AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
yengeç akrep olabilir. zaten en yüksek suça karışanlar da bu burçtanlarmış fbi'a göre. en az suç ikizler aslan vs dan çıkıyomuş
İkizler burcu kadar güvenilmez bela burç yok çok benciller
Ben 😂😂
Nerde yorum yapsam seni alan öldü diyorlar 😂🤣
Net ikizler ya ayran gönüllüler :D
İngilizcede yengeç burcuyla kanserin yazımının aynı olması bir şeyler çağrıştırmalı (bende yengecim 🤫)
Herkes de akrep demiş naptik be size ahfjsj ikizler diceniz
Kesinlikle yengeç. Her türlü suçu soğuk kanlılıkla işleyebiliyorlar
aşağılık kompleksi ve bencillik de çok var
cesaretli değiller ama. sadece sinsiler
@acayipadamm bencil olduklarına katılıyorum. Çevremde ne kadar yengeç Burcu varsa oldukça akıllılar ve çoğununda sabıkası dolu. Gözlemlediğim bu
benim tanıdıklarım da öyle. suça meyilliler. FBI'ın suç kayıtlarında 1. sıradalarmış zaten. madde bağımlılıgına meyilliler onlar da en çok yengeçten çıkıyor. Tek tük aklı selim olanlar var fakat onların yükselen burçları eminim ya yay'dır ya da terazi, balık falandır. Oğlak ve yengeç yükselenlerin sıkıntılı olduklarını düşünüyorum.
@acayipadamm madde konusundada katılıyorum fena içiyorlar , hele biri var adamın gözü dönmesin anasını keser öyle garip biri. Psikolojileri çok farklı cidden. Hani dedin ya cesaretli değiller diye bence cesarettiler sadece işine geldiği gibi hareket ediyorlar. Kolay kolay yaş tahtaya basmazlar. Ben ikizlerim o yüzden iyi anlaşıyorum onlarla
Cesaretleri şöyle var, benim çocuklugumdan bu yana gözlemleme fırsatı buldugum çok yengeç oldu (tabi sonradan araştırdıgımda bunların yengeç olduklarını anladım). bir tanesi çok sinsi ve milleti birbirlerine düşürüp eğlencesine izlemeyi seven bir tipti henüz çocukken. Cesaret olayına gelirsek, gözünün kesmediği adama içi içini yese bile çatacakları cesaretleri yok. Baya aşağılık kompleksli oluyorlar iyimser olan yükselenleri farklı olan yengeçler istisna tabi onlarda aşagılık kompleksi çok belli olmuyor daha yardımsever ve empatisi yüksek oluyorlar.
Bilimsel olarak metafizik varlıkları inkar ediyorlar ama ben asla buna inanmıyorum. Burç olaylarına sonradan ilgimi çektiği için merak sarmış biriyim ve karakterlerle cidden örtüşüyor pek çok kişinin burcu. Bunu placebo etkisidir, sana öyle geliyodur diye geçiştireceklere de karnım tok. Bir insan farklı zaman aralıklarında doğup da birbirlerine benzeyen karakterlerde olmalarını madde ile açıklayamazlar bana. Farklı tip milletlerde bile durum birbirine benziyor belli burçlar için. genetikle bağlantısı var ama karakter anlamında genetikle ilgisi asla yok. Bence belli zaman aralıklarında doğan insanlara etki yapan şeytanların o insanlar üzerindeki etkisiyle alakalı bu burç işi. Zira anası babası melek gibi olup çocugu tam bir p*iç olan bir ton kişi tanıyorum ya da kardeşinin tam aksi karakterde olan ve burçlarına baktıgımda hep de suç işlemeye meyilli burçlardan çıkıyorlar bunlar, hiç istisna görmedim ben, varsa bile yükselen etkisidir.
Bu arada ben balık burcuyum.
@acayipadamm ben pek anlamıyorum burç işlerinden ama söylediklerin mantıklı geliyor. Bunlarla evlenene Allah sabır versin 😂 çok duygusallar evcimenler diyorlar ya gülesim geliyor
Yengeç ve duygusallık? sondan birinci sırada olabilirler :D
Evcimen? en şıpsevdiler, karı kız peşinde koşanlar bu burçtan çıkıyor be : ))
@acayipadamm harbi öyle. İnternette yazanlar öyle ama gerçekler çok başka hatta bambaşka 😂 fena seks düşkünü hepsi
@acayipadamm hahaha yengecim yükselenim yay ama dengelemiyo çift kişilikli bir psikopatım sadece 😊
Gömmüşünüz bizi ya iyice bu burçlarla ilgili anlamadığım da bu kişi bazlı şeyleri genele yüklemek tamam benım gördüğüm kadarıyla da içe dönükler kin tuttumu sağlam tutar felanda düşündümde haklısın galiba ilk okulda çocuk kalemimi aldı diye çöp kovasına soktuydum aşk desen hiç platonikten ileri gidemedim haklısın galiba ya burdan yengeç burcu olmayanlara kolaylıklar diliyorum
@Ahmet_temhA mahalleden arkadaşım vardı çocuk daha ilk okulda misket oynarken haksızlık yapmışlardı , çocuğun parmaklarını tuttu ters çevirdi kıracaktı 3 çocuğunda tüm misketlerini elinden alıp göndermişti 😂
@Ahmet_temhA Bir kişinin yalnızca Güneş burcundan ibaret olmadığını unutma. Kişilikleri Yükselen, Ay burcu, Venüs burcu, Mars burcu, ve bunların birbirlerine yaptıkları açılar, doğum haritasındaki konumları vb. belirler...
Temelde, Güneş burcunuz hayattan ne istediğinizi, Ay burcunuz neye ihtiyacınız olduğunu ve Yükseleniniz ise onu nasıl elde edeceğinizi gösterir.
@Ahmet_temhA yükselen yay olduguna emin misin? bazı siteler yanlış hesaplıyor ya da doğum saatini kişi yanlış biliyor.
@Ahmet_temhA "Küçük çocuklara, yaşıtı adamlara ve hatta hayvanlara cinsel saldırıda bulunan, 16 cinayetin sorumlusu bu katil; FBI'a göre en tehlikeli burç olan Yengeç. Aşırı şiddet uygulamaları ile bilinen bu burç, tutku cinayetleri işlemeye meyillidir. Yengeç burcu katiller, kurbanlarının üzerinde mutlaka bir işaret bırakmaları ile tanınırlar."
@acayipadamm 15 Temmuz 2002 saat 17:30 civarları annemin dediğine göre. Bu arada kalem aldı diye çöp kovasına soktum dedimde ilk okulda beni baya zorbalıyolardı ya o çocuk kalemimi alıp çöpe atmıştı almaya gittiğimde 3 kişi beni çöpe sokmaya çalışmışlardı isimlerini bile hatırlıyorum ömer tahsin merve soy adlarını vermiyeyim şimdi, komik ailemin bile haberi yok bunlardan. Yani tabi bunları atlattım genelde pozitif takılmaya çalışıyom inasanları mutlu görmek benide mutlu ediyo o yüzden kendi dertlerimi kendime saklıyo dum ama bu sitede açıldım ya bazı şeyleri iyi geldi valla.
Son olarak fbi'in en cok yengec urc suclu var gibi bir sey dedigini duymustumda baktigimda bir oran yoktu %30 %40 yengec gibi absürt rakamlar olsa tamam diycemde ben hâla o işlerin bireysel olarak bakılması taraftarıyım
@Ahmet_temhA yükselen burcun yay, ay burcun terazi senin
@acayipadamm teşekkür ederim daha önce
Güneş burcunuz hayattan ne istediğinizi, Ay burcunuz neye ihtiyacınız olduğunu ve Yükseleniniz ise onu nasıl elde edeceğinizi gösterir.
Demiştiniz tam olarak anlayamamıştım. bunu kendime nasıl uyarlayabileceğimden kısaca bahsedebilirseniz çok sevinirim
@Ahmet_temhA Yükselen burcumuz; kendimizi başkalarına sunma şeklimizi, hayata karşı takındığımız tavır ve tutumlarımızı gösterir. Ayrıca, hayatımızı anlamlı kılmak için ihtiyaç duyduğumuz ve yaşamamız gereken deneyimler hakkında da bilgi verir.
Hayat Amacı
Yükselen burcu Yay olan kişilerin bu hayattaki görevi, doğuştan gelen iç görü ve algı yeteneklerini kullanarak, başkalarına ilham vererek ve onları yükselterek olabileceklerinin en iyisi olmalarına yardım etmektir. İnançlı olmaları ve olaylara karşı iyimser yaklaşımları, onların en önemli özelliğidir. Yaşanabilecek olasılıklara karşı heyecan duyarlar ve onları deneyimleme haklarından emindirler. Bu sebeple, hayata karşı her zaman pozitif bir yaklaşım sergilemeleri muhtemeldir.
Yükseleni Yay olan kişilerin, kendi doğrularını kendi kendilerine bulmaları gerekir. Bu kişilerin yaşamlarında doğru yolu, öğretiyi veya felsefeyi aradıkları uzun bir arayış dönemi olabilir. Hayatlarının önemli bir bölümünü seyahat ederek, kendilerini belirli bir inanç sistemine adayarak veya fikirleri ve kavramları keşfederek geçirebilirler. Bilgi arayışı konusunda tutkuludurlar. Bu nedenle, yeni ufuklar keşfetmek ve perspektiflerini genişletmek için kendilerine fırsat tanımaları önemlidir.
Tatmin edici bir yol bulduklarında o kadar hevesli olabilirler ki, bildiklerini hemen başkalarıyla paylaşmak isterler. Bu kişiler, öğrendiklerini başkalarına öğretmeye heveslidirler. Birçok mükemmel öğretmenin, doğum haritasında Yay burcunun baskın olduğu görülmüştür.
@Ahmet_temhA Ay Burcumuz; içgüdüsel veya duygusal enerjilerimiz, olaylara verdiğimiz doğuştan gelen tepkilerimiz ve kendimizi rahat veya güvende hissetmek için en çok ihtiyaç duyduğumuz şeyler hakkında bilgiler verir.
Doğdukları anda Ay gökyüzünde Terazi burcunda konumlanan kişilerin Ay burcu Terazidir.
Ay Terazi burcunda konumlanan kişiler, objektif, adil, uyumlu, dengeli ve sosyal ilişkilere önem veren kişilerdir. Sosyal ortamlarda denge arayışları, onların insanlarla uyumlu ilişkiler kurmalarına, tartışmalı durumlarda orta yolu bulmalarına yardımcı olur. Sosyal ilişkilere verdikleri önem, işleri yalnız başına yapmak yerine başkalarıyla beraber yaptıklarında daha iyi hissetmelerine neden olur. Ay’ı Terazi burcunda konumlanan kişilerin kendilerini en mutlu hissettikleri zaman huzuru ve dengeyi korudukları zamanlardır. Bu kişilerin doğuştan gelen bir estetik ve güzellik algısı vardır. İnce zevklere sahiplerdir ve kendileri olduğu gibi, bulunduğu ortamların da göze hitap eder ve estetik olmasını isterler. Doğal bir zarafet ve çekicilikle, hayattaki güzelliği bulmaya odaklandıklarında her zaman ihtiyaç duydukları şeyi bulacaklardır.
kaynak http://astroviolet.com/ay-burcu-terazi/
Ben tabi yani akreppp😃
Akrep sence
Aslan
Akrep denedin mi
Eski sevgili burcunu yazacak şimdi herkes
ikizler bence
Akrep
Boğa
Kene burcu fena
Akreeeepp
Bence ikizler