Boğa burcu erkeği huzuruna çok düşkündür. İlişkilerinde de en çok buna dikkat eder. Boğa erkeği gereksiz kıskançlıklardan, adı konmayan triplerden, durduk yere tat kaçıracak davranışlardan, incir çekirdeğini doldurmayacak konulardan nefret eder.
Herkes bakımlı, şık ve eli yüzü düzgün bir insanla birlikte olmak ister. Boğa burcu erkeğinde bu dürtü biraz daha güçlüdür. Bir boğa burcu erkeğini etkilemek istiyorsan, dış görünüşüne gerçekten özen göstermelisin. Boğa erkeği güzelden çok seksi ve bakımlı kadın sever. Boğa burcu erkeği zevklidir ve iyi dış görünüşe sahiptir.
Hemen başlayan kaçamak ilişkiler pek Boğalara göre değildir. Devamlılığı olmadığını hissedebilir, bundan kaçınmak için flört döneminizi olabildiğine uzun tutman yararınıza olacaktır.
Boğa burcu erkeği için bir diğer olmazsa olmaz da tutkudur, ateşli anlardır! Etrafındayken senin içindeki tutkuyu görmesine izin ver. Boğalar cinselliğe çok düşkündürler. Cinsel açıdan ilgili ve titizdir; sevdiği kişiye zevk vermek konusunda oldukça isteklidir. Partneri tatmin olmadan bırakmaz. Gücünü ve coşkusunu kullanmaktan hiç geri durmaz.
Özgüveni düşük bir kadınla asla yapamazlar. Özgür ve ayaklarının üzerinde duran bir kadın olduğunu göstermekten korkmamalısın. Sen o yolda devam edersen zaten olduğun bu kendine güvenen kadının kıymetini bilen adamlar etrafına doluşacaktır. Boğa burcu erkeği düzen adamıdır, titizdir, kendi alışkanlıklarını, rutinini, korumaya meyillidir. Kolay kolay düzeninin bozulmasını istemez. Ciddi ve sakin yapılarıyla, iyi bir aile reisi olmaya adaydır. Son derece sabırlı, pratik ve çözümleyicidir. Özgüvenleri yüksektir. Lider özelliklidir, dikkat çekici, dışarıdan fark edilecek denli belirgin bir auraları vardır ve karizmatiktir. Tarzı olan, giydiklerini kendilerine yakıştıran erkeklerdir. Kendilerine özgü bir duruş ve ağırlıkları vardır. Genellikle sabırlı, sâkin yapıdadır boğa burcu erkeği. İyi birer dinleyicidir. Ama sinirliyken pek yanında bulunulmaması gerekir. Çalışkandır ve matriks düşünmeyi sever. Romantiktir. Yemeğe aşırı düşkündür. Libidosuna rağmen birlikte oldukları kadına "sadık", uzun süreli ilişkilerin adamlarıdır boğalar.
Düşünceli bireyler olan Boğa erkekleri ne hissettiklerinden ya da ne istediklerinden emin değilseler sessiz kalmayı tercih edebilirler. Dolayısıyla bir karşılık vermeleri için zorlamamakta fayda vardır. Duygusal değişiklikleri üzerinde kafa yormayı sevdikleri için zamana ihtiyaçları vardır. Sakar olduklarından minimalist ortamları severler. El becerileri sınırlıdır. Sözelden çok sayısalcıdırlar. Gerçekçidir. O yüzden patavatsızlık yapabilir. İnatçıdır ve eleştirilmeyi pek sevmezler.
Ben şahsen Terazi, Akrep, Başak ve Boğa burçlarıyla daha uyumluyum. Ama sizlerin de fikrinizi alayım.
13 Ekim Terazi burcuyum. Genel anlamıyla baktığımızda da çoğu özelliğini taşıyan bir yapıya sahibim. Boğayla uyum yakalayabiliyorum kolay kolay. Cinsellikte benim için aşk demek. İkisi bir araya gelince nefes kesici..
Ohaa bende 13 ekim doğumluyum bu arada bayada benziyoruz... Üye isimlerimiz bile aynı... Ve ben bu hesabı açalı daha 1 hafta oldu.. şu an şoklardayım. Adım Beyza bu arada.😊🌸😳