Sahte de olsa gerçek de olsa illa bi seviniyorum çok hoşuma gider. Evet havalı bulan soğuk bulan kibirli bulan çok olur ama tanıdıkça sever herkes sen bu işi çözmüşsün 🙂
tam bir kova burcu olarak söylemeliyim ki, alakası yok. kovalar hem zor aşık olur, hem çok zor sever. sevse bile anında silip atar, çabuk unutur. erkekleri bağlı kalır ama kova kadınları için yanlış.
Ben insanlara aşırı değer veren biriyim Koç burcuyum insana insan olduğu için değer veririm her şeyden önce ama ben seviyorum o beni bırakıp gitmişse mesela dönüp bakmam bile
Bnde koç burcuyum bnde çok sevdim peşine çok gittim ama noldu bırakıp gitti insana koyuyor bazen ama yapacak bir şey yok 3 sene peşinden gittim en son bıraktım bu sefer de kedi geldi bn hatayı başta yaptım değer vermicen verdin mi böyle kalıyor insan ortada
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Bana da Akrep gibi geliyor
Koçç
Akrepsiniz galiba
Şaka şaka anlamıyorum burçtan 😂😂
Akrepler ilişkilerde baya takıntılı olurlar bende ona göre söylemiştim
Hmm anladım peki kova
Benim şu zamana kadar hayatıma giren kovalar hep çıkarcı benci pohpohlanmayı severdi sen nasılsın bilemem 🙂
Karaktersizligin burcu yok ya hepsi öyledir diye de ön yargılı olmamak lazım 🌷
Koç musun sen
Koç fazlasıyla inatçı biriyim 🙂
😀 zor insan severim
Aslında zor da değilim bir Koç olarak söylüyorum pohpohlanmayı Severiz 😁
Bence dışardan soğuk gibi ama tanıdıkça çok cana yakın gibi duruyorsun. Sahte yapmacık pohpohlama ne isterim ne de derimm🌷
Sahte de olsa gerçek de olsa illa bi seviniyorum çok hoşuma gider. Evet havalı bulan soğuk bulan kibirli bulan çok olur ama tanıdıkça sever herkes sen bu işi çözmüşsün 🙂
🌷 Hep gitsin hep mutlu ol cana yakın Koç 🤪💙
Çok teşekkürler herkes mutlu olsun inşallah 😇
Yok ya burçlara pek inanmam sen daha bilgili duruyorsun 😀
Sadece takip ettikleri dm atabilir demeseydi iyi olurdu 😒😂
Yok bilgim çok çevremden okuduklarimdan bu zamana kafar hayatıma girmiş burçlardan falan biraz da akıl yürüterek oyle çok bildiğim söylenemez 🙃
@fatmaki Balık burcu tanıdığın oldu mu? nasıllar sence? :D
Erkeği fena uzak dur derim 😁
@mine13 Koç kızını nasil aşık ederim 🤪😂😂 Dermişim
Kadınını sormuştum aslında :D
Fena derken 😂😂
Kadını naif kibar tam böyle hanım hanımcıktır tepesi atmadığı sürece
Balıktan ağzımız yandı da baya fenalar aldatma desen var yalan desen var
Teşekkür ederim :)
Öyle misin peki 🙂
Doğru sessiz sakin biriyimdir ama sinirlendiğimde de tam sinirlenirim :D
Benim annem Balık ondan biliyorum sagolsun 😂
Inatcisin görme sen koç kızı 😒
Görmedim 🙈 Duymadım 🙉 Bilmiyorum 🙊
Peki hep mutlu ol 🙏
Sende hep mutlu ol hak ediyorsun 🤗
💙🌷
Başak ya da başak yükselenli veya ay burcu başak olanlar
Benim unutmam en fazla 2 gün sürer
Bence herkesin acısı yaşadığı kadardır.
Sizin burcunuzu nedir?
Terazi burcuyum,
Anladım, teşekkürler
Rica ederim,
Ben yengeçim Of var ya öyle bir unuttum kiii
Bence yengeç erkekleri unutamaz kolay kolay :D
İnşallah öyledir eski sevgilim yengeçti unutamasın cano
Benimde yengeçti ve aradan yıllar geçmesine rağmen hala unutamamış. Takıntılılar baya yani
balık, boğa, başak
oğlak da olabilir
3 burcu da güneş yükselen ve ay olarak bünyemde barındırıyorum :D Doğru kolay kolay unutmuyorum
😁😁
Kolay kolay kimse unutamaz.
Hangi burç?
Öküz burcu 😂😂 snn burç ne?
İlk esprin miydi? :D Balık burcuyum, siz?
Terazi yim ben de. Duygusal mısın?
Yok değilim duygusallık neredeyse yok denecek kadar az zamanla duygusuzlaşıyor insan zaten :D
Neden ki çok mu terk edildin?
Sadece terk edilmekle mi katılaşıyor insan? yok tam tersi bir ilişkim oldu onda da terk eden taraf ben oldum :D
Anladım. İlgisiz miydi
Neyse bu kadar sohbet yeterli bence :D kendinize iyi bakın :)
İkizler diyecem linç yerim herhalde ahsha
yengeçim, arkasından ağladığım çok kız oldu :(
Başak burçları çok takıntılıdır
Kova
Yay bence
Kova burcu
tam bir kova burcu olarak söylemeliyim ki, alakası yok. kovalar hem zor aşık olur, hem çok zor sever. sevse bile anında silip atar, çabuk unutur. erkekleri bağlı kalır ama kova kadınları için yanlış.
Terazi burcuyum
Koccc
Asla değildir bir kalemde siler atar
Kişiden kişiye değişir o
Yükselen de önemli tabiki bu konularda hatta en çok önemli olan bence o
Evet ama bazende olmayınca olmuyor
İllaki çok yaşanmışlık varsa olmaz
Var oldu da bazen insan kopuyor bir noktada
Ben insanlara aşırı değer veren biriyim Koç burcuyum insana insan olduğu için değer veririm her şeyden önce ama ben seviyorum o beni bırakıp gitmişse mesela dönüp bakmam bile
Bnde koç burcuyum bnde çok sevdim peşine çok gittim ama noldu bırakıp gitti insana koyuyor bazen ama yapacak bir şey yok 3 sene peşinden gittim en son bıraktım bu sefer de kedi geldi bn hatayı başta yaptım değer vermicen verdin mi böyle kalıyor insan ortada
Burçla ne alaka