Bu konu hakkında uzun zamandır araştırma yapıyorum ama edindiğim hiçbir bilgi beni kesin bir sonuca ulaştırmadı. Bir gün olamaz dediğim bir yazı okuyorum ya da video izliyorum bir gün de farklı kaynaklardan olunabileceğine dair bilgi alıyorum. Kafam o kadar karıştı ki bütün bilgiler birbirine girdi. Küçüklüğümden beri mistik, paranormal, enerjisel... şeyleri araştırmaya ya da onlarla ilgili çalışmalar yapmaya bayılırım. Cadılığı araştırmaya başladığımdan beriyse benim araştırmaya bayıldığım şeyleri içinde barındırdığını farkettim fakat araştırdığım hiçbir kaynakta kesin bir şekilde olunmaz ya da olunur denmiyor hep üstü kapalı bir şekilde bahsedilmiş. Dinimizde büyünün kesinlikle yasak olduğunu biliyorum zaten benim amacım da büyü yapmak değil. Kimsenin özellikle kendimin bile iradesini etkileyen hiçbir şey yapmam...
Kısaca benim sorularım 1-büyü, ritüel, tılsım gibi şeyleri çıkarırsam yine de cadı sayılır mıyım?
2-bir önceki sorudaki 3 şey harici cadılıkla alakalı çalışma yapmaya devam edebilir miyim?
3-gölgeler kitabı ya da grimoire oluşturabilir miyim?
4-Kendime cadı diyebilir miyim?
Bilgili kişiler cevap verirse çok minnettar olurum. :)
Kısaca benim sorularım 1-büyü, ritüel, tılsım gibi şeyleri çıkarırsam yine de cadı sayılır mıyım?
2-bir önceki sorudaki 3 şey harici cadılıkla alakalı çalışma yapmaya devam edebilir miyim?
3-gölgeler kitabı ya da grimoire oluşturabilir miyim?
4-Kendime cadı diyebilir miyim?
Bilgili kişiler cevap verirse çok minnettar olurum. :)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Cadı diye birsey var mı ya? Nelere inanıyorsunuz
Cadıların hepsi müslüman.
hmm sanmıyorum seni ne böyle düşündürdü?
İnanç sağlamlığı. Müslümanların inancı sağlam değil ki. Özellikle bu ülkede
Evet olur
Teşekkürler, biraz daha netleştirmek için cevabı açabilir misin biraz? :)
Sabrina dizisini izlersen anlarsın
bitmesine 4 bölüm kaldı ama asıl kafamı orası karıştırdı sonuçta inançları çok farklı ayrıca bir diziden alınan bilginin pek dayanağı yok gibi geliyor bana...
Beğendin mi diziyi
evet, baya ilgimi çekti.
bende çok beğendim ya
Bir de bir şey sormak istiyorum neredeyse 2 hafta geçti üzerinden, üstelemek gibi de algılama ama Sabrina dizisinden Müslümanların cadı olabileceğini nerden çıkardın? Aklıma takıldı da...
Olamaz
nedenini öğrenebilir miyim?
Olamaz
nedenini öğrenebilir miyim?
Şans Oyunları Fal Okları Sihir Büyü şeytan işi birer pisliktir diyor ayette şimdi ne yapıyorsan yap ama kara veya beyaz büyü fark etmez günahını altında kalırsın benden sana söylemesi
işte ben de onu diyorum büyünün ritüelin ya da iradeyi etkileyebilecek şeylerin günah olacağını biliyorum yazdığım şeyi tam olarak okumadın sanırım... şans oyunlarının cadılıkla ne alakası var anlamadım ama... cevap için teşekkürler.
Şans Oyunlarının cadılıkla alakası zaten yok ben sana tüm ayeti söyledim hepsi bu :)