Rüyada geleceği görmek mümkün mü? Sizce şans mı? Sizde buna benzer şeyler yaşadınız mı?

İlk örneğim

Bir keresinde rüyamda kız arkadaşımın babası tarafından kovalandığımı görmüştüm. 2 Gün sonra parkta yakalanmıştım ve tokatlamıştı bizi yakalanma olasılığımızda azdı pek bilindik bir yerde değildik ve babasını hiç görmediğim hâlde rüyamdakinin aynıdıydı.

2. örneğim

Rüyamda bi hastanenin bodrum katına gidiyorduk ve bodrumda biriyle bir şeyler yaşadım. Ben normalde asosyal biriyim ve yaz tatiliydi yani evden çıkmam imkansız falandı. Ertesi gün hem biriyle bir şeyler yaşadım hem rüyamda gördüğüm hastanenin önünden geçtim ve bir inşaatın bodrum katına indim hepsi beklenmedikdi çünkü ne bir planlama yapmıştım ne de evden çıkan birisiydim hatta 1 arkadaşım bile yoktu ona rağmen bir şeyler yaşamıştım.

3. örneğim

Rüyamda abimin hapishaneye girdiğini gördüm gördükten 17 gün sonra hapishaneye girdi ben rüyayı gördüğümü hatırlamadığım için günlüğümü okuyunca fark etmiştim

Sizde böyle olaylar yaşadınız mı? Bunların olması şans mı yoksa rüyalarla gerçekten gelecek görülebilir mi?

*Bu arada bir şeyler yaşadım dememin sebebi xper4 üye olmam gerekiyormuş :(*

Rüyada geleceği görmek mümkün mü? Sizce şans mı? Sizde buna benzer şeyler yaşadınız mı?