Astroloji & Burçlar Geçmişi ve eski sevgiliyi unutamayan takıntılı burç hangisi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Geçmişi ve eski sevgiliyi unutamayan takıntılı burç hangisi? Güncellemeler+1 yıl Aslında geçmişe takıntılı demek istedim Geçmişi ve eski sevgiliyi unutamayan takıntılı burç hangisi? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Eski Sevgili Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
joeblack18 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 43% Koç +1 yıl İkizlerdir... Eğer gerçekten sevdiyse çok takıktır ve daha sonra ilişkiye zor başlar. 1 0 Yorumla
Bblodreina22 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 98% Yengeç +1 yıl Net bir şekilde yengeç aşırı takıntılılar 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Kadını mı erkeği mi? Yorumla Bblodreina22 Yengeç +1 yıl Kadınını bilmiyorum ama erkeği öyle Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler Yorumla
duygusalprofil Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% Oğlak +1 yıl yengeç. net bir şekilde yengeç ncnxnx 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Erkeği mi kadını mı peki? :D Yorumla duygusalprofil Oğlak +1 yıl gözlemleyebildiğim kadarıyla erkeğinde daha çok, ex aşkıyla yanıp tutuşuyor tüm yengeç arkadaşlarım bcnxjd Yorumla Soran +1 yıl Doğru olabilir :D Teşekkürler Yorumla
__hillsMooNn__ Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% Boğa +1 yıl Takıntı diyince akla başak gelir nokta. 1 8 Yorumla Soran +1 yıl Aslında geçmişe takıntılı demek istedim :D Yorumla __hillsMooNn__ Boğa +1 yıl Ay valla o kadar bilemeyeceğim var geçmişe takık manyaklar. Boğa olmadığı kesin bilgi ama bak hajahsjdjfjgkgk Yorumla Soran +1 yıl Boğanın erkeği eski sevgiliyi unutamazmış :D Yorumla Selinkaraca98 Boğa +1 yıl Aşkım ben boğayım ve takıntılıyım hahshs Yorumla __hillsMooNn__ Boğa +1 yıl Unutamamak geçmişe takıntılı olduğundan değil, sevdim mi tam severiz biz 😎 Yorumla Selinkaraca98 Boğa +1 yıl İşteeee buuuu 💪 Yorumla __hillsMooNn__ Boğa +1 yıl @Selinkaraca98 aşkım senin yükselende vardır bi kaçak ajsjdjfkflgllgşhşhşhşhl Yorumla Selinkaraca98 Boğa +1 yıl Hahahshsh akrep miş 😂 Yorumla
SasukeGaara Takip Et Master Yaş: 24 , eic 79% Oğlak +1 yıl Başak net 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Aslında geçmişe takıntılı demek istedim Yorumla SasukeGaara Oğlak +1 yıl Başak akrep Yorumla
_Thanos_ Takip Et Master Yaş: 32 Balık +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 438 cevap paylaştı. öyle yoktur 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
İkizlerdir...
Eğer gerçekten sevdiyse çok takıktır ve daha sonra ilişkiye zor başlar.
Net bir şekilde yengeç aşırı takıntılılar
Kadını mı erkeği mi?
Kadınını bilmiyorum ama erkeği öyle
Teşekkürler
yengeç. net bir şekilde yengeç ncnxnx
Erkeği mi kadını mı peki? :D
gözlemleyebildiğim kadarıyla erkeğinde daha çok, ex aşkıyla yanıp tutuşuyor tüm yengeç arkadaşlarım bcnxjd
Doğru olabilir :D Teşekkürler
Takıntı diyince akla başak gelir nokta.
Aslında geçmişe takıntılı demek istedim :D
Ay valla o kadar bilemeyeceğim var geçmişe takık manyaklar. Boğa olmadığı kesin bilgi ama bak hajahsjdjfjgkgk
Boğanın erkeği eski sevgiliyi unutamazmış :D
Aşkım ben boğayım ve takıntılıyım hahshs
Unutamamak geçmişe takıntılı olduğundan değil, sevdim mi tam severiz biz 😎
İşteeee buuuu 💪
@Selinkaraca98 aşkım senin yükselende vardır bi kaçak ajsjdjfkflgllgşhşhşhşhl
Hahahshsh akrep miş 😂
Başak net
Aslında geçmişe takıntılı demek istedim
Başak akrep
Başak, balık ve yengeç
Başak
Kesin Başak