Büyü ve muska var mıdır.
evli çiftleri ayırmak İçin yapılır mı gerçekten doğru mu. Yapıldığında evlilikler biter mi büyü denen şey yapılmış ise oldugunu nereden öğrenebiliriz. Büyü veya muska bozulabilir mi
Büyü ve muska var mıdır.
evli çiftleri ayırmak İçin yapılır mı gerçekten doğru mu. Yapıldığında evlilikler biter mi büyü denen şey yapılmış ise oldugunu nereden öğrenebiliriz. Büyü veya muska bozulabilir mi
Büyü ve büyücülük islam dini gelmeden daha eski zamanlara dayanır. Büyücülüğün parlak dönemi babil dönemidir. Hammurabi dönemi en etkin kullanılan dönemlerdir. MÖ:2000 li yıllara dayanan bir tarihi vardır. Hz. Musa Hz. Süleyman devirlerinde meslek edinilen bir iştir. Harut ve Marut isimli 2 melek cenneten kovulmuş ve babil topraklarına inmişlerdir. Tarihi kaynaklara göre ilk yazılan eser kabala diye geçer. Kara büyü ve Ak büyü diye adlandırılmışlar.
Sorun yanlış olmuş kardeşim !
İslamda büyü var mı diyerek !
Dinimiz islamda değil , genel olarak büyü var fakat doğru bişey değil ve zinhar haram , muska işine gelecek olursak , büyük hocalar Alimler var bunu kötü yönden değilde bi korkun varsa gece uyuyamıyorsan ne bilim başka problemler varsa Muska yapabilirsin , kötü yönden yapılan musklarda cinciler büyücüler tarafından yapılır
Pek bi bilgim yok araştır sen yinede
Evet büyü var. Sonucu da kötü. Sirkeli su ile karı koca durulanın bozulacaktır. Her kim yaptı ve yaptırdıysa günahı onun boynuna. Rabbim tersine çevirsin de.
Eşim inanmadığı İçin kabul etmez asla sirke ile yıkanmayı. Muska büyü asla inanmıyor Hiçbirseyi kabul etmiyor bence ona yapıldı büyü. Değişen o. Bi anda adam değişti. Bana yıkamazdı normalde şimdi beni donuz gibi görüyor
Erkeklere sorsan hiç biri inanmıyor onlar için her şey saçma. Yalan inanma derler. Büyü yapılan insanlar hayatında ki kişiyi o hayvan olarak görürler. maalesef. Daha çok emin olabilmek için büyü belirtilerini araştır inceleyebilirsin.
Büyü belirtileri tutuyor hayvan gibi görüyor.
Evi otel gibi kullanıyor hem boşamıyor hem eziyet ediyor. Bi geliyor bi gidiyor çok köyü günler yalıyorum kim konuşursa konuşsun nedensiz istemediğini söylüyor bir gün farklı diğer gün farklı dılarda çok iyi eve gelin r her şey bom bok
Cevap
14Cevap
islamda lanetli ve yasaktır, çözen insanlar var ama doğru kişiyi bulmak ggerekir çünkü sahtekarıda coktur işin
Eşimle bianda hayatımız alt üst oldu. büyü yapmışlar dedi hoca ayırmak İçin. Ne yaparsam yapayım eşim beni görmüyor ve istemiyor bana dokunmuyor yaklaşmıyor evin içinde iki yabancı olduk.
Ben büyüye inanmazdım ama araştırdım kafam aşlak bullak oldu. Ne yapmak lazım En doğrusu Allah’a sığınmak mı yoksa hocaların peşine takılıp onlara inanıp büyü bozmak İçin muska yaptırmak mı
evde muska veya yazıt tarzı bişe bulursan onu ehline götür muskalar genelde sirkeli suya atılır ve yazının çözülmesi sağlanır, yedirme ile yapıldıysa işi bilen biri tarafından müdahale edilmeli nefesli su filan gibi veya koruma muskası gibi sirkeyle yıkanma var ama tabi bu tavsiyeleri işin ehli vermeli hangi tedavinin dogru oldugunu ehli bilir, yaptıgı işlemden ücret alanlara karşı dikkatli ol genelde dolandırııcı olurlar ilim sahipleri para ile iş yapmazlar malzemelik bir durum varsa bana bunları getir der. ama dediğim gibi ilmi sağlam birini bulmakta fayda var , nas felak oku sürekli yapılan yemeğe içilen suya şifa niyetiyle üfle ve iyice araştır hoca kısmını
Bu konunun dinle alakası yok,
Şeytan işi olduğu için büyük günah
Yapan da yaptıran da cehenneme
Eşimle bianda hayatımız alt üst oldu. büyü yapmışlar dedi hoca ayırmak İçin. Ne yaparsam yapayım eşim beni görmüyor ve istemiyor bana dokunmuyor yaklaşmıyor evin içinde iki yabancı olduk.
Ben büyüye inanmazdım ama araştırdım kafam aşlak bullak oldu. Ne yapmak lazım En doğrusu Allah’a sığınmak mı yoksa hocaların peşine takılıp onlara inanıp büyü bozmak İçin muska yaptırmak mı
evet var ve doğru.. bir realite Allah yapandan düşünenden bizi uzak etsin şahit oldum çünkü 😲
İslam'da varlığı kabul edilmiş ama lanetlenmiş. Muska yazmak muskaya inanmak nazar boncuğu taşımak gibi şeyler İslam'a uygun değil
Vardır kuranda geçiyo, en kolay büyü buymuş. Sirkeli suyu okuyup evi silmek eve serpmek lazım. İnternetten araştır
@eWoLution dünyanın en eski temizlik maddesi dezenfektanı.
Büyü pis şeylerle yapılıyor, büyü bozmak da sirkeyle
Hocalara inanma çoğu dolandırıcı yalancı. Herkese sende büyü var diyolar. Büyü çok spesifik bir ilim. Dünya üzerinde çok az gerçek büyücü var. Büyü dediğin herkesin yapabildiği bişey değil.
Bence senin kocan seni aldatıyor, büyü falan yok
Bende aldatıyor diye düşündüm ama herkes eşimle konuştu ailesi dayısı babası asla böyle birley olmadığını defalarca söyledi ve eşim bana iftira atıyor yok. Artık insanlara güvenin kalmadı özellikle genç kızlara evli adamları ayartıyorlar onları kendilerine aşık ediyorlar bizim erkeklerde mal onlara tatlı geliyor o tarz kadınlar. Biri olmadığını banada söyledi defalarca ama ben ne yapabilirim nasıl kanıtlayacağım ki
Telefon dökümünü al gsm operatünden ve numaraları incele ara kimle konuşuyor
Çok eski zamanlarda evet böyle şeyler varmış ama şu anda bu tarz içerikler yok çünkü bilgiyi edinecek kadim kitaplar yok edildi.
Büyü ve muska var Allah onları yapanları lanetlemiştir.
Peki düzeldi mi annenle baban. İbadet derken neler yaptılar ben hiç namaz falan kılan biri değilim ibadet etmezdim oturup süre falan okumazdım uzağım biraz açıkçası. Ama dün gece ayetel kürsi nas felak ihlas Fatiha surelerini 45 er kere okudum 1 saat boyunca ağlaya ağlaya.
Eşim kılmasa sadece ben kılsam olur mu. Nasıl kılınır onu bile bilmiyorum kitaba baka baka kılsam kabul olur mu zamanla ezberlerim
bunlara nası inanıyorsunuz valla aklım ermiyor
Başına gelince inanırsın
Bende inanmıyordum. Bianda hayatımız alt üst oldu beni görmemeye başladı. Birbirimizi deli gibi özleyip severken şimdi eve girmek istemiyoruz. Ve birbirimize asla dokunmuyoruz. Eşim evi otel beni hizmetçi gibi görmeye başladı. 2 yabancı gibiyiz evde
Doğru evet ama günah bunlar haram
Var tabi bununla uğraşan insanlar
Yok yasaklanmış
Evet
Yapan var
Maalesef var
muhtemelen var yani yaziyor var oldugu
ayetle sabit var
Büyü büyük günahlar arasındadır, uzak dur
Var her dinde yani yapanda var
evet gerçekten var yapan birini biliyorum
Yardımcı olayım
orada misin
Evet
İnstagram veremem kusura bakmayın kimmoldugımun bilinmesini istemiyorum siz nasıl yardımcı olacaksınız ne yapacaksınız onu buradan söyleyin ona göre ulaşayım sixe
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?