Müslüman biri cadı olabilir mi?

Bu konu hakkında uzun zamandır araştırma yapıyorum ama edindiğim hiçbir bilgi beni kesin bir sonuca ulaştırmadı. Bir gün olamaz dediğim bir yazı okuyorum ya da video izliyorum bir gün de farklı kaynaklardan olunabileceğine dair bilgi alıyorum. Kafam o kadar karıştı ki bütün bilgiler birbirine girdi. Küçüklüğümden beri mistik, paranormal, enerjisel... şeyleri araştırmaya ya da onlarla ilgili çalışmalar yapmaya bayılırım. Cadılığı araştırmaya başladığımdan beriyse benim araştırmaya bayıldığım şeyleri içinde barındırdığını farkettim fakat araştırdığım hiçbir kaynakta kesin bir şekilde olunmaz ya da olunur denmiyor hep üstü kapalı bir şekilde bahsedilmiş. Dinimizde büyünün kesinlikle yasak olduğunu biliyorum zaten benim amacım da büyü yapmak değil. Kimsenin özellikle kendimin bile iradesini etkileyen hiçbir şey yapmam...
Kısaca benim sorularım 1-büyü, ritüel, tılsım gibi şeyleri çıkarırsam yine de cadı sayılır mıyım?
2-bir önceki sorudaki 3 şey harici cadılıkla alakalı çalışma yapmaya devam edebilir miyim?
3-gölgeler kitabı ya da grimoire oluşturabilir miyim?
4-Kendime cadı diyebilir miyim?
Bilgili kişiler cevap verirse çok minnettar olurum. :)

Müslüman biri cadı olabilir mi?