Yükselen kova bi başak olarak bizleri bilen hayatina koyanların düşünceleri nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- +1 yıl
En yakın arkadaşım. Çok detaycı çok akılcı ve bir o kadar da duygusaldır. İçine sinmeyen hiçbir şeye tahammül edemez. Bir işte adı olacaksa eli değmeden rahat etmez. İlişkilerinde her zaman düzen ister. Karşısındaki kişinin düzenli bir hayatı yoksa şayet onu düzene sokmak ister. Giyiminden yediğine kadar düzen ister. Çok mücadelecidir ve anneci ruhunu hep geri plana atmaya çalışır çünkü herkes bu annecilikten hoşlanmaz. Değeri somut bir şekilde görmek ister eğer göremezse görebilmek için mücadele de eder. Her yönüyle hayatımda iyi ki var dediğim bir burç :)
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
Burc ne olursa olsun, diğer burclardan olan insanlara karşı üstünlük, acziyet, ya da sıradan insan olunduğu anlamına gelmez. İnsanlara yardımcı olmak ve de insanlara zararının dokunmamasıdır esas olan. Burc tanımlı düşünce ve uygulamalar konusunda, takıntı ve abartıya ve de kendini farklı görüp diğer insanların bir kısmından kendini üstün görmeden hayatı orantılı yaşamak gerek..
Çok ince ve detaylı düşünen biriyim. İnsanlara faydalı olmak ve zararımın dokunmaması adına doğru yer, zaman ve oranda esas doğru üzeri söz ve davranışlarda bulunmaya çalışmaktayım. Bu hayat kısa, bazen kendini ve başkalarını 3. bir kişi gibi ''Objektif, Adaletli, Esas Doğrular'' üzeri dışardan bakmayı ve analiz etmeyi bilmek gerek..
Başak burcu kadın hakkında düşüncem ; Yukardaki açıklamalarıma göre biriyse veya birisi olmaya çalışıyorsa?, saygı duyarım.
00 Yorumla
- +1 yıl
Zor bir karaktere sahipsiniz. Maalesef ama maalesef belirtmeliyim ki stresten mutlu oluyorlar.
Bu sadece bir kişi için değil, kuzenim, kardeşim, eşim. Stres olduğu zaman daha mutlu oluyorsunuz :)
Büyüklük yapma çabanız, bu annelik, ablalık vb. her şey olabilir. Yapmayın, kendinizi biraz rahat bırakın bu kadar sorumluluk yüklemeyin kendinize :)
Bunlar sadece kötü tarafı onun haricinde gerçekten iyisiniz. İyi ki varsınız :)
01 Yorumla- Başak+1 yıl
mecbur yapıyoruz ya bızde cozemeedık
- +1 yıl
Valla bilmiyorum ama başak kadınlarının kuruntulu halleri, sürekli annelik yapma çabaları, kendilerine ait bir düzen sistemlerinin olması ve akılcı tipler olmaları aslında iyi özellikler. Genellikle iyi insanlar. Tek sorun bu kuruntulu hallerinin depresyon gibi sıkıntıları tetiklemesiyle hayatı, hayatındaki insana da zehir etmeleri...
014 Yorumla- Başak+1 yıl
Evet ya aşırı kuruntu var bu yüzden fazla darliyorum elden bişey gelmiyor bazen
- Oğlak+1 yıl
Bir de içten pazarlıklı insanlar. Birine bir iyilik yaparken dönüşünü hesap ediyorlar falan
- Başak+1 yıl
Yokyaa icten pazarlıklı değilim ama kuruntu çok fazla var deli gibi biseyim
- Oğlak+1 yıl
@selinayistee Allah korusun o zaman ya. Kuruntulu insanla olmak kadar korkunç bir şey yok. Bir şey yokken kendi kendine ortaya bir şeyler çıkarıyor falan. Gerçekten çok zor yani.
- Başak+1 yıl
Zamanla alışıyor karsidakii bak mesela oda başak ana onda byle kuruntular yok niye acba
- Oğlak+1 yıl
@selinayistee Başak erkeği ve kadını çok farklı. Erkeği de takıntılıdır ama içinde yaşar. Sorarsan Başak erkeği daha sıkıntılı aslında.
- Başak+1 yıl
Aa yani göstermiyor ama takıntılı doğrudur belkide şu an bn uyanigim mesela içten içe çıldırıyor ama belli etmiyor belkide
- Oğlak+1 yıl
@selinayistee Kesinlikle. Başak erkeği daha sinsi, daha hırslı ve daha takıntılı bir tip. Çok da evlenilesi ya da ilişki kurulası değil. Karşısındaki kişi ona uyum sağlamazsa delirebilir. Ama onu yönetebilecek bir kadın olursa köpek eder peşinde.
- Başak+1 yıl
Aboo biz evlenemeyi dusnuyoruz nişan olacak 10 gün sonra korktum şu an
- Oğlak+1 yıl
@selinayistee İyi tanıdığına eminsen kasma.
- Başak+1 yıl
Tamamdır düşüncelerin için sağol
- Oğlak+1 yıl
@selinayistee Rica ederim. Hayırlı olsun.
- Başak+1 yıl
ben bir başak burcu olarak boyleyım bıraz cok takıntı kuruntu depresyon anksıyete
- Oğlak+1 yıl
Demek ki iyi gözlemlemişim Başak'ları
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
24
Cevap
23Cevap
- +1 yıl
pozitif olurlar girdikleri ortamı neşeye boğarlar, geri adım asla yoktur, gelenekçi değiller, inatçı ve özgürlükçüdürler
10 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Bir Başak erkeği olarak söylüyorum güzel Zeki kültürlü entelektüel mükemmeliyetçi kişilerdir bulunursa baş tacı edilmeli ama Bizim gibi insanları elinde tutamayan canım da var Başak burcu harikadır ♍♍♍♍♥️♥️♥️♥️
12 Yorumla- Cevap sahibi+1 yıl
canım yazacaktım olmamış
- Başak+1 yıl
😂
- +1 yıl
çok sadık olduklarını düşünüyorum ve şahit oldum
10 Yorumla - +1 yıl
Tek kelimeyle anlatiyim. Başak burcu biri benimle evlenebilir mi?
20 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Burçların içinde en pislik olanıdır bu gün seviyom deyip yarın terkedip gidebilen bir burctur. guya temizlik hastasıdır her şeyi eleştirir. Kısaca uzak durun
10 Yorumla - +1 yıl
Takıntılı, hijyenik, evcimen, duygusal, iyi bir anne, zekii, arzulu ve ateşli olur.
00 Yorumla Burclar üzerinde bu kadar düşünmenin gereksiz olduğunu düşünüyorum.
00 Yorumla- +1 yıl
Niye her şeyi burçlara bağlıyorsunuz anlamıyorum ya
00 Yorumla - +1 yıl
Hiç sevmem başak kadınlarını ama erkeklere uysal olurlar
00 Yorumla - +1 yıl
Annem basak. Oglaklarla zit olabildigi oluyor.
00 Yorumla Kararlı ama bazen dengesiz. Cesaretli ama bir o kadar da çekingen.😊
20 Yorumla- +1 yıl
Çok titiz ve kova yükselen olduğu için eğlencelidirler
10 Yorumla - 1 yıl
Yükselmenin başak burcum yengeç seçimiyim ve mukemmelletciyim
00 Yorumla Takıntılı tipler erkeği de öyle aman uzak dursunlar
00 YorumlaBaşak mükemmeldir kendimden biliyorum 😶🌫️😁ama kova sinsidir paracıdır tehlikelidir bilemedim :/
00 YorumlaKadınları narsist. Kendinden başkasını düşünmeyen ve çok akıllı olduğunu sanan bir kaç kişi tanıdım.
00 Yorumla- +1 yıl
Çok konuşurlar. Dediğim dediktirler. Ben bir koç burcu olarak anlaşamıyorum kendileriyle.
00 Yorumla Arkadaş olarak iyi sevgili olarak kötü düzeltiyorum çok kötü
00 YorumlaÇok takıntılı olurlar mesela ben kendimden biliyorum
00 Yorumla- +1 yıl
Takıntılı hastalık hastaları ve her tarafım başak burcuyla dolu 😭
00 Yorumla - +1 yıl
Kadınlarını bilmem ama erkeklerinden uzak durun en berbat burç o kadar büyük konuşuyorum.
00 Yorumla Benim ay burcum başak. çok temiz bir burç. temizliği seven bir burç.
00 Yorumla- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Ben başak kadınlarını bir türlü sevemiyorum. Hiç başak olduklarını bilmesem bile hissediyorum. Yok yani olmuyor.
00 Yorumla - +1 yıl
En iyi anlaştığı burç yengeç burcudur. 😇✋
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Katiliyorum onu ben de tespit ettim. d
- Yengeç+1 yıl
Şahsen yengeç burcuyum ve yükselenim kova en iyi anlaştığım burç başak burcu. Ayrıca İbrahim Hakkı Hazretleri nin marifetname isimli kitabındada bu iki burcun iyi anlaştığı uyumlu olduğu yazar 😇
- +1 yıl
Ömür törpüsü Hayat Pınarı= başak burcu kadını
20 Yorumla - +1 yıl
İyiler ama kendilerine zarar
10 Yorumla - +1 yıl
Kadınlarını bilmiyorum ama erkekleri düşman başına
23 Yorumla- Akrep+1 yıl
Kadınları da aynı
- Başak+1 yıl
Neden acaba♍♥️
- 1 yıl
Dominant kadınlardır:))
00 Yorumla - +1 yıl
Başak burcu bayanı iyidir
00 Yorumla - +1 yıl
Başaklar çok fena oluyor ya
00 Yorumla - +1 yıl
annem başak burcu asla geçinemiyoruz, ben boğayım.
00 Yorumla Bilmiyorum ama bende kovayim
00 Yorumla- +1 yıl
Başak burcu bir dostum vardı iyi anlaşıyorduk
00 Yorumla Ruh hastası gibi davranıyorlar
00 YorumlaOta boka sinirlenir "annem"
00 Yorumla- +1 yıl
Cekiciler
10 Yorumla Ikizler bayanı yokmu
00 Yorumla- +1 yıl
ben güzel buluyorum
10 Yorumla - +1 yıl
Adama kafayi yedirtir , kaburgasi kalindir..
10 Yorumla - +1 yıl
Fazla duyarlılar
10 Yorumla Düşünmüyorum
00 Yorumla- +1 yıl
Verici oluyolar
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
biraz baskın karakterli olabiliyorlar
00 Yorumla O ne yeniyor mu
00 YorumlaIgrencler
00 YorumlaA,, ooooo
00 YorumlaTakintililar
00 Yorumla