Astroloji & Burçlar Terazi burcu erkeğine umursamaz davranmak onu takıntılı yapar mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Hangi terazi erkeğine umursamaz davrandım beni takıntı halinde sevdi. Hepsi böyle olabilir mi terazilerin Güncellemeler1 yıl Terazileri çok iyi tanıyanlar, lütfen... Güncellemeler1 yıl ... Terazi burcu erkeğine umursamaz davranmak onu takıntılı yapar mı? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Davinci013 Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 99% Yengeç 1 yıl Eh biraz öyle 0 27 Yorumla Soran 1 yıl Gerçekten mi 😂 Yorumla Davinci013 Yengeç 1 yıl Yani eğer senden hoşlanıyorsa Umursanmamak hiç hoşuna gitmez Yorumla Soran 1 yıl Takıntı haline getirebilir mi peki Yorumla Davinci013 Yengeç 1 yıl O kadar deli olmaz da Yaşına başına bağlı bir şey bu Yorumla Soran 1 yıl Anladım teşekkür ederim. 22 yaşında biri takıntı yapabilir o zaman Yorumla Davinci013 Yengeç 1 yıl Bunun yükselen burcu da önemli 😀🤣 Yorumla Soran 1 yıl Yengeç yükseleni Yorumla Davinci013 Yengeç 1 yıl Tamam takınti yapmıştır 😁 Yorumla Soran 1 yıl Hahahhahaha gerçekten miii Yorumla Soran 1 yıl Senin yükselenin neee Yorumla Davinci013 Yengeç 1 yıl Benim yükselen de Terazi 😁😁 Yorumla Davinci013 Yengeç 1 yıl Olm niye sevindin takıntilik iyi bjr şey mi😁 Yorumla Soran 1 yıl Benim aşık olduğum biri. Teraziler rahat keyif düşkünü kısıtlanmaya gelemeyen erkekler oldukları için ona taktik uyguluyorum. Umursamaz davrandım. Büyük bir değişme var Yorumla Soran 1 yıl Ooo sen terazi üstü terazisin birde aboo Yorumla Soran 1 yıl Çok dayanılmaz bir cazibeniz oluyor ya Yorumla Davinci013 Yengeç 1 yıl Evet master Terazi 🤣Çok da taktik uygulama hos değil Yorumla Soran 1 yıl E ne yapayım Yorumla Davinci013 Yengeç 1 yıl Bam bam bam 😁 Yorumla Davinci013 Yengeç 1 yıl Kaç tane Terazi var hayatında 😁 Yorumla Soran 1 yıl 5 tane Yorumla Davinci013 Yengeç 1 yıl Hepsi erkek mi 🤣 Yorumla Soran 1 yıl İkisi kız ikisi erkek biri erkek arkadaşım Yorumla Davinci013 Yengeç 1 yıl Kaç yaşındasın sen Yorumla Soran 1 yıl 21 yaşındayım Yorumla Davinci013 Yengeç 1 yıl Hayırlısi gülüm dikkat et kendine Burada saatlerce yazarım da yeri değil 😁😁 biraz mahremiyet dimi ama 🤣 Yorumla Soran 1 yıl Teşekkür ederim 😂😘 Yorumla Davinci013 Yengeç 1 yıl Ricalar 🥰 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Eh biraz öyle
Gerçekten mi 😂
Yani eğer senden hoşlanıyorsa
Umursanmamak hiç hoşuna gitmez
Takıntı haline getirebilir mi peki
O kadar deli olmaz da
Yaşına başına bağlı bir şey bu
Anladım teşekkür ederim. 22 yaşında biri takıntı yapabilir o zaman
Bunun yükselen burcu da önemli 😀🤣
Yengeç yükseleni
Tamam takınti yapmıştır 😁
Hahahhahaha gerçekten miii
Senin yükselenin neee
Benim yükselen de Terazi 😁😁
Olm niye sevindin takıntilik iyi bjr şey mi😁
Benim aşık olduğum biri. Teraziler rahat keyif düşkünü kısıtlanmaya gelemeyen erkekler oldukları için ona taktik uyguluyorum. Umursamaz davrandım. Büyük bir değişme var
Ooo sen terazi üstü terazisin birde aboo
Çok dayanılmaz bir cazibeniz oluyor ya
Evet master Terazi 🤣
Çok da taktik uygulama hos değil
E ne yapayım
Bam bam bam 😁
Kaç tane Terazi var hayatında 😁
5 tane
Hepsi erkek mi 🤣
İkisi kız ikisi erkek biri erkek arkadaşım
Kaç yaşındasın sen
21 yaşındayım