Saç Bakım 3 ay Çevresine enerji saçan burç hangisi? -ViviR_-Fenomen Takip Et Guru Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Çevresini enerjiye boğan burç hangisi sizce? Çevresine enerji saçan burç hangisi? Görüş Yaz 21 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Sinirrr Takip Et Yoda Yaş: 39 , eig 97% 3 ay GÜNAYDINN.. :)pozitif enerjiden bahsediyorsan sevgili boğalar Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
_snow_ Takip Et Guru Yaş: 39 , eig 50% 3 ay burçları bilmem de ben saçarım keban barajı gibi :) Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
SasukeGaara Takip Et Master Yaş: 21 , eig 80% 3 ay Dikkat çekmeyi isteyen hangisiyse o dengesiz terazi tabi Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 37 , eig 100% 3 ay Saç Bakım konusunda 575 görüş paylaştı. Yay diyorlar , ben pek anlamam Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
u Affedilmeyen Takip Et Master Yaş: 39 , eig 51% 3 ay boğa olmadığı kesin :) Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
yanlızkalplerr Takip Et Yoda Yaş: 34 , eig 100% 3 ay Ben başak burcuyum gerisini siz düşünün Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 1 yorumu gör klavis 3 ay Enerji saçmaz mı başaklar Yorumla
u OurangMedan Takip Et Master Yaş: 34 , eig 69% 3 ay Balık burcu tabi ki hggg Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 2 yorumu gör lotus-patra 3 ay Seninki kötü enerji 😂 Yorumla OurangMedan 3 ay @lotus-patra He, yaklaşma fazla fjj Yorumla
IXARESXI Takip Et Yoda Yaş: 26 , eig 97% 3 ay Biizz yaniii terazileeer Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Gizli Üye (30-35) 3 ay Yay tabiki sorulurmu en cilgin burc Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
_Maidetta_ Takip Et Guru Yaş: 36 , eig 100% 3 ay İkizler Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Emojimbenimcemre Takip Et Xper 4 Yaş: 32 , eig 100% 3 ay Boğa, koç Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Master Yaş: 31 , eig 50% 3 ay Saç Bakım konusunda 2,2b görüş paylaştı. Tabi ki aslan Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
BLUE1982 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eig 99% 3 ay Saç Bakım konusunda 384 görüş paylaştı. Koç burcu Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
m BirCentilmen06 Takip Et Guru Yaş: 33 , eig 69% 3 ay Biz akrepler tabi😏 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Ekmek_Kırıntısı Takip Et Guru Yaş: 29 , eig 48% 3 ay İkizler Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 24 3 ay Saç Bakım konusunda 319 görüş paylaştı. Tabii ki aslan :D Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 2 yorumu gör -ViviR_- 3 ay Ruh emici olmasın 😀 Yorumla Rascoln36 3 ay Tövbe hiç alakası yoktur :D Yorumla
blueberryy1 Takip Et Xper 1 Yaş: 23 3 ay ikizler yengecler Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
BiRiGiBi34 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 3 ay boga burcu Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
13Görüş
GÜNAYDINN.. :)
pozitif enerjiden bahsediyorsan sevgili boğalar
burçları bilmem de ben saçarım keban barajı gibi :)
Dikkat çekmeyi isteyen hangisiyse o dengesiz terazi tabi
Yay diyorlar , ben pek anlamam
boğa olmadığı kesin :)
Ben başak burcuyum gerisini siz düşünün
Enerji saçmaz mı başaklar
Balık burcu tabi ki hggg
Seninki kötü enerji 😂
@lotus-patra
He, yaklaşma fazla fjj
Biizz yaniii terazileeer
Yay tabiki sorulurmu en cilgin burc
İkizler