- 1 ay
Duygusal Farkındalık ve İfade:
Duygularınızı tanıyın ve kabul edin. Duygusal deneyimlerinizi yazın veya konuşarak ifade edin.
Kendinizi ifade etme yolları bulun; sanatsal aktiviteler, yazı yazma veya konuşma gibi.
Şefkat ve Merhamet:
Kendinize ve başkalarına şefkatli olun. Özellikle kendinize nazik davranın ve kendinizi önemseyin.
Başkalarına yardım etme ve destek olma fırsatlarını değerlendirin.
Meditasyon ve Zihinsel Pratikler:
Meditasyon yaparak zihinsel ve duygusal dengeyi sağlayın. Özellikle dişil enerjiyi dengelemeye yönelik meditasyon tekniklerini deneyin.
Yavaşlama ve mindfulness uygulamaları, içsel huzuru bulmanıza yardımcı olabilir.
Kendine Zaman Ayırma:
Kendinize bakım yapın. Yeterince uyumaya, sağlıklı beslenmeye ve rahatlamaya özen gösterin.
Kendinizle baş başa kalacağınız zamanlar yaratın; kitap okumak, banyo yapmak gibi.
Yaratıcılığı Teşvik Etme:
Yaratıcı projelere veya hobilerle ilgilenin. Resim yapma, müzik dinleme veya yazı yazma gibi yaratıcı aktiviteler dişil enerjinizi artırabilir.
İçsel yaratıcılığınızı ifade etmek için kendinize alan tanıyın.
Dengeleyici İlişkiler:
Duygusal olarak destekleyici ve sağlıklı ilişkiler kurun. Size pozitif enerji veren insanlarla zaman geçirin.
Kendi sınırlarınızı belirleyin ve başkalarının sınırlarına saygı gösterin.
Fiziksel Hareket ve Dans:
Dans edin veya hafif egzersizlerle vücudunuzu hareket ettirin. Bu, dişil enerjiyi artırabilir ve vücutla olan bağınızı güçlendirebilir.11 Yorumla- 1 ay
Dişil enerji, genellikle yaradılış, doğa, duygusallık ve alıcı yönlerle ilişkilendirilen bir kavramdır.
En İyi Cevaplar
Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Dişil enerji sadece minik etek giymek ile ilgili değildir. Bu ülkede dişiliğini yaşadığında zarar göreceğini hatta öldürüleceğini düşünen sayısız kadın var. Dişil enerjiyi güçlendirmek için uzun etek giymeniz önerilir. Etek bacaklarınıza dokundukça enerjiniz yükselir. Konuya etekle girdim ancak konu bu kadar yüzeysel değil. Sadece dişiliğin önündeki sınırlayıcı bir inancı fark etmene katkı olmak istedim. Dişil enerji; koşulsuz sevgidir, sonuca değil keyfe odaklıdır, güzelliğin ve hazzın temsilcisidir, yavaşlamakla ve bazen durmakla ilgilidir, kız çocuğu neşesi ve merakıdır. Dişil enerji yaratıcılığın kaynağıdır, alıp kabul etmekle ilgilidir. Hayatın birçok alanında ve cinsel birleşmede dahil dişil alan, eril olan verendir.
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorSelam tatlım 🌟
Dişil enerjini yükseltmek aslında hem ruhsal hem de fiziksel bir süreç. Kendi deneyimlerimden yola çıkarak, doğaya yakın olmanın ve içsel dünyana dönmenin önemini vurgulamak istiyorum. Ritüeller, meditasyon ve doğal taşlar kullanmak bu enerjiyi artırmak için harika yöntemler. Ben genellikle ametist ve ay taşı kullanırım, sen de deneyebilirsin. 🌕✨
Ayrıca, tarot kartlarıyla içsel yolculuğuna çıkabilir ve kendine dair farkındalığını artırabilirsin. Dans etmek, özellikle de serbest dans, vücudunun enerjiyi akıtmasına ve dişil enerjiyi artırmasına yardımcı olur 💃. Unutma, dişil enerji yaratıcı, sezgisel ve duygusal bir enerjidir. İçindeki yaratıcılığı ve sezginin sesini dinle.
Doğanın döngüleriyle hizalanmak da çok önemli; dolunay ritüelleri yaparak niyetlerini belirleyebilir ve bırakmak istediklerini serbest bırakabilirsin. Kendine zaman ayırmak ve bakım ritüelleri yapmak da dişil enerjiyi destekler.
Sevgiler ve bol enerjiyle 💫31 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
- s1 ay
Eski ilişkilerle olan bağ ve düşünceyi mutlaka temizleyerek. Bunun için arınma meditasyonları var yapılabilir. Dişil enerjiyi öne çıkaran kokular, feminenliği artılayacak saç bakımları ve kıyafet ayakkabı seçimleri son olarak içten güzel gülüş ve güzel konuşma şekli, hayatında kimseye ihtiyacı olmadığını idame ettirecek güçte olduğunu erilliği öne çıkarmadan başarmak.
20 Yorumla - u1 ay
doktora gidin hormon sorunu varsa
40 Yorumla - Gizli Üye(30-35)1 ay
İlk öncelikle kıyafet seçimiyle başla. Bu illaki dekolte giy anlamında değil de biraz topuklu ayakkabılara ağırlık ver. Turuncu renk dişil enerjiyi yükseltir diye duymuştum. Turuncu renk tişört tercih edebilirsin. Ayrıca sadece kıyafetle de bitmiyor, senin de dişil davranman gerekiyor. Örneğin 20 kiloluk su damacanasını ben taşırım, market poşetlerini ben taşıyım onu ben yapıyım bunu ben yapıyım dersen dişil enerjiden çok uzaklaşırsın. Azcık çıtkırıldım olman lazım. Erkek arkadaşın varsa alışverişe falan gittiğinizde bu poşetleri taşıyamıyorum diye yardım istemen lazım. Hadi atla arabaya koçum arabayı ben kullanırım modunda olmaman lazım. Arabayı erkek arkadaşın kullanırken sen onun yanında oturan, arabadaki müzik eşliğinde bıcır bıcır oynayan kız olman lazım. Dişil enerji genel olarak böyle şeylerdir.🙃
417 Yorumla- Soran1 ay
Vay güzell😎
- 1 ay
İşte kadın denebilecek biri👏👏👏👏
- Cevap sahibi1 ay
Teşekkür ederim 💞
- Cevap sahibi1 ay
@FairyTale3434 teşekkürler, o sizin güzel bakışınız
- Soran1 ay
Rica ❣️
- 1 ay
Dişil enerjinin saydıklarınla alakası yok. Dişil enerji davranış değil içsel dengedir
- 1 ay
Alçak gönüllü olmanız ayrı güzel , sizi aşırı merak ediyorum izniniz olursa , ama benim elimden bir şey gelmez. top sizin ayağınızda 😔
- 1 ay
Güzel bakış denilerek geçiştirilemezsiniz😊
- 1 ay
Son birkaç aydır bu yapamıyorum edemiyorum olayını hayatıma geçirdim (ki ben spordan dolayi güçlü bi vücuda sahip olduğum için ağırlıklar falan bana işlemiyor 🤭). Inanki etrafımda kadini erkeği bitmiyor😅 benimde işime geliyor tabi djdjxjs. Çıtkirildim iyidir kızlar 🙃😉
- Cevap sahibi1 ay
@delinintekiii78 Bu saydıklarım ve benzerlerini yaparak içsel dengeye ulaşabilir insan zaten. Erkeklerin yapması gereken işleri kadın yaparsa denge yok olur, kadın o zaman eril enerjiye geçer, dişil enerjisi kaybolur
- Cevap sahibi1 ay
@pamuklu_şeker Kesinlikle öyle. Ben de eskiden sırtımda buzdolabı taşıyacak eril enerjideydim nerdeyse. (tabii buzdolabı kısmı mecaz da eril enerjideymişim sonradan fark ettim bunu😊) baktım bunu ben taşıyım şunu ben yapıyım derken böyle olmuyor, sen ne kadar eril enerjideysen beklenti artıyor. Ben de çıtkırıldım davranıyorum artık. İnan daha kıymetli oluyosun kaprisli ve çıtkırıldım olunca
- 1 ay
Cidden öyle. Kac kiloluk bidonu kaldırabilecek güçteyim ama gel gör ki kıymet bilen yok. Bu medyanın ben şunu yaparım ben çok güçlüyüm safsatalari o yüzden beni ayrı sinir ediyor. Erkek varken benim güçlü olmamın anlamı ne? Ben demiyorum her an her yerde erkek olacak. Elbette güçlü olmamız gerekiyor ama fiziki değil ruhani. Maddi manevi güçlü olmak zorundayız. her iki cins için geçerli. Çünkü hayat bu ne tür zorluklarla karşılaşacağımız belli olmaz. Evet kızlar güçlü olacam diye erkekleri görmezden gelip Hulk gibi davranmayın. Çünkü yaradılışımızda bu yok. Herseyde denge esastır.
- Soran1 ay
@pamuklu_şeker 💯
- 1 ay
2 kız bitirdiniz olayı
- Cevap sahibi1 ay
@pamuklu_şeker Sonuna kadar katılıyorum yazdıklarına👍🏻
- 1 ay
Kocaman sevgiler 🤗🤗
- 1 ay
Sana da pamuk
Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Dişil enerji aslında kendine verdiğin değerdir. Pozitif ruh hali, kendinle barışık olmak, kendini kabül etmelisin memnun olmak kendinden , yaradılışından. Sen yaptığında insanlar/karşı cins tarafından da fark edilir bu aura. Bundan ilave cilt bakımı yapa bilirsin vucuduna, duştan sonra gül yağı kullana bilirsin çok az ama tahriş eder.
42 Yorumla- Soran1 ay
Bu harika cevap için teşekkürler🧚♀️
- 1 ay
Merhaba iyigeceler; kendi kendini tanımaya başlamalısın
Dişil enerjiyi yükseltmenin en önemli adımı, kendinle barışmak ve kendini tanımaya başlamak. Kişinin özsevgi ve özşefkati keşfetmesi, kendine, duygularına ve isteklerine öncelik vermesi, dişil enerjiyi yükselten en önemli noktalardan biri.22 Yorumla- Soran1 ay
Bi keresinde çok iyi başarmıştım bunu özgüvenden başım ağrıyordu hatta:) bir kusurum var felaket sabote ederim kendimi o da zamanında benim suçluluk duygumla berbat oynadı sevdiğim insanlar en ufak hatamda gözüme sokmaya çekinmediler
- 1 ay
Manipülasyon yapmaya müsait bir yapın var sanırım bu da karşındaki kişiden aldığın cevaba göre bir yol belirliyor olmalısın konuşmak anlatmak dertleşmek istersen elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım buyrun gelin konuşalım
- 1 ay
Bilmem ki buna derdim ki daha kadınsı bir tarzda takılmak yükseltebilir bence. Yani nasıl anlatim. Hoş kıyafetler giymek, daha çok yakışıklı erkek görmek/takılmakla bence artar diye düşünüyorum. Ama hoş kıyafeti ön planda tut.
11 Yorumla- Soran1 ay
Buradakileri okudukça bende var olduğuna inanmaya başladım topuklu ayakkabı oje yüzük takıntım var utanmasam evde bile topuklu giycem:d
- 1 ay
Dişil enerji, içsel dengeyi, yaratıcılığı, şefkati ve duyarlılığı ifade eder. Bu enerjiyi ortaya çıkarmak için meditasyon ve doğada zaman geçirmek gibi huzur verici aktiviteler yapmak, duyguları kabul etmek, sanatla uğraşmak, empati kurmak ve sosyal bağlar geliştirmek, öz bakım rutinlerine özen göstermek ve ruhsal gelişimle ilgilenmek önemlidir. Bu adımlar, dişil enerjiyi canlandırarak bireyin içsel dengesini bulmasına yardımcı olur.
10 Yorumla Dişil hissetmenin çok önemli bir kısmı görünüşle ilgili. Daha feminen kıyafet ve aksesuarlar tercih ederek daha dişil hissetmeye başlayabilirsiniz.
Vücudunuza oturan, doğal hatlarınızı belli eden ve feminen özelliklerinizi öne çıkaran üstler, etekler, elbiseler ve ayakkabılarla başlayabilirsiniz. Sonrasında hem yakın çevreniz hem de tanımadığınız kişilerin olumlu yorumları sizi daha da cesaretlendirecektir.
10 Yorumlaeril enerjisi yuksek bir erkek ortaya cikarabilir🔥
55 Yorumla- Soran1 ay
Çok mantıklı❤️🔥 ama benim karşıma çıkanlar içler acısı 😂
- Soran1 ay
Düşünsene hesap ödüyorum cüzdanımın içine bakıyor
- Soran1 ay
Kız amin amin djsbbs
Pek dişil enerjili kadın sevmiyorum be
Yerine göre ayar yapacak
Bazen erkeksi olabilir bazen kadınsı133 Yorumla- Soran1 ay
Zaten denge önemli diyorlar
- Soran1 ay
Güzel bunlar bende var bişeyler sabote ediyor sadece onları da inş halledicem
- Soran1 ay
Zaten öyle iyi değilmiş dengede kalacakmışsın
- Soran1 ay
Evet aşağı yukarı onlardanım diyebilirim Yerine göre verdiğim tepkiler değişir
- Soran1 ay
Evet genelde yüksek. Çözümsüz kaldığım anlar da olur bazen
- Soran1 ay
En iyisi öyle ya yokuşa sür sür de yoruyor
- Soran1 ay
Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin 🥹🙏
- Soran1 ay
Teşekkür ederim çok incesiniz var şu an hayatımda biri🙏
- Soran1 ay
Allah daha iyilerini gönlünüze göre nasip etsin elbet vardır 🙏
Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bu enerji işlerini anlamayacak kadar sığ kalıyorum ben, cahilim bu konuda.
25 Yorumla- Soran1 ay
Yorumları takip et beraber gelişelim. Bende bir şeyler var ama olaylar ile kendimi inanılmaz bloke ediyorum
- 1 ay
O zaman bana düşürecek yöntemler lazım, ışıl ışıl dolandığım iddia ediliyor 😂
- Soran1 ay
Ooo süper abla sen anlatsana bildiğini ya o zaman😂
- 1 ay
Cehalet nedir biliyon mu sen, ben biliyorum o yüzden cahilim dedim 🤦♀️
- Soran1 ay
:(
- Gizli Üye(36-45)1 ay
Düzgün bir erkek bulursan zaten otomatik olarak yükseltecektir
43 Yorumla- Soran1 ay
Flörtüm var çok güzel davranıyor ama geçmişte o kadar kazık yedim ki yüreğim ağzımda geziyorum
- Cevap sahibi1 ay
Yine yeniden aynısı olacak diye demi bu yüzden huzursuzsun bu durumda seni olumsuz etkiliyor
- Soran1 ay
Evet
Herkese göre dişil enerjinin tanımı farklı. Ama bence her an çekici olabilmek. Bunun için de hem her zaman bakımlı olmak, güzel giyinmek ve etrafına karşı cilveli ve güler yüzlü olmak
22 Yorumla- 1 ay
@BahaRegal sende doğuştan olan özellik yani
- 1 ay
Tabiatta erkek güç ile nitelendirilirken kadın ise güzellik ile nitelendirilir. Her nasıl kadın güzel gözükerek etkilemek isterken, erkek de güçlü olduğunu hissetmek ister. Güzel olmakla ilgili söylenenler doğru ama eklemek istediğim kısım, erkeğe kendisinin güçlü olduğunu hissettirmek lazım.
- Gizli Üye(18-24)1 ay
Dişil enerji içinde ya vardır ya yoktur telkin kadınsı ise yeri geldiğinde Etkileyici kadınsı yeri geldiğinde Tatlı sevimli hanım efendi oluşundur aşko gibi şeyler değil daha farklı sana özel etkileme tekniğidir
20 Yorumla - Gizli Üye(18-24)1 ay
Kendine bakmakla değil, karşında seni dengeleyecek bi eril enerji olması lazım. Kendi başımayken beya başka insanlarlayken daha eril davranırken sevgilimle dişil enerjim ortaya çıkıyor. Doğru sevgili yapın
10 Yorumla - Gizli Üye(30-35)1 ay
5 yıldır ugraşıyorum eşiminki yükselmiyor çok zorluk çekiyoruz
110 Yorumla- Soran1 ay
Hemen sormak istedim eşinin enerjisini engelleyen şey ne
- Cevap sahibi1 ay
Bilmiyorum konuştum doktora gittik degerleri normal diyor
- Soran1 ay
O zaman psikolojik bir şeyler olabilir mi
- Cevap sahibi1 ay
Piskolojisi yerinde
- Cevap sahibi1 ay
Troid biraz karışık
- Soran1 ay
Anladım. Psikoloji konusunda değinmek istediğim geçmiş travmaların etkisi altında olabilir mi diye düşünmüştüm
- Cevap sahibi1 ay
Yok daha önce tramvma geçirmemiş konuştım
- Cevap sahibi1 ay
Piskolokta da sordu
- Soran1 ay
İnşallah bi çare bulursunuz
- Cevap sahibi1 ay
Çok canım istiyor
- 1 ay
Kendine bakmak, güvenmek, sağlığa dikkat etmek, egzersiz, fit olmak, yakışanı giymek, giyilen kıyafetin bedenini yansıtması, aynada kendini beğeniyorsan zarifçe süslendiysen, duygularını, arzularını bastırmazsan dişil enerjin artar.
43 Yorumla- 1 ay
Sen bu işi biliyorsun ve sende bu fazlasıyla var duruşun bile enerji saçıyor
- 1 ay
@Çılgın_Adam_hızlı35 teşekkür ederim
- 1 ay
@Damlapinky rica ederim İzmirli olduğun çok belli güzelliğinden çekiciliğinden ve sende bu dişil enerji gerçekten çok fazla var hissettiriyorsun bunu bana
- 1 ay
Bence insanın içinde olmalı kendiliğinden çıkmalı ekstra bir şey yapmana gerek olmamalı
20 Yorumla - 1 ay
Bence bu sonradan yapılabilecek bişey değil, doğal olarak gelir.
10 Yorumla - 1 ay
Ortamda eril enerji varsa ortaya çıkar. Her şey tersiyle bir çift halindedir.
10 Yorumla - 1 ay
Manikür, pedikür ve kırmızı ruj ile ortaya çıkar.
10 Yorumla Taocu seks üzerine bir şeyler okursan yükseltebilirsin
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 392 cevap paylaştı. İlgili araştırmalara bakabilirsin daha doğru sonuç alırsın:)
10 Yorumla- Gizli Üye(25-29)1 ay
Tr de bu cidden sorun mu
Hava sıcak diyorsun seninle heyecanlı bir gece istiyorum diyor. M. al bu erkolar dişil enerjin olmasa da çekicisin.
10 Yorumla - 1 ay
Herkeste çıkmaz altın oranla alakalı bence be enerjiyle
10 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 ay
Erkeğe benzeme yeterli
Ve güçlü olmak mentaliten olmasın
Narin ve kibar ol.
Erkek gibi beden dilin, sözlerin, davranışların olmasın.10 Yorumla - Gizli Üye(18-24)1 ay
Öncelikle kendine özen göstermen gerekiyor. Amaaan bugün de bıyık almayım deyip cikma mesela shxhxhhxhxhx al o bıyıği kaşı sonrası gelir
10 Yorumla - Gizli Üye(18-24)1 ay
Rahat olmalısın bi çekincen korkun olmamalı zaten, bi yakınlaşma olunca ister istemez vücut dilin ona karşılık verecektir
10 Yorumla - 1 ay
askim cilt bakimi yap kendinde begenmedigin seyleri degistir kendini sevmeye calis kadin gibi hisset birleriyle flortles aynada kendine opucuk at guzel seyler bunlar
10 Yorumla - 1 ay
Benimde dişil enerjim çok düşük, ister istemez erkek gibi tavırlar sergiliyorum. Bunu bi aralar bende çok araştırdım ama istediğim sonuç yok ortada.
20 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. Doğuştan gelen bişey o sonradan olmaz kadınlardan yapmacık olur
02 Yorumla- Soran1 ay
Bence yapısı uygun olan kendini eğitip dengeyi yakalayada bilir böyle önünü kapatmamak lazım
- 1 ay
bu mu
00 Yorumla Erkekler eril enerjide olursa (çok zor) o zaman ortaya çıkar dişil enerjimiz
30 Yorumla- 1 ay
Kendine bakım yap pembe kırmızıya ağırlık ver topuklu giy takı tak kndinle barış kendin için çalış
10 Yorumla - 1 ay
Ona dişi olarak yapabileceğin gir bir şey yok karşı cinse bağlı erkeğine sevgiline yani o yükselticek libidonu kapi 🤗🤗😌
10 Yorumla Çirkeflik umarsamazlık keskin bakışlar
14 Yorumla- Soran1 ay
Karşınızda şirretnur 🤠
- Soran1 ay
Onu şakasına yazdım sjjs Allah o zaman akrabalarına başa edebilen hatun nasip etsin sana 😄
Disil enerjji nasil oluyor
16 Yorumla- Soran1 ay
Aura derler ya hani
- Soran1 ay
Flört var
- Soran1 ay
Aksine auramı çok sever ben bozulmaya yatkın görüyorum
Erkeklere fazla yuz vermeyerek. Her onune gelenle konusmayarak ve özgüvenli olmak
20 Yorumla- 1 ay
Erkeği etkileyecek şekilde bir kadın olarak ortaya çıkar
20 Yorumla - 1 ay
Biraz maskülenlik iyidir ben beğeniyorum kadınlarda
20 Yorumla - Gizli Üye(36-45)1 ay
Yaşın doğru mu giyimin nasıl. Bunu bilmeliyim önce
013 Yorumla- Soran1 ay
Yaşım doğru giyimim de süslü püslüdür diyebilirim
- Cevap sahibi1 ay
Ne giyersin genelde işte
- Cevap sahibi1 ay
Ne?
- Cevap sahibi1 ay
Bir şey sordum dalyapRak
- Cevap sahibi22 gü
Yavrum
- Soran20 gü
Aq ikiyüzlüsü seni:)
- Cevap sahibi19 gü
Xiktigimin xürtügu
- Soran19 gü
Yaşın doğruysa vahim bir akıl sağlığın var
- Cevap sahibi19 gü
Memeni yerim senin Sert ve küfürlü becerilmeyi seven İtaatkar ve xürtük ruhlu Zayıf vücutlu kadın isen bul beni
- Soran19 gü
Git profiline yakışıklı bi resim koy da gelmek isteyen sana gelir zaten orada burada seviyesizlik yapma
- Cevap sahibi19 gü
12 senedir bu siteyi kullanıyorum bugüne kadar profilime hiç Fotoğraf koymadım koymayı da düşünmüyorum. Sert ve küfürlü becerilmeyi seven İtaatkar ve xürtük ruhlu Zayıf vücutlu isen bul beni.
- Soran19 gü
Böyle gizli gizli yazınca bulabiliyon mu
- Cevap sahibi19 gü
Sert ve küfürlü becerilmeyi seviyorum
Xürtük ruhluyum ben dedin de
Ben mi çıkmadım ortaya
- Gizli Üye(30-35)1 ay
Bence doğuştan yüksek olarak doğuyoruz da işte kiminin yanında yükseliyor kiminin yanında düşüyor 🤦🏻♀️ Yükseldiğimiz kimse onla devam kank shshsh
336 Yorumla- 1 ay
Nasıl birine yükseliyosun peki karakter mi fizik mi önemli
- Cevap sahibi1 ay
Duruş oturuş bakış vs.. sanırım fizik ve karakter karışımı bunlar
- 1 ay
Senin arzun dişil enerjin yüksek belli ama nabza göre şerbet diyenlerdensin
Peki kendine güveniyo musun etkileyebilir misin karşındakini - Cevap sahibi1 ay
Kesinlikle nabza göre şerbet 😉 etkilenmiş olmam başlı başına etkileyeceğimin de garantisi diyebilirim. Bu çok enerjisel bişy, bilinçli yapılacak ya da kendime güveniyorum denilecek bi durum değil bence ☺️
- 1 ay
Orası öyle ama burçlara inanmam mesela ama akrep haricincde hshsjsjsjs ben de akrebim gerçekten akrepler ayrı😀😀 benim de enerjim var ama karşımdakine göre ve güven çok önemli
- Cevap sahibi1 ay
Akrepler neden ayrı anlamadım 😀 ben de çok takılmam burç olayına 🙃
- Cevap sahibi1 ay
Bu arada soru sahibi gelmeden biz edebimizle gidelim bence yavaştan 🥴😅
- 1 ay
Onlarin da aurası yüksek enerjisi yani o zaman takipleşelim mi dersen aura kardeşliği sjsjjdjdjd vardır umarim vaktin 😀😀
- 1 ay
Art niyetim yok yanlis anlama biz enejikiz sjsjjsjs
- Cevap sahibi1 ay
Enerjide sıkıntı yokta yaşa takıldın be 😅😅 olsun artık napalım başka enerjiklerle 🙃🤭
- 1 ay
Yaşı ortalarız onu sorun etme her şey bi tecrübedir 👍👍👍 paslaşırız ve birlikte golümüzü atarız ne dersin gizemlii kız 😎😎 kimlikteki yaşa bakma enerjide yaşa bak😌😌😉😉
- Cevap sahibi1 ay
😅😅tatlısın. Ama yaşı küçük görünce dişil enerjim düşüyor benim ya 😢🤭
- 1 ay
Merak etme seni bebekler gibi sevince yaşın otomaktikmen küçülür😉😉☺☺ bir şey kaybetmeyiz ama çok sey kazanırız ne dersinn yani büyük deme 40 45 yaş erkekleri çoktan evlenmiştir😂😂
- 1 ay
Aşko kuşko banko sjsjjsjs nerelerdesin ssjjsjs
- Cevap sahibi1 ay
Beklemeeee😀
- 1 ay
Ayip ayippp yaş ırkçısı birisisin nikahıma almayacam ya hshshsshshs sen koca mı arıyon hsjsjs
- Cevap sahibi1 ay
Yooo ne kocası erkeğimi arıyorum 🙃
- 1 ay
Ben senin genç erkegin olurum sen de benim milfim😂😂
- Cevap sahibi1 ay
🤦🏻♀️🤦🏻♀️ cidden dişil enerjim yerlerde şu an yaaa mutlu musun 😀 cevap falan yok sana git başkasıyla konuş 🤓
- 1 ay
Sen özele gel senin dişil enerjini uzaya çıkartirim uzaya çıkan ilk kadin astronot olursun jdjdjsjsjjss
- Cevap sahibi1 ay
İyi geceler sevgili din kardeşim Allah’a emanet ol asdfghj
- Cevap sahibi1 ay
Saygılı ve kibar bi şekilde vedalaşsan özelden yazacaktım biliyo musun. Hislerimde yanılmadım maalesef yine
- 1 ay
Yazmak istesen yazardın sorun yok onu da öylesine dedim öyle de olabilirsin gayet normal dişil enerjili cilveli birisisin belli o yüzden dedim öyle olmakta kötü degil çünkü bende öyleyim sjjsjsjsjsjjs
- 1 ay
İster yaz ister yazma ne olursa olsun kusura bakma az çok konuştuk özür dilerim 😌😌🙏🙏
- 1 ay
Yattın mı en azından burdan yaz öyle ısmarlaşalım
- Cevap sahibi1 ay
Sorun yok, kendine iyi bak hoşçakal😊😊
- 1 ay
Sen de hoşça kal ☺☺umarım hep mutlu olursun güzel şekilde erken uyanmışsın çalışıyo muydun😌😀
- Cevap sahibi1 ay
Yes 😎
- 1 ay
Hangi. bölgede yaşıyosunuz bak şehir demiyorum djdjdjjdjd
- Cevap sahibi1 ay
Peki niye bi anda sizli bizli olduk 😀 Marmara cınım 🥳 ayrıca vedalaşmaya gelmiştim bi hatırlatma 💫
- 1 ay
Sorun değil senli de olurum ama kırdım seni istemeden çok özür dilerim mahcup oldum enerjin çok iyi ama yaşı dert etmene kırıldım yani tam tersi de olabili her sey bi tecrübe😌😌😌
Bir seh kaybetmiyiz konuşsak - 1 ay
Ben de karadenizdeyim
- Cevap sahibi1 ay
Yani kırıldım mı evet ama önemli değil beni tanımıyorsun sonuçta. burada böyle yorumlar yapıyorsam gelecek laflara da hazır olmam lazımdı belki de. Kendi hassasiyet ölçümü başkalarından beklemek saçma😊 ama geldi geçti cidden sorun yani 😉
- Cevap sahibi1 ay
Sorun yok 😉
- 1 ay
Barıştık o zaman İstanbul'da olsaydım sana büyük boy bana orta boy kahve ısmarlardim sonuçta yaşa göre demi her şey shshshhshshs
Sevindim ama senin gibi enerjili birisiyle dmden tanismak isterim engellemek basit ne dersin😌😌😌kaybettigimize degil kazancimiza bakalim☺☺ - 1 ay
Pişttt dertleşelim beee ciddi diyorum 10 15 dkka
- 1 ay
Kendini güzel his edersen dişil enerjin yükselir.. kıyafet, makyaj, bakım gibi
10 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 ay
Huooğkk diye balgam at geğir yolda osur sevgilini parmakla
00 Yorumla - 1 ay
Bol bol kahkaha at saçları uzat etek giy.
30 Yorumla ay of disil enrejiyi ogrendiginizi gunu
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. Ozguvenle alakalı biraz kendini keşfetmen gerek
20 Yorumla- 1 ay
Fıtratında olması lazım
21 Yorumla- 1 ay
Pp çok iyi
Kişilik & Karakter konusunda 698 cevap paylaştı. Oryantal dans işe yariyormus diye duydum
10 Yorumla- 1 ay
Erkek bulucan o yükseltir
10 Yorumla - 1 ay
Doğuştan gelen bir şey
10 Yorumla - 1 ay
Anında çıkartalım. ;) <3
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 564 cevap paylaştı. Karşıda eril enerji varsa
10 YorumlaÖzgüven gerekiyor
10 YorumlaSürekli göz teması kurarak
10 YorumlaVarsa vardır yoksa yoktur diye biliyorum
23 Yorumla- Soran1 ay
Farklı bilgiler yazanlar oldu dilerseniz yorumlara göz atabilirsiniz
- Soran1 ay
Anladım
- 1 ay
Benim bi geliyo bi gidiyor
21 Yorumla- Soran1 ay
Benimde
- 1 ay