsa :/

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Öyle deme abi ya bu da benim ödülüm olsun. Çok zor yıllar geçirdim ilk defa yüzümde bir tebbesüm oluştu. Onun için sana sabret diyorum. Mutlaka o güzellik karşına mukafat olarak çıkacak. Kuşkun olmasın. Ayrıca maşallah der misin? Yeni öğrendiğim tebessümümü kaybetmek istemiyorum.

Yorumla
    • -ash-
      -ash-
      +1 yıl

de haydi mutluluklar o zaman size ;)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Teşekkür ederiz iyi geceler 😊

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

İyi sabahlar pardon 😂

Yorumla
  • bambAşka1iyim
    bambAşka1iyim Takip Et
    Yoda Yaş: 31
    +1 yıl
    Diğer konusunda 969 cevap paylaştı.

ben yengeç erkeğim bence anlaşamazlar çünkü yengeç burcu taşıyan insanlar çok duygusaldır kadında bu iki kat fazla başak erkeği ile olacağını sanmam

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Duygusal olsak ne yazacak hayat olgunlaştırıyor. Duygusallık denen bir şey kalmadı. Aslında iyi gidiyoruz.😯

Yorumla
    • bambAşka1iyim
      bambAşka1iyim
      +1 yıl

iyi o zaman senin adına sevindim

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

1

Cevap

4

Cevap

• mparlak
    mparlak Takip Et
    Xper 3 Yaş: 42
    +1 yıl

ben başagım titizim temizim kibarım duruma göre espriliyim oda duruma göre kıskancım sahipleniciyim fedakarım az cefakarım:) az ormantik im yeterlimi Ankara

0
    0 Yorumla
  • yalbare
    yalbare Takip Et
    Guru Yaş: 31
    +1 yıl

Ben kendimden biliyorum koca alcaksan başaktan çocuk yapcaksan ta... tan. Kaçırma derim :D

0
    46 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sende mi başaksın😯 Neden biraz anlatır mısın?

Yorumla
    • yalbare
      yalbare
      +1 yıl

Benim yükselenim de başak bu arada. Ben burçlara inanan bir insanım astronomiye amatör şekilde ilgim var diyebilirim. ama diğer burçlar hakkında pek fazla bilgim yok. Çift başak olarak burcumun her niteliğini fazlasıyla taşıyorum bir tek titizlik dışında. Başak erkeği çok zordur. Elde etmek çok kolaydır ama onu ona kabullendirmek çok zordur. İçine kapanıktır duygularını ifade edemez. detaycıdır en ufak bir şeye takılır ve sen onun ne olduğunu bile anlamazsın. Bu yüzden kadını biraz yorar başak erkeği. Ama ona nasıl yaklaşacağını bilirsen oyun gibi algılarsan onun daha çok hoşuna gider. Çünkü o bayılır mantıklı oyunlara. bundan sende zamanla zevk alırsın. ama bir sorun var başak erkeği durgundur sade dir. o yüzden karşında hep heyecanlı biri olsun ister durgun olursan üstesinden gelemezsin bütün sorunlar birikir.. onun karşısında mantıklı ve heyecanlı olmak zorundasın. duygusaldır bu yüzden elde tutmak biraz zordur genelde ayran gönüllüdür onun için hoşlantı sevmek felan yakındır

Yorumla
    • yalbare
      yalbare
      +1 yıl

ama anılara önem verir. aslında sen onun psikolojisine inersen ve onu elde nasıl tutacağını bilirsen sana bağlanır. ayrılmayı aklından bile geçirme derim kolay atlatamaz :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Çok fazla kıskanç. Bu da gözümü korkutuyor. Ama şöyle bir şey varki bazen sesimi duyunca duygulanıyor, gözleri doluyor. Dediğin gibi oyun oynamam gerekiyor çoğu zaman ve ben bundan zevk alıyorum. Bazen ne olduğunu bilmeden uzaklaşıyor buda beni durgunlaştırıyor çok sonra söylüyor takıldığı yeri. Öyle çözüyoruz.

Yorumla
    • yalbare
      yalbare
      +1 yıl

bende öyleyim aşırı derecede kıskancım. çok yanlış birşey söylücem bende biliyorum zaten yanlış olduğunu ama ben babamdan ve babasından da kıskanırım. bu abes birşey ama öyle. yakın arkadaşlarıma da öyleyim. sahiplenme duygusu ve ilgi odağı olma konusunda üstümüze yok. biri ilgi göstermezse trip bile atarız :) . çok sonra söyler takıldığı yeri hemen alamazsın ağzından. senin burada yapman gereken ona küçük oyunlarla söyletceksin eğer ona direk sorarsan saklanacaktır. buda onu sıkacaktır. başağın en kötü özelliğidir sıkılmak. sonrasını toplaman biraz zor olur. o orda takılır. hep yakın olmak zorundasın. başağın en ço kistediği şeydir eğlenmek. sal bahçeye oynasın:)
      Ama sana tavsiyem asla kendini üzme bu hem seni yıpratır hemde o seni kendi üzse dahi üzdüğü için daha da üzülecektir. uzaklaşmasınada asla izin verme başka şeylere takılsa bile çünkü üstünü kapatır anlamazsın oda hep başka şeylere saldırır buda külliyen herkeze zarar

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Biliyor musun aynende böyle. Hatta bana ailenle benim yanımda yakın olamazsın dedi. Bende ertesi gün ayrılmayı bile düşündüm. Onlar benim ailem. Neredeyse görüştürmeyecek gibime geldi. Ben ona o gözle hiç bakmamıştım Defalarca reddetim. Kendine zarar verdi. Nasıl sevdiğini anlattı. Fikrimi ve duygularımı değişmeyi başardı. Sabah ona uyanıyor gece ona uyuyorum. Maşallah güzel anlaşıyoruz. 😊 Dediğin gibi çıkmaza düşüyorum bazen bu da beni korkutuyor 😒

Yorumla
    • yalbare
      yalbare
      +1 yıl

Çıkmaza düşmenin sebebi acaba sana şu an zarar veriyor mu ya da ilerde bu sana daha çok zarar açar mı düşüncesi. buda senin en doğal hakkın. bende benzer şeyler yaşadım o yüzden söylüyorum yanlış anlama. Bana kalırsa bunun sebebi senin aşırı derecede ilgi odağı olman buda seni rahatsız ediyor olabilir. çünkü aşırı olan birşeyin insan beynin de bir süre sonra erken biteceği olgusu vardır. birde senden duygu konusunda daha alçak gönüllü olan birini görmek seni kıradabilir zaten başağın da en can alıcı yönü budur kötü diyemezsin desende düşündüğün zaman çoğu zaman o ağır basabilir. onu kırma duygusu seni rahatsız ettiği için ve vazgeçermi olgusunda kaldığın içinde bu seni şüphe ye çekiyor. sana bu konuda şunu söyliyim korkma asla devam et zaten sen yakalamışsın onu başak konusunda aklındada birşeyler kesinleşmiştir. Korkunun seni şüpheye çekmesine izin verme rahat ol. sakinlikle karşıla herşeyi bunu yaparkende kendine zarar verme yinede tekrar söylüyorum kendini ön planda tutman onun işine

Yorumla
    • yalbare
      yalbare
      +1 yıl

gelir. çünkü kendinden daha mantıklı birini görmesi onun daha da hoşuna gidecektir. herşey burç değil tabi karakterde önemli belli ki çok iyi anlaşıyorsunuz siz orayıda aşmışsınız zaten.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sen bu işi biliyorsun 😂 seni dostum ilan ediyorum 😄Ön planda derken dostum 😊

Yorumla
    • yalbare
      yalbare
      +1 yıl

Bende seni dostum ilan ediyorum :D şahit olurum artık :P Ön planda derken şöyle söylüyorum. mesela guzel bir sohbet yakaladınız ve birşey üzerinde tartışıyorsunuz. başak asla karşındakinin düşünceleri ona mantıklı gelmezse kabul etmeyecektir. insandan insana değişir tabi ama sevgili olsanda kabul etmez büyük ihtimalle. o yüzden onu çok iyi dinlemek zorundasın. önce ona söz hakkı tanımaya gayret et bunu sana '' bırak o konuşsun sen dinle '' olgusunda yaklaşma. zaten sen o sıra ulan bu adam ne güzel tartışıyor sakin sakin diyeceksin :D çünkü genellikle karşı taraf mantıklı konuşmaya çalışacaktır. sonuç mantıksız olsa da illa arada mantıklı kelimeler cümleler yakalayacaksın. ön planda demek istediğim nokta tam burada devreye giriyor. sen olaya gitmek yerine bu kelimeler ve cümleler üzerinden ona yürü. zaten farkedeceksin ya da farkettin mi bilmiyorum bir an tökezleyecektir kendine saniyelik bir düşünme payı verecektir ya da saçmalıcaktır. ona bazı şeylerı kabul ettirmek için bu çok güzel

Yorumla
    • yalbare
      yalbare
      +1 yıl

bir taktik mesela

Yorumla
    • yalbare
      yalbare
      +1 yıl

Senin bu yaklaşımın ona oyun gelecektir işin heyecanı burada ;)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

😄 Dostum tam da bu şekilde oluyor ve ben onun söylediklerini çürütüp hak vermesine zemin hazırlıyorum ve şöyle diyor: Aslında haklısın ben hiç böyle düşünmemiştim 😄En son aile kıskançlığı konusunda bile taviz verdi bu da beni rahatlattı 😊Sanırım sizi eleştirilmesinden de hoşlanmıyorsunuz. Zorla kabul ediyor.

Yorumla
    • yalbare
      yalbare
      +1 yıl

valla bugüne kadar hiç kabullenmedim diye bilirim benim bide karakterim acayip değişik onun 2 katıyım ben onu bu yüzden anlıyorum ben :) herkez benden bezmiş durumda hep ben olcam ama hep :D. eleştirilme konusunda da şunu söyliyim ben hep bir şey düşünüyorsam eksisiyle artısını her zaman düşünürüm oturup yazmışlığım çoktur :) ben yanlış olana inansam da yanlışın ve doğrunun göreceli olduğuna inanırım bu yüzdende beni aksi bir düşünceye inandırmak zordur ama her zaman düşündüğüm şeyi eksisiyle artısıyla karşı tarafa bir şekilde iletirim karşıdaki kişiyi düşündürmeye çalışırım. bizde ters olan konu şu eğerki karşı taraf benimle beraber eksisini ya da artısını düşünemiyorsa kaybeder. ben inanmam onun bilgeliğine. ön planda dediğim konu burada işine yarıyor zaten. :)

Yorumla
    • yalbare
      yalbare
      +1 yıl

he sana duygu konusunda buradaki olayda birde şunu söyliyim. dedim ya karşıdaki kişi eksisini artısını düşünemiyorsa 1-0 yenik başlar diye. eğerki ben karşıdaki kişiye güveniyorsam ve sevgisine inanıyorsam ben bile konunun eksisini artısını düşünüyorken onun bunu düşünmemesinde alınırım değer vermiyor verse düşünür olgusuna kapılırım :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Biliyor musun konuşma yapınız, cümle düzeniniz bile benziyor.😯😄 Aslında bende kabulleneceğini sanmıyorum. Bir insan 6 saat içinde değişemez. Kaybetmemek için bir süre kabul etmiş gözükecek farkındayım. Ama sanki o varken her şeyin üstesinden gelecekmişim gibi geliyor. Aslında benim zoru görünce kaçmam gerekirdi. İşte bu duygu beni ona sıkıca bağlıyor.

Yorumla
    • yalbare
      yalbare
      +1 yıl

Teşekkür ederim :) Yanlış anlama yarın ne olacağını şu an konuştuklarımıza göre bilemeyiz. Klişe sorular söylücem ama sorucam :) bir an düşün bana cevaplarını vermene gerek yok. Benden ne istiyor? Benden daha kırılgan biri beni neden ister? Ben ona neler verebilirim? . Bu 3 soruyu düşünmen yetecektir farkettiysen senin hakkında tek soru onun hakkında 2 soru sordum. Bu onun hakkında her zaman 2 kere düşünmeni gerektiyor. Soruları tekrar düşün ve gerçekten düşünerek kendine bir cevap ver. Sende eminim ki cevapları düşünürken yüzündeki gülümsemeyi farkediceksin :) işte bu gülümsemeyi emsalsiz verebiliyorsan seni şüpheye düşürecek bir şey yok demektir. aslında senin zoru görünce kaçmamanın sebebi içinde daha demin dediğimiz şüphe duygusunu onunla bastırabilmen den kaynaklanıyor. hani demiştim ya sana daha demin ne kadar kötü düşünsende o ağır basar diye. mesele bu işte. onu düşünmek senin için bir avantaj. çoğu zaman ilişkilerde karşı tarafı düşünmek zarar verir gibi geliyor

Yorumla
    • yalbare
      yalbare
      +1 yıl

ama sende bu tam tersi gibi gözüküyor çünkü kendine sorabileceğin hiç şüphe sorusu yok

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Rica ederim. 😊 Senin bahsettiğin çünküm ne biliyor musun? Onun benim huzurum olduğuna inanmam. Ve evet şüphe sorunum da yok sanırım. 😊 Belki de bana huzur gelmesinin sebebi beni sevdiğine inanmıyor olmamdandır. Ne yaptıysam ondan vazgeçemedim. Ondan kaçarken bile kendimi onun yanında buldum. Nedenini bilmiyorum ama bu hiç değişmedi.

Yorumla
    • yalbare
      yalbare
      +1 yıl

çok farklı yere gitti ama muhabbet şimdi sen onun seni sevdiğine inanmıyormusun?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yanlış olmuş o inanıyorum olacaktı 😂 telefon çevirmiş 😯

Yorumla
    • yalbare
      yalbare
      +1 yıl

O zaman bu mutluluğun peşinden devam et. inşallah gördüğüm en mutlu çift siz olursunuz. darısı başıma :P :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ayyy çok teşekkür ederiz 😊Umarım bir yengeç kapını ve kalbini çalar. Sevmeyi en iyi bilen bayan burcuzda😛Bak bir yere kaybolma şahidim olacaksın daha😄 Köşeye sıkışırsam yazabilir miyim sevgili dostum😯 Hoş enişten duysa keser beni ya 😂

Yorumla
    • yalbare
      yalbare
      +1 yıl

:D Harbiden çok iyisiniz tebrik ediyorum tekrardan ;). nedemek tabiki de danışabilirsin. Ekle sen birşey olursa bu mesajları okutursun ona :P ben mesaj atmam korkma :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Teşekkür ederiz herşey için 😊 Bir şey olmaz da yani umarım.😄 Tamam o zaman 😊

Yorumla
    • yalbare
      yalbare
      +1 yıl

estafurullah rica ederim :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

İyi sabahlar, görüşürüz 😊

Yorumla
    • yalbare
      yalbare
      +1 yıl

hayırlı sabahlar :) kendinize sadakatli bakmanız dileğiyle :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Benim takibim neden kalkmış 😯😯

Yorumla
    • yalbare
      yalbare
      +1 yıl

herkezi kaldırdım komple oda kalkmış kusura bakma :)

Yorumla
    • yalbare
      yalbare
      +1 yıl

at birdaha

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Peki o zaman 😊 Niye öyle yaptın ki 😯

Yorumla
    • yalbare
      yalbare
      +1 yıl

ya hiç sohbet etmediğim 1-2 kişi eklemişti bende komplesini sildim nickler tanıdık değil diye hepsini silmek zorunda kaldım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Kökünden temizlik yapmışsın 😂

Yorumla
    • yalbare
      yalbare
      +1 yıl

zaten fazla kişi yoktu :D

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

İyi yapmışsın😄 Bende allah allah acaba yanlışlıkla kaldırdım mı, ayıp oldu çocuğa dedim.😄

Yorumla
    • yalbare
      yalbare
      +1 yıl

yok estafurullah :)

Yorumla
    • yalbare
      yalbare
      +1 yıl

çözdünüzmü enişteyle işi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Dostum ya kusura bakma uyumuşum da 😯 Bugünlerde çok gerildik ya iyi gitmiyor 😏

Yorumla
    • yalbare
      yalbare
      +1 yıl

önemli değil :) . zaman ya zamanla düzelir. sabır

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

😊 Bilmiyorum da durumları farklı pek inanasım gelmiyor 😏

Yorumla
    • yalbare
      yalbare
      +1 yıl

E sen onu çok iyi tanıyordun hani? seviyordun onla oynamayı ne çabuk değişti? sende sorun var demek ki

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bende niye sorun olsun ki? Sevmiyorum demedim. Uzaklaşıyor tuhaf davranıyor. 😏

Yorumla
    • yalbare
      yalbare
      +1 yıl

valla şimdi karşı tarafı tanımıyorum ama üzülüyorsan sende yavaş yavaş soğu ondan. kendini üzmenin manası yok

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Haklısın.. 😏 Teşekkür ederim dostum.

Yorumla
    • yalbare
      yalbare
      +1 yıl

rica ederim :)

Yorumla
  • Veronic
    Veronic Takip Et
    Bilge Yaş: 32
    +1 yıl

Anlaşamazlar.

0
    0 Yorumla
  • Technologist
    Technologist Takip Et
    Bilge Yaş: 48
    +1 yıl
    Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Uyumludur

0
    0 Yorumla
  • Nicontane_
    Nicontane_ Takip Et
    Xper 7 Yaş: 36
    +1 yıl

anlaşırlar sanırım

0
    0 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Diğer > Sorular > Yengeç kadını ile başak erkeği?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Yengeç kadını ile koç erkeği? 8 cevap verildi
Kova erkeği ve başak burcu kadını? 8 cevap verildi
Yay erkeği başak kadını? 3 cevap verildi
Kova erkeği ve koç kadını? 6 cevap verildi
Iİkizler erkeği ve balik kadını? 3 cevap verildi
Kova erkeği ve terazi kadını? 7 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Bir ilişkide her şey yolunda görünürken partnerin aniden ortadan kaybolursa ne yaparsın?
  • Anayasa Mahkemesi’nin süresiz nafakayı iptal etmesi hakkında ne düşünüyorsunuz?
  • Sabah insanı mısın, gece kuşu mu?
  • Öfkenizi nasıl dindirirsiniz?
  • Yaptığın işe göre, sen ne erkeği veya kadını olurdun?
  • Türkiyede hangi bölgedensiniz aslen?
  • Ömrünün sonuna kadar beyaz saten giysiler, ya da pembe sportif giysiler giymek zorunda olsan hangisini seçerdin?
  • Hayatınızda gerçekten güvenebildiğiniz biri var mı?
  • Patlıcan hariç bunlardan hangisini yersin?
  • 04.32 geceye bir şarkı bırakalım. Bir çift kulaklık sınırsız hayal gücü?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨