Üzerimde büyü var mı allahını seven yardım etsin çıldırmak üzereyim lütfen yardım edip okurmusunuz?

Arkadaşlar merhaba şu an gerçekten delirmek üzereyim üstümde çok kötü büyü varmış gibi hissediyorum hiçbir şey yolunda gitmiyor. Duşa girdiğimde gözümün önüne garip garip yüzler geliyor gözümü açtığımda önümden siyah gölgeler geçtiğini görüyorum az önce yaşadım ve gölgeyi görünce çığlık attım çığlık attığımda 2 tane şampuan üstten düştü ve garip sesler gelmeye başladı duştan bir şekilde çıktım saçlarımı kurutuyordum sonra garip bir ses tonuyla “ahaha” diye ses gelmeye başladı kurutma makinesini kapattım ve perde sallanmaya başladı aynada saçımı düzeltirken aynadaki yansımamın yanında bir kadın silüeti gördüm. Her sabah uyandığımda titreyerek korkarak uyanıyorum yataktan kalkamıyorum. Az önce sırtıma bir kadın eli değdiğini ve gıdıkladığını hissettim. Yataktan kalkıp odamın kapısını açmaya giderken kapıyı açtığımda sanki önüme birden cin tarzı şeyler çıkıcak sanıyorum ve kapıyı açamıyorum. Psikolojim bozuldu yoksa üzerimde büyü mü var bilen biri yardımcı olursa gerçekten çok fazlasıyla sevinirim🥰🥰
Üzerimde büyü var mı allahını seven yardım etsin çıldırmak üzereyim lütfen yardım edip okurmusunuz?