Balık
İkizler
Koç
Terazi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Yengeç kadınları pek hassas oluyor. Bizzat deneyimledim. Balıkların o kadar hassas olduğunu düşünmüyorum, yengeçlere göre daha güçlüler. Teraziler gelince iyi bir örnek olmuş, teraziler de hassaslık var belli konularda. Kalpleri çabuk kırılır.
#selamgençlik 🍀🍀🧚🧚
⭐Aslan kadar kırılıp da belli etmeyeni görmedim. Kendimden biliyorum. Terazi kadar da kin tutan bir kırılganlık yaşamadım. Bunu da yükselenimden biliyorum. Terazi hassas değil bilakis tam bir intikam kraliçesi. Üstelik bunu kendisine ve sevdiklerine yapılan haksızlıklara karşı mücadele ederek yapıyor. Şıklar arasında fevriliğiyle, içi dışı bir oluşuyla koç daha kırılgan. Balık, ikizler, terazi kincidir, net.⭐😃
#tubasueda 🍀🍀🧚🧚
Şüphesiz balık tabii ki o yüzden zaten kolay kolay balıklar ile anlaşamıyorum çünkü bir kelime bile etmeden önce 500 kere düşünmek gerekiyor ve ben ikizler burcuyum bunla Uğraşamam.
Yengeçler başı çeker bence çoğu şeyi içinde yaşadığı için. Daha sonra hava grubu burçları diyebiliriz, çok eğlencelidirler ama hiç ummadığınız detaylara takılıp kırılabilirler
Cevap
37Cevap
Terazi burcu hassas
Ben balık burcuyum ama hiç kırılmam küsmem çok sabırlıyım ama sonunda sabrımın sonunda gemileri deyil limanı bile yakarım namkörlüğe iki yüzlü insana tahammül edemem dobrayım
Bunun balık olduğunu bilmeyen de burçlara ilgiliyim demesin. 😂
Kesinlikle balık kadıni erkekte başak erkegi takıntılı duygusal hic cekilmiyo
Sevgilim terazi, kalben çok hassaslar ama zayıf insanlar olduklarını söyleyemem
Balık ve yengeç olabilir 😀Kovalar dert babası zaten
Bir balık olarak benim en duygusal ve kırılgan burç
Balık lanet getirir bazen ama okadar içten sever ki idare edersin
Şak galiba yengeç seçenekte yok. En hassas yengeç tir
Balik burcu. Ben koc burcuyum bana hakaret etselerde yuzum kizarmaz is yerinde yerden yere vuran bi abi var sana dediklerimi baskasina desem aglardi diyo beni kmse aglatamaz sjsjsj
yengeçler ipi göğüsler bu konuda, ardından balık ve boğa olabilir
Koç burcunun kalbi çatlamış cam yüzeyi gibi.
Başak neden yok benmi göremedim bence başak en sevdiğim arkadaş grubumda bu burçtakiler
Bir insanı hassas yapan yetişme tarzıdır, burçlarla alakası yoktur.
Balık bir annenin kızı yengeçseniz hayat çok zor.
Burcum boğa yükselenim yengec.. Boğa veya yengec bilmiyorum bunlardan birisinden olmalı ama hassaslikta üstüme hic tanımam maalesef kii
Yengeç burcu.. Balıklar önce kırılır sonra dağıtır. :)
ikizler bence ya ince ruhlu yapıya sahip insanlar onu iki yüzlü benzeri gibi görse de aslında kırılgan olfu için saklanıyor
kesinlikle ikizler çabucak kırılır ama belli etmez ama unutmaz da kincidir biraz
Ve balık olan ben bunu beğendi
İkizler bence aşırı alınganlar
Balık ve yengeç tabiki
Balıktır ben e
Balık ve yengeç sanırım
Balık ve Aslan
Bana göre balık geldi
Yengeç olduğunu düşünüyorum
Tanıdığım Yengeçler öyleydi.
Balık tabiki
Aslında tam sürüm sürüm aşk burcudur balık. İlgi istiyorsan çok seviyorsan bir balık bulacaksın 🙂 Benim gibi aşırısından sıkılanlar için iyi değil.
Balık burcu diyelim
Balık😄 Arkadaşımın burcu😁
Aslan güçlüdür ama kırılgan
Balık o ben işte 😂
Balık burcu..
İkizler 👯♀️ 😇
terazi bence
Akrep
Su burçların hepsi
Balık
Balık 🐟
Balık. Bildim
Yengeç bence
Balık
En hassasi benim özel gunumde özellikle
Balık
Bence balikk burcuuu
Yengeç
Balık.
Yay kadını
balıktır abi ötesi yok
Balık
Güzel paylaşım teşekkürler
Balik olarak bunu doğruluyorum 😅
Yengeç herhalde
Oğlak d
Başak kadınları hassastır. Birde yengeç.
Balık
Bence dogru
Ikizldr
balık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?