Astroloji & Burçlar konusunda 2,1b cevap paylaştı.
Kabuk edilmesede boğa kadını ancak ve ancak boğa erkeği tatmin edebilir. Çünkü onun dilinden o anlar. İnanıyorum herkes bir gün doğru olanı bulacak tabi ben bunu ne kadar görebilirim. İşte o konuda şüphelerim var.
Aslan gibi ilgi veren ve ilgi isteyen bir burç olmalı bence. Boğa burcu biraz ilgi sever ve çocuksudur ona onun zıttı ağırbaşlı ve soğukkanlı bir burç gerek oOlak, Koç veya Aslan gibi.
çok istiyordum onu açmak ama belli bir noktaya kadar açabildim. ilk zamanlar ona bir şeyler öğretmek onun kendini benim üstümde keşfetmesi hoşuma gidiyordu ama bir yerden sonra öğrendiği az şey ile yetinmeye başladı bana yetemezdi o şekilde
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Yani bence her burçla olabilir ama yengeç erkeğiyle bir tık daha sevimli geliyor gözüme
Kabuk edilmesede boğa kadını ancak ve ancak boğa erkeği tatmin edebilir.
Çünkü onun dilinden o anlar.
İnanıyorum herkes bir gün doğru olanı bulacak tabi ben bunu ne kadar görebilirim.
İşte o konuda şüphelerim var.
Aslan gibi ilgi veren ve ilgi isteyen bir burç olmalı bence.
Boğa burcu biraz ilgi sever ve çocuksudur ona onun zıttı ağırbaşlı ve soğukkanlı bir burç gerek oOlak, Koç veya Aslan gibi.
Akrep kadınıyım boğa erkeğiyle hiçbir şekilde koşulda falan da filan da anlaşamam ama uyumlu diyorlar. İlginç
En çok toprak grubu yakışır, ona güven ve istikrar sağlar.
Yengeç ve Boğa nasıl olur bende merak ediyorum. Boğa erkekleri çok istiyor beni.
yengeç kızla takıldım istekliydi ama fazla belli edemiyordu çekingendi sen nasılsın
@cirkinkizlarbacimdir Yengeç burcu duygusallık yoksa güvenmez çekinir. Ben de güvenmediğime teslim etmem kendimi
teslim etti zaten ben sekste diyorum
@cirkinkizlarbacimdir seks yapmadım. Ben hep istekliyim meraklıyım yani bildim bileli ama kendimi aşamadım
çok istiyordum onu açmak ama belli bir noktaya kadar açabildim. ilk zamanlar ona bir şeyler öğretmek onun kendini benim üstümde keşfetmesi hoşuma gidiyordu ama bir yerden sonra öğrendiği az şey ile yetinmeye başladı bana yetemezdi o şekilde
@cirkinkizlarbacimdir evet öyle dediğin doğru ama korktuğu bir şey vardı belki de
benim cezaevi görüşüme bile geldi
@cirkinkizlarbacimdir keşke sahiplenseydin yarı yolda bırakmışsın
başka birini buldu ciddi değildik
@cirkinkizlarbacimdir haa anladım o ayrı o zaman. Boğalar ile yengeçler birbiri ile uyuşuyorlae
evet genel olarak keyif alıyordum
@cirkinkizlarbacimdir iyi sevindim
Hiç anlasamayacağın burç başaktır bende tersten gideyim
Boga ve terazi bence. Bende bogayım. Terazinin verdigi ilgi, flortozluk hosuma gidiyor.
Ben akrep erkegiyim hiç boğa kadınıyla bitlikte olmadım. Merak etmiyorum değil
Cehenme giriş bileti alındı demektir😅
Kesinlikle oğlak ama ben yükselenim kova ben başa belayim 😅
Tüm burçlar. Anca yeter hepsinin ilgisi
Doğru 😅😅
😒😒
Burçların uyumuna inanmıyorum.
Başak heralde, ya da boğa.
Akrep ya da aslan anca dengeler
Yengeçlerle boğalar iyi anlaşır
Aslan erkeğiii ve koç
Tabii ki yay erkeğidir