Astroloji & Burçlar Messi "sürekli her şeyi içime atıyorum" demiş. Yengeç burcu olduğu için mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Messi "sürekli her şeyi içime atıyorum" demiş. Yengeç burcu olduğu için mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
araz60 Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% Yay +1 yıl evet genelde yengec burcları samımı ve ıce kapanık ıcınde yasar balık gıbı degıl ama :) 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Balık kadar b*oku yok Yorumla araz60 Yay +1 yıl xd Yorumla
Mrs_Agatha Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% Oğlak +1 yıl Yaaa Messi yengeç burcu muymuş 😀Ben de diyorum neden bu kadar sevimli geliyor bana sjsjs 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Aynen 😀 Yorumla
dilaramar Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 33% Boğa +1 yıl Bi insanın doğduğu ay bunu nasıl sağlayabilir ya skdjjdfjkf 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Her yengeç öyle Yorumla
ikizterazi Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 Terazi +1 yıl Messi yengeç burcu muu😍 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
evet genelde yengec burcları samımı ve ıce kapanık ıcınde yasar balık gıbı degıl ama :)
Balık kadar b*oku yok
xd
Yaaa Messi yengeç burcu muymuş 😀Ben de diyorum neden bu kadar sevimli geliyor bana sjsjs
Aynen 😀
Bi insanın doğduğu ay bunu nasıl sağlayabilir ya skdjjdfjkf
Her yengeç öyle
Messi yengeç burcu muu😍
Evet
Burçla alakası yoktur
Doğrudur
Olabilir