Yani bazen gelecek göremiyorum onla ama emin de olamiyorum daha 3 ay oldu çünkü. Bazen bana göre gibi bazen değil gibi çözemedim hoş bazen benim cozesim olmuyor kendime işime odaklaniyorum giderse gitsin diyorum olmazsa ben terkeder yoluma bakarım diyorum. Dediğim gibi bazen bana göre hissettirmesi kafamı karistiriyor.
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hem burcu, hemde zor bir karakter. Yükselenini de bilmek lazım. Genelde teraziler zor ve geçimsiz insanlar. Herşeye şikayet ederler.
Yükseleni balık
Umarsamazlığı yükseleni balıktan olabilir sıkıcığı karekterinden senden sıkılmışta olabilir. Peki senin burcun ve yüksenin onunla uyumlu mu? Onlara dikkat et.
Burcum balık yükselenim ikizler. Şu sıralar fıtık derdi var ağrıları tedavisi vs.3 aylık ilişkimiz.
İyki hastalığını söyledin. Sorun daha iyi anlaşıldı. Erkekler genelde ağrı çektiklerinde çok geçimsiz ve zor karakterli oluyorlar. Siz aslında birbirinizin tersininiz öyle böyle, çokta uyumsuz değilsiniz. Sadece yükselen burçlarınız birbinize zıt fakat çekim yasası hep vardır. Balık burcunu ikizler hep etkiler. Güneş olsun, ay burcu olsun bu hep böyledir. Sadece karakter olarak ihtiyaçlarınız anlaşılmıyor. Yükselen burçlarınız ne ise özelliklerini okumanı daha fazla tanımanı tavsiye ederim. Yardımcı olabilir. En azından sen ne istiyorsun o ne istiyor anlaşılır duruma gelebilir.
Anlaşabildiğiniz kadar dene gör. Gördün ki gerçekten yürümüyor. Ayrılırsınız. Çözüm her zaman vardır.
Bizim yukselenlerimiz mi uyumsuz yani? Ya hastalık öncesi baya bı iyiydik hatta ilgisinden bogulurdum sıkılirdim şimdi böyle oldu. Balik ve terazi anlaşıyor aslında pek bir şey yok da sadece bazen mantık daha ağır basiyo onlarda
yükselenler birbirinize zıt ama o kadar fena değilsiniz aslında. Onun hastalığı karakterini daha da zorluyor. Sen mantık olarak bakarken ilgiden boğulurken o duygusal olarak yaklaşıyor.
Hava burçları hareketli değişken burçlar çokta umursamazlar, ama birine gerçek saygı duyuyosa seviyosa ona değer verir ve gösterir ondan bence aranızda tam uyum olmayabilir
Tamam o da öyle zaten bazen gösteremiyor
Yani tam ne oluyo bilemem ama sırf burca takılma aranızda olan bitene bak
Kimisi umursamaz sevgili ister ahanda sorunu ortada. Terazi hepsi öyle sanırım bilemedim.
Ben böyle robotlarla yapamıyorum ilk zamanda bi kaç farkettim ayrıldım yalvardi duzelticem dedi şans dedi sanki ne duzelecekse tamam dedim yine aynı şeyler sıkılıyorum bu defa ayrılsam hayatım karışık bir noktada bir de bunu eklemek istemem kendime o sıra hayatımda bişey yoktu ayrıldım
Hayatın karışık noktada ise hemen karar verme kafan birde bunlarla dolup taşmasın. İlişkilerde kesinlikle her şey karşılıklı olmalı biri ilgiliyse diğeri de olmalı olamıyorsa bile göstermeli ben sana karşı buyum diye hissetirmeli. Yoksa yürümüyor.
Ayyy yeni gördüm dengesizler ne is yapiyor bende şu zamanlarda bir teraziden cekiyorum ama megerse baska asık oldugu biri varmıs ondanmıss 🤦♀️🤦♀️
Valla ilgisiz insanla olmaz terazi merazi fark etmez yani
İnanır mısın kesinlikle odur başka da bişey bilmiyorum. d
Benide bir terazi Burcu bekarım diye kandırdı ve yarabandı olarak kullandı
Bu kadarı da burçla alakalı değil bence
Karakter meselesi ama oda terazi Burcu konu terazi Burcunun karakteri
Her terazi bir olmaz. Bazı teraziler var bildiğim harika ötesi insanlar 😍
Duygusuz değiller mi
Benim tanıdıklarım çok değer veriyor ve bunu hissettiriyorlarda yani eşi ve sevgilisi olan arkadaşlarım da var onlar da hep anlatıyor kendim de tanıyorum çok iyiler.
Evet öyle yanı var ama bazen iliklerime kadar hissediyorum duyarsız bir robot gibi oluşunu ve soğuyorum anlamıyorum mesele ne.
Kafasına taktığı bir şeyler vardır belki canını sıkan. Konuşmayı denedin mi
Biliyorum konuşuyoruz konuşan iletişim kuran kavga etmeyen bir çiftiz. Anlayış var aramızda ama benim sınav stresim kaygım var öğretmenim, bu aralarda anksiyetem tavan durumda. onun hastalığı çıktı fizik tedavi görüyor ve ilaçlar aşırı uyku yapıyormuş canı yanıyor, işi sekteye uğradı raporlu ve bundan dolayı ödemeleri maddiyati sıkıntıya düştü. Anlayış gösteriyorum yoksa yürümezdi ama ben maalesef aşırı duygusal dönemler yaşıyorum ve o da o anlarda robot gibi oluyor deyim yerindeyse gerçekten bu beni kırıyor. Ve ben de geri çekilip soğuyorum elimde olmadan asla kavga etmem bağrip laf saymam gerek görmem kendi içimde böyle olurum işte. Bir zaman sonra o gelir anlar konuşur aramız iyi olur ama ben bundan sıkıldım işte ben böyle olmamasını bekliyorum kafam karisiyo
Hem yaşadıkları çok ağırmış hemde Kullandığı ilaçlardan ötürü elinde olmadan öyledir o zaman. İlaç kullanan kişiler genelde donuk oluyor. Bunu için de maalesef yapabilecek bir şey yok. Ya düzelmesini beklicen sabredeceksin. ya da kendisine böyle daha fazla devam edemiyorum diyip yollarınızı ayıracaksın. Bu tamamen senin bu durumu daha ne kadar kaldırabileceğinle alakalı.
Yollarınızı ayırmayı denesen yine kabul etmez. Ama değişmez de durumu iyiye gitmeden
Neden kabul etmez ki bu defa yalvarmakla falan uğraşmaz bence öyle gibi geliyo. Ben kendi sınav dönemim etkilenmesin diye düşünüyorum işte ha bı de kötü zamanında gitmiş gibi olmak istemiyorum ben de insanım. Sanırım yapacak tek şey zamana bırakmak henüz 3 aylık bir ilişki
Sen ne burcusun? Merak ettim
Balık burcuyum onun da yükseleni balık benim de yükselen ikizler aslinda matematik hesabı uyumlu gibi
O kadarı ni bilemiyorum hayatta basarilar.
Terazi sıkıcı olmaz genelde yukseleni ne
Yükseleni balık benim burcunu tasiyo
Sanmam
Burcundan dolayı bende nefret ediyorum
Terazilerden mi?
Evet
Bunların hepsi mi böyle? Herşeye karşı bir duyarsizlik umursuz tavırlar bana ne aman sendecilik bu ne ya cidden sanırım bizden olmicak sırf tanıdık çevreden diye biraz da zamana bırakmaya çalışıyorum
Bırakma uğraşma ben çok uğraştım olmadı
Sen balık misin? Ve biraz detay verir misin ne yapmam gerekiyor? Balık ve terazi genelde yürümüyor mu
Olur
Bekliyorum
Yazdım
Karakteristik