arkadaşlar bundan 5 yıl önce hayat dolu çok güzel, çok başarılı ve çok zeki bir insandım.Herkes birbirine örnek gösterirlerdi.Ama bir gün bana olan oldu.Eski güzelliğim gitti, eski başarım kayboldu.Üzerimden hastalıklar eksik olmadı.Ve insan ilişkilerimde bozuldu.Bu 5 yıldır sürüyor.Ve uyku düzenimde çok bozuk ve çok huzursuzum.Lütfen dalga geçmeden bana yardım edin.Teşekkürler.
Cevabın nedir?
büyüler biliyorsunuz lanet edilen şeytan işi işler..fakat bu işi yaparken işin içine havas ve dualar sokulmaktadır..özellikle okunan dualarda satır aralarına yerleştirilen islam dışı uygulamalar, sizi farkında olmadan büyüye , şirke ve küfre yöneltmektedir..Şimdi bu duada ne var derseniz; ayet numarası ve tam ayeti hatırlayacak kadar hafızlık bilgim yok..ama araştırın bir ayette ne denmektedir"düğümlere üfleyenlere "lanet okunmaktadır...o ayette denmiyor iyi niyetle ya da kötü niyetle okuyanlara demiyor.çok basit bir şekilde düğümlere üfleyenlere diyor.. düğümlere üflemekle yapılan her şey büyüye girer..aksini iddia eden olursa ayet ve numarasınıda veririm.. felak, nas ve ayetelkürsi korunma sığınma dualarıdır.. Kur'an da derki allahuteala"kullarım beni ululasın, yüceltsin""isteyin ben her şeye kadirim" Uygulama şekli aynen şudur.önce kalb ile niyet, dil ile tekrar ederek niyetimizi söyleriz.Sonra fatiha ve ihlas sureleri ile allahın yüceliği kadrini tekrar ederiz..sonra felak ve nas suresi kimi kişiler 41 bazıları ise 101 der.siz en iyisi 101 kere bir bardak suya okuyun..ve üfleyin.Sonra dilek ve niyetinizi tekrar edin."ALLAH'ın İzniyle Üzerimde Olan Tüm İnsani ve Şeytani Kötülükleri Okuduğum Bu Sureler Hakkı İiçin Temizledim"diyin.bu suyun yarısını alıp üç gün sabaha pay edip için.diğer yarısını ise bir kovaya boşaltın üstüne su ilave edin.başka bir su ile gusulabdesti aldıktan sonra iyice kurulanın ve ayağınızın altına bir leğen alarak bu ayırdığınız su ile vücudunuzun her yerini ıslanacak şekilde mesh edin..dikkat edilmesi gereken suyun yere dökülmemesi..daha sonra bu suyu ayak değmeyecek bir yere dökeceksiniz.. bu uygulamadan sonra ayetelkürsi, felak ve nas surelerini alışkanlık hale getirip devamlı okuyun..aklınıza geldikçe.ama sayıları abartıp size bıkkınlık vermesin.. Ve düğüm ve iplik konusunuda ciddiye alın..Masumane Allaha dua edecem diyip başka yollardan gitmeyin
02 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Diğer konusunda 357 cevap paylaştı.
+1 yılEğer sorun demonlardan kaynaklıysa gümüs taşı üzerinde ve odanda bolca gümüs eşya taşı içtiğin suya 41 kere felak nas oku üzerinde varsa çözülür başıma geldi ilk çözülürken uykumda bağarmıştım ama şimdi iyiyim eve giremiyordum gece 2 ye kadar dışardaydım çözüldü artık evden çıkmıyorum
02 Yorumla
Hukumranliginin azametine ve zatinin ululuguna yakisir bir sekilde sana hamd ediyorum,,,,, SOZUNU SANA AGiR GELMEYECEK yogunlukta samimiyetle tekrarla,, bol bol salavat getir ,,, cogu insan buyu zanneder bir doktora gorun birde psikolojik olabilir pozitif zihin isleyisi icin kendine telkinde bulun ,,, uzun suredek sabirli ve kararli olmalisin ayni seyleri bende yasadim hem manevi destek hem psikolojikmdestek ve hemde bilincsel calisma ile bugunler de iyiyim ve hayatim tikirinda :)) bir de Hakan Menguc ismini google la simdiden kolay gesin nas felak oku bir de hergun
00 Yorumla
+1 yılBüyü vardır bunu çözecek gerçek hocalarda vardır üfürükçüler değil tabii.. bildiğim bir kişi var şahitliğimde var bu konuda.. gözümün önünde okudu suya baktırdı kadına dili çözüldü suyun içinden silüetlerini görüp büyü yapanların ismini verdi.. yani yok enerjiymiş yok sinerjiymiş boş iş.. cin alemi gerçektir inanmayan ateist arkadaşlar başlarına gelmediğinden bol keseden sallıyor.. büyüde kötü niyetli cinlerin insan vesilesiyle başka insanlara dadanmasıyla olur zaten.. insan gözü sözü değmeden cinler kolay kolay musallat olmaz..
311 Yorumla- +1 yıl
Bu cinler ne yapınca musallat olur?
- +1 yıl
Cinler bir kaç yolla musallat olur en net olanı büyüdür.. Allah tarafından kişiye kendini çeki düzene koyması için ikaz olarak gönderilebilir, musallat olan cinler kötü olanlardır. tıpkı insanlarda ki gibi onlardada kötü amelli ve iyi amelli olmak üzre yaşam sunulmuştur ve cinlerde ahiret hesabı verecektir.. şeytanın esiri olmuş cinler vardır bir sebeble asker misali.. küle basmak soğan kabuğu çiğnemek gibi bazı söylemlerlede musallat olduğu duyulmuş. ve pskolojisi bozuk, bitkin insanları ele geçirebildiklerinide okumuştum.. kısaca şunu söyleyim insan evrende ki en akıllı ve en yüce varlıktır. insana en büyük zararı ne bir hayvan nede olağan üstü varlık verebilir her kötülüğün ardında insan eli mutlaka vardır o yüzden nefsimize yenilmeden aklımızı kaybetmeden ve korkmadan Allaha yürüyebilsek ne cin musallat olur ne başka bişey.
- +1 yıl
bir sorum olacak görünüyolar mı? yani onları görebiliyomusun?
- +1 yıl
Gözümüze onları görmememiz için perde koymuş Allah.. yalnız görmek isteyen için formuller var yani bunla ilgili kitaplarda çizim şeklinde verilmiş. görünmeyen varlıkları hayvanlar görebilir mesela köpeklerin ezanda uluması ezan vakti kaçan şeytan ve cinleri görmelerinden kaynaklanıyormuş. ben hoca değilim hacı değilim ama çok araştırdım zamanında.. görmekte istemem tabii en yakınınızın suretine bile girebildikleri biliniyor. çeşitli kitapları araştırabilirsiniz ama fazlada derine inmeyin her pskolojik vaka cin şeytan olacak değil psikiyatride bir yöntemdir.. tıpdan uzak kalınmasını önermem şahsen hem inançlı olup hemde bilimi uzak tutmamak gerekir bünyeden.
- +1 yıl
peki neden bunu sadece sabah ezanı yapıyolar canım kardeşim? yatsı ezanında uluyan köpek görmedim pek:)
- +1 yıl
@ekşilimondatlınar bana da bildiğin o kişiyi söyler misin
- +1 yıl
Ekşili hocam selamlar...26 yaşındayım ailemiz ve özellikle kardeşimin üzerinde bir büyü var, bir çok yere gittik fakat sonuç alamadık...25 sene evvel yapıldığını anneye zarar gelmediğini fakat bana hafi, kardeşimin üzerine ise ağır olarak tesir edilen bir büyü olduğu bilgisine yıllar sonra ancak ulaşabildik... Bu kişiye ulaşabilir miyiz çalmadığımız kapı kalmadı... Allah rızası için yardımcı olur musunuz...
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
22Cevap
+1 yılİlle büyü yapıldı diyosan bir hocaya git ama
Geçtiğimiz sene bende böyleydim.
Hatta hayattan bezmiştim.
Günümüzdeki hastalıkların ve başarısızlıkların bir çoğu psikolojiktir.
Bence önce oturup belirli kararlar al ve sadece başarıcağına inan gerisi boş.
Kendine inan yeter.01 Yorumla
+1 yılHayatına sen şekil veriyorsun ne istersen o şekilde yaşamın devam eder.Bir ara çok başarılıysan bu senin isteğinle olmuştur, başka bir zaman da başarısızsan bu da seninle alakalıdır.Büyü diye bir şey yok.Büyüden şüphe edeceğine nerede sorunun varsa onu gözden geçir ne yapmak istiyorsan onun için çalış.Bu kadar basit...
01 YorumlaHer şey, enerjidir.
Enerjini kaybetmişsin bence.
Enerjini topla yeniden, ye, dua et, sev.
İlla karşı cinsi sev demiyorum, onu da sev,
çiçeği böceği, yağmuru güneşi, gördüğün duyduğun, hissettiğin her şeyi, hayatı her yönüyle sev.
Deniz kenarında, o yoksa, açık havada, o da yoksa, yağmur altında yürüyüş yap.
Harekete geç, "bende büyü var." demekle, kendine negatif enerji yükleme lütfen...04 YorumlaYa saçma sapan medyum hocalarla uğraşmayın doğru dürüst insanlar var bu işi gerçekten yapan. Bazıları var kendini medyum hoca gibi tanıtan ama bazı hocalar var gerçekten bu ilmin işini yapan.
Medyum ali bey var mesela bu adam yıllardır bu alanda çalışıyor. Havas ve ledün konusunda uzman bir medyum. Ben iki ayrı çalışma yaptırdım. Bir sürü bu alanda uzmanım diyen kişiyle konuştum kimisi yapamadı kimisi yaptı tutmadı. Ali gürses beyin çalışmaları sıkıntısız şekilde sonuç verdi. Medyumalibey @gmail. Mail adresinden mail atabilirsiniz eğer çalışma yaptırmayı düşünüyorsanız. Ama dediğim gibi diğerleriyle vakit harcamayın boş yere. Dolandırıcılar her yerde, her alanda. Gerçek hocaların adını lekelemekle meşguller sadece. Dürüst bir hoca ile çalıştığınız sürece mağdur olmazsınız.00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılnamaz kılıyor musun?
Kur'an okuyor musun?
Bunları yaparsan büyü etkimez ama nazar olabilir.
Korunma ayetleri esmaları okuyor musun? Peki
Başarının ve güzelliğin Allahtan geldiğini bilip şükrediyor musun?
Şükredilmeyen nimet de elden gidebilir.
Elinde muhteşem bir silah (Kur'an var) Kullanmalıyız.
Korunma ayetlerini okumalısın hergün , Başarın için de esmalar var onları da okumalısın, Yer gök ehlinn sevgisini kazanmak için esma ayet dua araştır oku012 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılyav saçmalama ya ayet okuyorsun şeytan-cin felan kalmaz kaçar yanından melekler ya da ruhaniler gelir. Kullanmayı bilmiyorsan kazanamazsın tabi savaşı
Cevap sahibi+1 yılönemli değil Büyünün ve cinninin tesirleri vardır.Sen kendini tesbit edebilirsin Aşırı unutkanlık,
. Dalgınlık,
. Kararsızlık,
. Geleceğe ait ümitsizlik duygusu hissetme,
. Basit sebeplerle yakınlarına karşı agresif davranışlar (anne, baba, eş, arkadaş vs.),
. İşlerinde anlaşılmaz aşırı kısmetsizlik ve irade dışı aksiliklerle karşılaşma,
. Sevdiklerinin her hareketinin kendisine ters gelmesi, sonra bundan pişman olması,
. Bir türlü evlenememe, sıklıkla nişandan dönme,
. Basit sebeplerden boşanma,
. Yalnızken yanından bir karartının geçtiğini hissetmesi,
. Banyo yaparken korkması ve gözü açık sabunlanması, ...
gibi sende araştırabilirsin kendini test et
Cevap sahibi+1 yılBunlarda var mı?
Bazı yerlerden geçerken sebepsiz korku hissetme (özellikle geceleri)
. Rüyalarında sıklıkla kedi, köpek, yılan görmesi,
. Sıklıkla garip ve korkutucu rüyalar görme
. Sabahları çok yorgun kalkması,
. Bazen uyku-uyanıklık arasında parmağını dahi kımıldatamayacak ağırlık hissetmesi
Cevap sahibi+1 yılfacebook un var mı?
Cevap sahibi+1 yılbirisi ile konusmanızı sağlayacaktım da birden sormak olmadı ya da ben diğer yöntemleri söyleyim:
La havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azym (ortama üç kere okursanız faydasını görürsünüz)
Sabah evden çıkarken Ayet-el kürsü-nas-felak surelerini 3 kez okuyun. Akşamları eve girerkende aynı şekilde okuyun. (nazar-kötü şeylerden korunmuş olursunuz)
Bismillâhillezî lâ yedurru mea ismihî şey'un fî-l (ea) rdi ve lâ fis-semâi ve hüves-semîul alîm.
20 lt. bir damacanın içine fatih suresi-ayetel kürsü-ihlas suresi-nas-felak sureleri okunur. Bu okunmuş su bulanan damacana dan hergün yatsı namazından sonra ve sabah namazından sonra günde iki kez içilir. Bir hafta bu işleme devam edilir. Devam edildikten sonra geri kalan suyla gusul abdesti alınırsa allah c.c. izniyle hasta şifa bulmuş olur
Cevap sahibi+1 yılYasin suresi 3 kez suya okunup içirilir, hastanın evine 3 kez okunur, ev sirkeli su ile silinirse hasta allah c.c. izniyle şifa bulmuş olur
Her yatsı namazından sonra ve sabah namazından sonra silsile-i aliyye büyüklerinin isimleri sayılır ve isimlerine fatiha-i şerif hediye edilir. Daha sonra silsile-i aliyye büyüklerini vesile ederek dua edilir.
Eğer çok sıkıntınız varsa bir yöntem de iki rekat hacet namazı kılınır, secdeye kapanarak iki salavat-i şerifenin arasında dilek söylenir ve peygamber efendimizin hurmetine ve senin sevgili kullarının hurmetine duamı hacetimi kabul et yüce yaradan diye dua edilir.
Cevap sahibi+1 yılAmin cümlemizden Allah hayırlı şifalar versin güzelliklerin ve başarıların için şükretmeyi unutma (Elhamdulillah demek gibi ya da çok şükür ya rabbim)
Sana şunu tavsiye ederim ayetel kürsü suresinin kaydını al netten indir sonra bunu pcye koy windows media player yinele modunda devamlı devamlı okuyor bunu da senin bulundugun bir odada habire okut bir süre sonra büyü yapılmışsa eger kafir cinler bundan rahatsız olucak yakanı bir nebzede olsa bırakıcaklardır yap bunu işine yarar illallah ederler sonunda bu kuran sesine ayrıca bu söylediginde büyü olabilir sen dedigimi yap kesin olarak bir nebzede olsa yakanı bırakıcaklardır ister istemez
02 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMerhaba bir arkadaşın annesi sende göz var demişti
arkadaşlarının akrabalarının cevrekılerının ısımlerını kagıda yaz sonra atesın ıcıne atıp tuz dokk
sonrada allahım bana goz vuranların gozunu cıkar benı gozlerden kurtar bana goz vuranalrın gozlerını patlat demıstı...
saka felan yapmıyorum cıddıyımmm denemekte fayda var... bu duayı kagıdada yaz03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılçıkma derken sana vurulan nazardan kast etmıstım :)
Hocaya git dicem de para tuzağı olanlarda vaaar iyi olanları da vaaar. O iyi hocaları nerden bulucaksın bilmiyorum ama öncesinde bir psikologa da git bence
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYaşın kaç bilmiyorum. 5 yıl önce büluğa ermiş miydin? Büluğ çağının etkileri olabilir. Sana kim neden büyü yapsın. Her şeyi büyüye yormayın. Büyü varsa da temizliğine çok dikkat et. Muavvizeteyn (Felak, Nas) surelerini bol bol oku.
01 Yorumla
+1 yılBüyü İse İntenretten Araştır Kuran'dan Yardım Alabilirsin...
01 Yorumla- Diğer konusunda 300 cevap paylaştı.
+1 yılhttps://www.youtube.com/watch?v=wYYb3K5QUycen azından artık işlemez bu hurmayla
00 Yorumla
+1 yılNazar duası olan muska taşı üzerinde, cevşen de olur
04 Yorumla- +1 yıl
Allah en ummadığın anda yüzünü güldürecek bir sebep yollar ve kendisini anman dan şükretmen den çok hoşlanır
- +1 yıl
şifa olur inşallah
Gizli Üye(36-45)+1 yılkorkular başlar insanlardan arkadaşlardan uzak durursun içine kapanırsın evden dışarı çıkmak istemezsin güvenin kalkar uyanıkken kabus görürsün herkesin kuyunu kazdığını düşünürsün ama en belirgin özellik korkulardır
01 Yorumlabir okut kendini hocaya gidip annene babana söyle onlarda okusun sende sürekli dua et
01 Yorumla
+1 yılbüyü felan yalan kimse bir bok yapamaz sen psikolojik olarak hissediyosun nazr değmiştir belki
02 Yorumla- +1 yıl
dinizmizce böyle şeyler sakıncalı ve asla yapılmamalı ama sen inanmışsın maalesef bunları düşüneceğine yüce allaha dua etsen olmazmıydı
bildiğin hocalar varsa git. istanbuldaysan bildiğim bir kaç yer var orayı tavsiye edebilirim
02 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyanan bir ateşi suyla söndürdün mü hiç?
kapı eşiğine hızlıca sıcak su döktün mü?
evinde nazar boncuğu kırdın mı ya da tütsü falan ıslattın mı?07 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılözelden ulaş...
Cevap sahibi+1 yılkendi ismini annenin ismini, dayının soy ismini ve kan grubunu yaz...
Cevap sahibi+1 yılayetel kürsi oku, her gece her gündüz, hiçbiri yaklaşamaz sana... inan bana...
Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. 10 saniyede sende ne var ne yok söyleyebilecek bir arkadaşım var ama bu aralar çok meşgul
04 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılValla kendimi gordum soruda :( bende supheleniyorum olup olmadigini nasil anlicaz peki? Bide kim yaparki onuda dunuyorum sonra yoktur diye uzerine gitmiyorum?
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBana bir kiz asikti istemedim uzaktan akraba ondan
Supheleniyorum ama yurtdisinda yapio nasil yaptircakki ordan?
Cevap sahibi+1 yılValla ondan sonra isim gucum ters gitti uniyi biraktim 2 senedir bosluktayim şu an cok yakisikli biriyim hayatima hic kiz girmio kimseyle konusmaiyorim eskiden her hafta kiz ark degistiodum nerdeyse sosyal biriydim eve kapandim isin kotusu
bir ara o kizla evlenmeyi bile dusundum konustum bir ara sonra o istemedi?
Cevap sahibi+1 yılValla bende senin gibiyim. Nasil kurtuluruz varsa?
Sana kim neden büyü yapsın?
02 YorumlaDiğer konusunda 13b cevap paylaştı. Kayseri'de derin imam var. gitmeni tavsiye ederim.
07 Yorumla
+1 yılbir hocaya git derdini anlat yardımcı olabilir
02 Yorumla- +1 yıl
bulunduğun yerde caminin hocasına git
+1 yılKymatica belgesilini izle saygılar.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir hocaya gitsene
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılgüvenilir birini bul mutlaka işine yarar çok uykun oluyomu ayaklarnın altında uyuşmalar
- Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılOlurmu olur valla
00 Yorumla bayılmalar oluyor mu
03 Yorumla
Devamını Gör(11)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?