Astroloji & Burçlar 1 ay Boğa kadını hangi burçla daha uyumlu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Kova erkeği kesinlikle olmaz biliyorum ve boğa erkeği de hiç olmaz Boğa kadını hangi burçla daha uyumlu? Cevap Yaz 9 Cevap Beğen Paylaş Takip Et
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 37 , eic 81% Boğa 1 ay Astroloji & Burçlar konusunda 677 cevap paylaştı. Eğer yükselen burcu da boğa ise çok iyi anlaşır. 1 1 Yorumla Sarpergülsoy Boğa 1 ay Birde eğer yıldız burcu akrep ise sırtınız yaslayın ve gözünü kapatın çünkü o zamana kadar boşuna yaşamış satabilirsiniz Yorumla
MySensizlik Takip Et Yoda Yaş: 102 , eic 98% Terazi 1 ay Boğa ile boğa 2 14 Yorumla Soran 1 ay Ben de öyle düşünüyordum ama iki farklı insanla tanıştım boğa burcu hiç uymadı sevemedim Yorumla MySensizlik Terazi 1 ay Ben boğayım başka bir boğa ile çok çok iyi anlaştım tüm düşünceler hareketler aynıydı Yorumla Soran 1 ay Arkadaş olarak mı yoksa sevgili olarak mı Yorumla MySensizlik Terazi 1 ay Sevgili olarak Yorumla Soran 1 ay Allah Allah neden boğa olmama rağmen boğalar ile pek anlaşamıyorum 😅 teşekkür ederim yorumun için Yorumla MySensizlik Terazi 1 ay Rica ederim sana denk gelmemiştir ya yoksa boğalar candır 😁 Yorumla Soran 1 ay Tabi ki candır ama yok bana çok gıcık insanlar denk geldi 😂 bakalım yine boğa burcu biri çıkar mı Yorumla MySensizlik Terazi 1 ay Gelir inşallah ya bizden başkasını hayır gelmez 😁 banada den gelir inşallah 🤣 Yorumla Soran 1 ay Ay dimi bende öyle düşünüyordum da gerçekten iki boğa burcu erkek tanıdım ikisi de aynı karaktersiz 😅 umarım kalbimize göre birini buluruzzzz Yorumla MySensizlik Terazi 1 ay İlan verelim sevgili aranıyor (boğa burcu olsun yeter) 🤣🤣 Yorumla Soran 1 ay Hahaha ben koyamicam öyle galiba 😂 kalbi temiz olsun yeter abi ya Yorumla MySensizlik Terazi 1 ay Çok haklısın aslında.. kalbi temiz bir boğa 🤣 Yorumla Soran 1 ay Hahshssh ille de boğa olsun olacak 😂 Yorumla MySensizlik Terazi 1 ay Şart abiiii Yorumla
2Bira1Cips Takip Et Xper 3 Yaş: 26 Boğa 1 ay Boğa kadınına saf erkek lazım. Oda çok zor.😀 1 2 Yorumla Soran 1 ay Doğru 😁 Yorumla 2Bira1Cips Boğa 1 ay Tektir.. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Eğer yükselen burcu da boğa ise çok iyi anlaşır.
Birde eğer yıldız burcu akrep ise sırtınız yaslayın ve gözünü kapatın çünkü o zamana kadar boşuna yaşamış satabilirsiniz
Oğlak erkeği ile çok iyi anlaşıyor
Boğa ile boğa
Ben de öyle düşünüyordum ama iki farklı insanla tanıştım boğa burcu hiç uymadı sevemedim
Ben boğayım başka bir boğa ile çok çok iyi anlaştım tüm düşünceler hareketler aynıydı
Arkadaş olarak mı yoksa sevgili olarak mı
Sevgili olarak
Allah Allah neden boğa olmama rağmen boğalar ile pek anlaşamıyorum 😅 teşekkür ederim yorumun için
Rica ederim sana denk gelmemiştir ya yoksa boğalar candır 😁
Tabi ki candır ama yok bana çok gıcık insanlar denk geldi 😂 bakalım yine boğa burcu biri çıkar mı
Gelir inşallah ya bizden başkasını hayır gelmez 😁 banada den gelir inşallah 🤣
Ay dimi bende öyle düşünüyordum da gerçekten iki boğa burcu erkek tanıdım ikisi de aynı karaktersiz 😅 umarım kalbimize göre birini buluruzzzz
İlan verelim sevgili aranıyor (boğa burcu olsun yeter) 🤣🤣
Hahaha ben koyamicam öyle galiba 😂 kalbi temiz olsun yeter abi ya
Çok haklısın aslında.. kalbi temiz bir boğa 🤣
Hahshssh ille de boğa olsun olacak 😂
Şart abiiii
Boğa kadınına saf erkek lazım. Oda çok zor.😀
Doğru 😁
Tektir..
balık burcu denendi onaylandı
Terazi ile
kasap olur ot olur inek olur
Oğlak diye duymuştum