Gizli Üye(36-45)+1 yılÇapkın bir insan pek öyle kolay kolay birine bağlanmaz bağlanma bile burçla olacak bir şey değil ama burçla olan bir şey söyleyim şimdiye kadar iki kadına aşık oldum, bir tanesinden de hoşlandım, aşık olduklarıma açıldım ve ikiside bana çok pis hayal kırıklığı yaşattı resmen ağzıma s. çtı hoşlandığım arkadaşımdı ve hayatında başka biri olduğu için ona açılmadım belki onda farklı olurdu diyorum ama gönlü başkasındaydı, her neyse üçüde yay burcuydu bu yay kadınında ne varsa beni resmen mıknatıs gibi kendine çekiyor ondan sonrada girdabında boğuyor.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılTecrübelerime göre konuşuyorum, hatalı olabilir. Oğlak burcu kadınları aşırı donuk oluyor. O yüzden çok etkileyici bir yapıları olduğunu düşünmüyorum. Akrep kadınları da çok istekli ve heyecanlı tipler gibi görünüyor ama aşırı benciller. Mesela akrep erkeği akrep kadınıyla asla birlikte olamaz. Ama mesela dengeyi kuran bir terazi kadını, psikolojisi sağlam bir koç kadını çoğu erkeği elde etmede başarılı olur. Eğer üstünlük mücadelesine girilmezse aslan kadını da bir o kadar şanslı diyebiliriz.
651 Yorumla
Soran+1 yılOğlak kadını olarak yükselen burcumdan kaynaklı diye düşünüyorum donuk bir yapıya sahip değilim yükselenler
bu durumu değiştirebiliyor
Ve özellikle genel olarak erkekler
Zeki kadınlardan hoşlanır
Aslan+1 yılErkekler kıvrak zekalı ama zeka vurgusu üzerinde çok durmayan kendi emri altında olan ama aslında kendisinin emir komuta zincirine hissettirmeden alan kadınlardan hoşlanırlar ki bence bunlar da ender türlerdir😉✌🏻
Cevap sahibi+1 yılAçıkçası burçlardan pek anlamam, özelliklerini bilmem ama tanıdığım birkaç burca göre yorumladım. Haklı olabilirsin, yükselen burç, ay burcu bir de bir şey evi falan gibi daha birçok etken var astrolojik olarak. Benimki yüzeysel bir tanımlama oldu. 😊
Cevap sahibi+1 yılAyrıca zeki kadınlardan herkes hoşlanır. 😎
Soran+1 yılBu söylediğinizin Uzun vadeli ilişki olabileceğini düşünmüyorum @avicenna90
Soran+1 yılAnladım teşekkürler
yinede yorumunuz için 🌼 @BlueBass
Aslan+1 yılHiç bir ilişkiye başında vade düşünülerek başlanmaz ilişkinim seyri vadesini kendi belirler yani çok göreceli ve belirsiz😉
Soran+1 yılAma bazı şeylerin ömrü az çok yaşımızdan ve gördüklerimizden bellidir İllaki bazı şeyleri bizim yaşamamıza gerek yok görerek duyarak da bu genelleme yapabiliriz😅
Cevap sahibi+1 yılGüzelliği de o belirsizlik değil mi? @avicenna90
Rica ederim. 😊 @seymabasu1
Aslan+1 yılHayat klişelerden mi ibaret diyelim şimdi ama senin profilin kadar renkli olmaz o zaman ama hadi senin de hatrını kırmayalım😉😂🤚🏻😊
Aslan+1 yıl@bluebass tabi ki✌🏻
Soran+1 yılKlişelik bir durum yok diye düşünüyorum Ben renkli bir kişiliğim profilimde öyle esas durum kırmak değil esas olan
bu sizin görüşünüz saygı duyarım 😅
Aslan+1 yılGüzel bişe dedim ben konu nasıl buraya geldi ki😂😂😂🤚🏻
Soran+1 yıl😅😅pekala
Soran+1 yılSaolun😅✨
Aslan+1 yılRica ederim 🙏 @seymabasu1
Boğa+1 yıl@avicenna90 Erkekler kıvrak zekalı ama zeka vurgusu üzerinde çok durmayan kendi emri altında olan ama aslında kendisinin emir komuta zincirine hissettirmeden alan kadınlardan hoşlanırlar ki bence bunlar da ender türlerdi... Harika bir tespit tebrikler👍
Aslan+1 yıl@Üyeadıalmadım çok teşekkür ederim🙏
Koç+1 yıl@avicenna90 dogru tespit bunu basarabilmek cok zor bir koc kadini olarak soylemeliyim ki 😊
Aslan+1 yıl@yagmurrcicesi ben aslanım bilmiyorum artık çözdüm ben bu şifreyi sanırım😀
Koç+1 yıl@avicenna90 seni bilmem de kimseyi elde etmek icin rol yapamam kimseye laf anlatamam, hayatima girmek isteyen insan bilmeli ki ben zor bi insanim, psikolojim pek duzgun degil, ani duygu durum degisiklikleri yasayabiliyorum.
Hayatima Girene acirim valla sevismeye degil benimle savasmaya gelsin 😂😂
Aslan+1 yılAhahahah çok güldüm deli kız😀
Koç+1 yılBen bir koç kadını olarak düşüncelerinizi de birebir tecrübe etmiş biri olarak yorumunuzu çok doğru buluyorum..👏🏻
Cevap sahibi+1 yılBu eig bana mıydı avicenna'ya mı? Onun fikirleri daha çok ilgi gördü sanki. 😂
Soran+1 yılBu sorum patladı yorumlar şahane 😅 Bir çok insanın tanışmasına vesile oldum 😂
Soran+1 yılOnunda fikirleri güzel tabii ki ama size eig verdim 😅
Cevap sahibi+1 yılBir sürü yorum var da ben kimseyle tanışmadım. 😅 Ama teşekkür ederim eig için. 😁
Aslan+1 yılBiri benden mi bahsetti😂😉
Aslan+1 yıl@blubass hayırlı olsun eig hakettin yorum tbmm gibi herkesi birleştirdi🤣✌🏻
Cevap sahibi+1 yılBence bu en iyi görüşü seninle paylaşalım avicenna. 😂
Soran+1 yılHayır altta bir yorum daha var orada da sanırım 50 tane yorum var ondan bahsettim 😂 rica ederim
Soran+1 yılAma burada kimseyle tanışmamanıza şaşırdım 😅
Cevap sahibi+1 yılAhh olabilir. Kendi görüşüm dışındakilerle ilgilenmiyorum. 😂😂
Soran+1 yılAvicenna sende hakkettin 😅🍀
Soran+1 yılDoğrudur 😅
Aslan+1 yıl@BlueBass sezarın hakkı sezara sen hakettin 🙏🤗
Cevap sahibi+1 yılGüzel soru, keyifli bir etkileşim oldu. Tebrik ederim. 😁
Aslan+1 yıl@seymabasu1 tşkler efenim😂🤚🏻🙏💓
Cevap sahibi+1 yılTeşekkürler @avicenna 😊
Soran+1 yılTeşekkür ederim benim soru sorma amacım benim fikirlerim olduğu anlamına gelmez her zaman söylüyorum önemli olan çokça tartışmak çokça konuşmak fikirleri paylaşmak bilgileri yaymak 😅🌼
Soran+1 yılRica ederim 💜😅 avicenna hanımefendiciğim
Cevap sahibi+1 yılBu konuda başarılısın, ellerin dert görmesin. 😊 Katkıda bulunan herkesi de ayrıca tebrik ediyorum. 😂
Aslan+1 yılValla bu sorunun etkiler baya sürer gibi gelio bana @Bluebass @seymabasu1
Cevap sahibi+1 yılBence 1 2 dakikaya mevzuyu tamamen kapatmış oluruz. 😂
Aslan+1 yılBen pek sanmıyorum da hadi hayırlısı🤣😂🤣
Soran+1 yılJejdj Biz kapatırız da diğer arkadaşlar devam ediyor
Saolun böyle sorularla karşınızda olmaya devam edeceğim 😅😂
çünkü bu soru üzerine bu konu üzerine astroloji üzerine çalışıyorum 😅😅
Aynen öyle haklısın avicenna 😅🙄
Cevap sahibi+1 yılSoru üzerinde daha fazla yormayız Şeyma'yı artık. Sürekli bildirim geliyor bıkkınlık yaşamasın. 😂
Soran+1 yılYok saolsun aşağıdaki arkadaşlar yeterince alıştırdı beni sizden sıkıntı yok jdjd
Aslan+1 yıl😂😂😂😂
+1 yılÇok saçma bir düşünce bu öyle bir kaç ayda falan Allah'ın kuluna bağlanıp aşık olamam, duyguları yaşarken bin tane elekten geçiren biriyim o nedenle isterse bütün burçların gücünü bünyesinde barındırsın fark etmiyor mantığımla seviyorum ben kalbimle safsatası da külliyen yalan dolan beyin karar verme organıdır, o nedenle aklım yerinde olduğu sürece ki genelde yerindedir, istediğim erkeği elde ederim diyenlerin güvendiği tek nokta fiziği olduğu için akıl yoksunluğu çektiklerini düşünüyorum.
1153 Yorumla
Oğlak+1 yıl🔥🔥
Başak+1 yıl@Üyeadıalmadım pardon burcunuz nedir acaba?
Boğa+1 yıl@ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ güneş burcun başak yükselen Aslan tam bir karmayım yani :)
Başak+1 yılNormal burcun ne
Koç+1 yılAynen öylee
Kova+1 yılben de tam tersi güneş aslan yükselenim başak ama tam olarak anlattığın gibiyim her duygunun içinde bile mantık arıyorum
Boğa+1 yıl@çikolataçikilop karma dediğim tamda bu yani aslan kabullenmesi zor bir burç başak ise aşırı mantıksal yaklaşım sunduğu için kılı kırk yararak hareket eder
Boğa+1 yıl@ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ başak işte normali yazdım ya
Terazi+1 yıl"istediğim erkeği elde ederim" diyenlerin sadece bedenlerine güvendiklerini sanmıyorum, genellemeden nefret ederim.
Soran+1 yıl@duruaydemirr_ kesinlikle
Boğa+1 yıl@duruaydemirr_ genellemeden nefret ederim derken, her erkeği elde ederim diyenlerin savunmanız nasıl bir çelişkidir acaba? En büyük genelleme bu değil midir
Soran+1 yılHer erkeği elde ederim iddasında kim bulundu genel olarak sorduğum bir soru idi beyefendi
Boğa+1 yılSoru da hangi burç her erkeği elde edebilir yazıyor? Yani siz genelleme yaptığınız demedim zaten ama her erkeği elde etmenin imkansız olduğunu vurguluyorum, buna anti tez bir savunmayla gelirsen otomatikmen savunucu pozisyonuna geçmiş olursun?
Terazi+1 yılben burada kimseyi savunmuyorum ama siz öyle anladıysanız onu bilemeyeceğim. "istediğim erkeği elde ederim" diyenlerden biri de benim, evet fiziğime güvenirim fakat güvendiğim tek şey fiziğim değil. zekama ve oyuncu kişiliğime de güvenirim, çevremde benim gibi olan çok fazla insan var. ve hayır, en büyük genelleme bu değildir çünkü burada sizin yaptığınız genelleme haricinde başka bir şey göremiyorum. iyi günler dilerim^^
Terazi+1 yıleğer iyi bir oyuncuysanız her erkeği elde etmek imkansız değil bu arada nişanlı ve evli olanlar sayılmıyor
Boğa+1 yıl@duruaydemirr_ istediğim erkeği elde ederim diyenlerin güvendiği tek nokta fiziği olduğu için akıl yoksunluğu çektiklerini düşünüyorum. Dip not düşme geriği hissettim, burada anlatılmak istenen akıllı ve zeki kadın zaten her erkeği elde edemeyeceğinin bilicinde olan kadındır diğer kısım ise sadece şişirilmil egosu ve fiziğinin gölgesinde kalarak her erkeği elde edebileceğini düşünür. Bu da tamamen karşısına çıkan erkeklerin dış görünüş odaklı olmasından kaynaklı yanılgıdır. Okuduğumuzu doğru idrak edersek aslında ne anlatmak istediğim nettir
Soran+1 yılSoru sordum evet ama yorumları merak ettiğim için sordum Farklı insanlar farklı yorumlar görmek istedim ..
~her erkek elde edilmez zaten
elde etmek için çaba gösterilmez
bu gösterilen çaba boşa olur
uzun süre etkiside olmaz
..
Bir kadının kendiliğinden zekasından cazibesinden etkilenirsin
bu uzun süreli olur ve belli başlı burçlar var zeka olarak analiz olarak ve sezgi olarak yüksek olan bunu ifade etmeye çalıştım anlaşıldığımı düşünüyorum 🍂
Terazi+1 yılbu daha çok dış görünüşe değil de kişiliğe bağlı bir şey. herkesin düşüncesi kendine zaten anlamaya çalışırsanız anlarsınız. neyse sıkıldım zaten uzatmak manasız
Terazi+1 yılbenim zekiden kastım bambaşka bir şeydi aslında boş ver zaten konu gereksiz uzadı
Boğa+1 yıl@duruaydemirr_ ne demek istediğimi anlayacak insanların fazla olduğunu sanmıyorum zaten, anlamayanların bu kendi iç dünyası yani egosuyla olan tartışması olduğu için ben saf dışı kalıyorum teşekkür aykırı görüşünüz için iyi günler dilerim.
Boğa+1 yılSorununu doğru ve net şekilde anladım. O konuda sıkıntı yok burçlar konusunda az çok bilgi sahibiyim tabiki zekası çekiciliği ile ön plana çıkanlar olacaktır bunu sadece burca bağlamakta doğru olmamakla beraber parmak bastığım konu her erkeği ya da kadını etkilemek akıl işi değildir. Aynı dili konuşuyoruz umarım anlaşılmışızdır.☺️
Soran+1 yılAnladım anlaşıldım teşekkürler 😅🌝🍀
Boğa+1 yılRica ederim iyi günler güzel bir beyin fırtınası oldu tartışmak güzeldir yeterki saygı çerçevesi içinde anlamak ve anlaşılmaya odaklı olsun ☺️
Soran+1 yılAynen öyle saygı ve doğru üslup ile anlaşmak zor değildir sizede iyi günler🌼🌝
Başak+1 yıl@Üyeadıalmadım tam bir başaksınız benim de burcum başak yükselenim aslan
Boğa+1 yıl@ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ ne kadar zor ve eğlenceli olduğunu en iyi siz bilirsiniz o zaman iki zıtlığı bir bünye de barındırmak :)
Başak+1 yıl@Üyeadıalmadım evet zor ay burcunuz nedir peki?
Boğa+1 yıl@ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ ay burcum kova benim zaten aykırılığıda biraz ordan aldım sanırım.
Başak+1 yılAnlıyorum
Kova+1 yıl@ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ sizin ay burcunuz nedir hanımefendi
Başak+1 yıl@çikolataçikilop Oğlak, senin ay burcun nedir bizim tam tersimiz olan hanımefendi? 😂
Boğa+1 yıl@ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ ay burcun oğlak mı senin hımm oğlak başak harika uyum biliyorsun de mi tamalanmışsın sen.
Kova+1 yılbalık benimki tezatlıklar insanıyım içimde 3 ayrı kişi yaşıyor üçüzler burcu da denilebilir 😂
Boğa+1 yıl@çikolataçikilop hayır senin de balık başak uyumun var sende fena değilsin İkizler içimize girmediği sürece sorun yok raad olun :))
Kova+1 yılbalık başak nasıl uyumlu oluyor ağlarken bir taraftan buna mı ağlıyorsun gerçekten diyorum aslan tarafım ağlarken bile güzelsin falan diyor ya burçlardan kaynaklı dengesizim ya da ruh hastasıyım direkt
insan hiçbir duyguyu doğru dürüst yaşayamaz mı ne bu lanetli miyim ben sizde mi böylesiniz yoksa?
Başak+1 yıl@Üyeadıalmadım Evet o yüzden oğlaklarla iyi anlaşırım örnk @seymabasu1 🌸💜
Başak+1 yıl@çikolataçikilop ben de bazen lanetli olduğumu hissediyorum ama bence bu sırf burçla alakalı değil yaşadıklarımız ailemiz çevresel etmenler bunu şekillendiriyor ama başak olup ta mantıksız konuşam bir insana denk gelmedim ben paçalarımızdan mantık akıyor ironi yapmıyorum ciddiyim :)
Soran+1 yıl💜💖En iyi arkadaş
Kova+1 yıl@ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ öyle valla burç ya da yükselen fark etmiyor başak daha dominant oluyor başak etkili bir insanın duygularıyla hareket etmesi zor bu yüzden seviyorum aslında tek dezavantajı dolaylı olarak bende yol açtığı dengesizlik tabi ki çevremiz çok etkiliyor her şeyi sünger gibi emiyorum buna bağlı olarak taklit de başarılıyım yani başakla alakalı mıdır bilmiyorum ama normal eğlence için taklitlerde de iyiyim hissetmediğim bir duyguyu taklit etmekte de kısaca istersem herkese uyarım
Boğa+1 yıl@çikolataçikilop ağlarken bile güzelim tam Aslanlık hareket :)) çok güldüm sağ ol
Boğa+1 yıl@ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ evet biz oğlaklar başaklarla ciddi derece iyi anlaşıyoruz ben bunu test etmemiştim teorikte biliyordum ama o soğuk duvar suratlı kadınla nasıl en büyük aşk en iyi dostluk yazlar diye de kızardım hatta :))) ama etme imkanım oldu ilginç bir uyum var. Mükemmele yakın diyebiliriz
Balık+1 yılÖyle ölmez füze at baba
Başak+1 yıl@Khadimdost gel buraya yakaladım seni senin burcun ne
Balık+1 yıl@ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ adımın yanında simgesi görünüyor ya balığa benziyor galiba 😂
Başak+1 yılYooo gözükmüyor simge falan 😂
Balık+1 yıl@ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ Balık Balık Fish
Oğlak+1 yılAkşama kadar devam etmiş acaba dedim bu konu ne zaman bitecek ahaha bitmiyor çok iyi 🤣🤣🤣
Başak+1 yılAynen bitmediği gibi de çoğalıyoruz 😂😂
Başak+1 yıl@Khadimdost al işte, yükselenin ne?
Soran+1 yılArkadaşlarım dm geçin yeto yeto 😂😂
Başak+1 yılTak etti canına şaymanın tası tarağı toplayın millet taşınıyoruz 🤣🤣
Balık+1 yıl@ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ 1 Mart doğumluyum öğle saatleri galiba sen bul onuda tam olarak bilmiyorum 😂
Soran+1 yılHshsh bencede kuzum 😂😂
+1 yılÖyle bir kadın yok. Çapkın bir erkek, kendi istemediği sürece çapkınlıktan vazgeçmez. Birinin etkisi ile olacak bir şey değil yani. O yüzden çapkın bir erkekle evlenmek bir kadın için kumar oynamaya benzer. Evlendikten sonra ya hâlâ çapkınlığa devam ediyor mu acaba diye sürekli aklında soru işareti ile yaşamak zorunda kalır
30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
52Cevap
- Astroloji & Burçlar konusunda 19b cevap paylaştı.
u +1 yılBence burçla değil güzellikle ilgili
10 Yorumla
+1 yılBurada herkes kendi burcunu överek konuşuyor bende aslan burcuyum bana göre de ben her erkeği baştan çıkarabilecek bi kadınım yani diyeceğim burçlarla alakası yok sadece kadının aurası çekiciliği özgüveniyle alakalı bi durum akrep kadınlarıda biliyroum oğlak ta iyiside var aldatılanıda var canım☺️
33 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın canım 🌝🌼
Akrep+1 yılSessiz kalıyorum bu yoruma 😂
Aslan+1 yılNeden sessiz kaldın
+1 yılBir fikrim yok. Ama akrep kadını bir çapkını kendine aşık etmek için uğraşmaz onu çok iyi biliyorum. Zaten aşık edebilmek diye bir şey yok bu en fazla dikkatini çekip kendinle ilgilenmesini sağlamana neden olabilir. Duygulara müdahale edil/e/mez
40 YorumlaÇapkın erkek -mış gibi yapar. Asla aşık olmaz. Hele ki başka kadınlarla flört etmeye alışmış bir erkek asla dize gelmez. Ancak yorulacak, sıkılacak bu işlerden sonra diyecek ki şununla devam edeyim bari. O saf, masum kız da kendine aşık ettiğini zannedecek. Allah bizi abazalardan korusun.
30 Yorumla
+1 yılEvet burçlar kişiliği tanımada bir yol olabilir. Fakat bunun yükseleni , ay burcu vs olayları da var. Birde hayat şartları yaşanmışlıklar eklenince iki aynı burcun insanı bambaşka kişilikte olabiliyor.
Terazi burcunun zarifligi, koç burcunun cesareti, aslanın özgüveni , akrep burcunun çekiciliği , kovanın soğuk kanlı zekası , yengecin samimiyeti bunların hepsi birleşince hangi erkek olsa aşık olur.. 💘
20 YorumlaBir oğlak olarak kendimde o potansiyeli göremiyorum. Benimle muhatap olmadan önce büyülenen çok. Tanıdıkça adeta bacı oluyorum
11 Yorumla
Soran+1 yıl😅😂
+1 yılÇapkın erkek dize gelmez. Dolayısıyla hiç bir burç diyorum buna.
70 Yorumla
u +1 yılBurçla alakalı olduğunu düşünmüyorum. Her erkeğin karşı taraftan beklediği şeyler farklı. Kimi soğuk ve mesafeli kadınlardan hoşlanıyor, kimisi sıcakkanlı ve samimi..
34 Yorumla
Oğlak+1 yılAynn😊👍
u Boğa+1 yıl@pirpirella000 :) 💚
Oğlak+1 yılPrensesim💕
u Boğa+1 yılPirpirellammm♥️
Neden düzgün erkekle aşk yaşamak varken çapkın erkeği kendinize aşık etmeye çalışma derdine düşersiniz ki😅
Böyle dertleriniz olduğu için çapkın o erkekler değer gösteriyorsunuz çünkü
Kendim ettim kendim buldum dünyası😅10 YorumlaBoğa tatlım.. Cazibe ve dişiliği ön planda tutar.. sahiplenici erkeğine itaatkar olur..💃🏻
60 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılÇapkın erkeği dize getireyim diye aşık olurlar, neye uğradıklarını şaşırırlar.
Burçla alakası yok bu işin30 Yorumla Başak kadınına kibar davranınBir başak burcu kadını bir yengeç burcu kadar detaycıdır. Ona karşı her zaman kibar olmanız gerekiyor. Karşısındaki partnerin centilmen olmasından etkilenen başak burcu kadınına kibar olduğunuz müddetçe onunla büyük problemler yaşamazsınız. Ona karşı her zaman saygılı olun
10 YorumlaBunun sadece burclarla ilgili oldugunu dusunmek naiflik olur...
Gucunun neye yetecegini bilen her kadin en mulaim erkegi bile bastan cikarabilir.
10 Yorumla
+1 yılOğlaklar donuk oluyorlar akrep kadınını bilemem gıcıklar birazcık
Terazi kadını olabilir bence
20 Yorumla
+1 yılÇapkın erkeği dize getirebileceğinize gerçekten inanıyor musunuz? Ve bunun burç ile ne gibi alakası olabilir 😂
110 Yorumla
Soran+1 yılGetiren oluyor her erkeğin belli başlı dönüm noktaları oluyor çapkın erkeklerinde oluyor sonu hüsran olunca aşka küsüp daha da kötüleşiyor 😅
Aslan+1 yılBuna okeyim ama burç ile bir ilgisi yok 😂
Soran+1 yılVar var karakter jdjd
Aslan+1 yılYahu karakter ile burç nasıl bağdaştırılabilir 😂
Soran+1 yılBurçlar karakteri ifade ediyor zaten 😅 ayrıca sinir bozucu gülme gülünecek bir şey yok jdj
Aslan+1 yılYav kim kandırıyo sizi böyle bilmemki 😂😂
Soran+1 yılPeriler 🧚🏻♀️ jdjd
Aslan+1 yılHalâ kanmaya devam yani 😂
Soran+1 yılSen öyle san düz bakmaya devam et 😅
Aslan+1 yılBazen en güzel bakış açısı olabiliyo 😂
m +1 yılBen akrepim. Ama kimseyi aşık etme yeteneğim yok. Beni yakından tanımazsa
30 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 740 cevap paylaştı. İkizler kadını..
Ama şöyle ki, arkası büyük pişmanlık da giterecektir.
32 Yorumla
Koç+1 yılBen ikizlerim neden öyle dedin kskxlslz
Terazi+1 yıl@danielaözden
İkizler kadını en çapkın erkeği kendine aşık edebilir. Sorunun cevabı budur.
Pişmanlık kısmı benim yorumumdur.
Şöyle ki, ona aşık olan kişiler öyle veya böyle pişman olacaklardır.
Genellemedir.
Akrepleri amma abarttınız ya hiçte abartıldığı kadar bir performansı yok ben bunun daha çok yükselen ve ay burcuyla alakalı olduğunu düşünüyorum
10 Yorumla
+1 yılBurç ile alakalı değil , kendini tanıyan kadın zaafını bildiği erkeği kendine aşık etmeden es geçmez. Her kadın yapmaz orası ayrı
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbaşak burcu kadını çok özgüvenli bu konuda herkesi kendine aşık edebilirmis sanıyorlar bundan eminim iki tane başak burcu arkadaşım vardı ikisi de aynıydı
20 YorumlaBurçlardan anlamam ama her burç kadını getirebilir
20 Yorumla
+1 yılArkadaslar boyle seylerin burclarla bir ilgisi yok lutfen aptal olmayi birakirmisinizZ
10 Yorumlaİnsanları burçlarına göre sınıflandırmadım hiç. Saçmalık
10 Yorumla
+1 yılBurçla ne kadar alakası vardır bilemem ama Aslan ve Yay Kadını etkilidir diyebilirim. ♌🏹
10 Yorumla
+1 yılNe kadar saçma burçları bu kadar ciddiye almayın eğlence amaçlı uydurulmuş şeyler
10 Yorumla
+1 yıledemez. kendi dürtukerini kontrol eden birini dünyanı en çekici kızıda olsa kendine bağlayamaz.
10 Yorumla
+1 yılBurçları bilmem.
Kimisinin aurası çok yüksek.
10 Yorumla
+1 yılKova kadını eder biter yinede sonuçta çapkın
10 Yorumla
+1 yılİkizler burcu kesinlikle zekasıyla adami mahveder bile
10 Yorumla
+1 yılbu iki burç etse etse sapıkları kendine aşık eder 😂😂😂
23 Yorumla
Soran+1 yılOğlak burcuyum bugüne kadar hiçbir sapık bana aşık olmadı😅 Uydurma
Koç+1 yıletse etse dedim
Soran+1 yılEtse etse ama …
Ben Ettim ve dediğin gibi sapkın ve sapık olmadı 😅 çapkınlık ayrı bir olay
sapıklık çok ayrı 🌝
Gizli Üye(30-35)+1 yılKoç burcuyum ve cekiciyim ama akrep kadını aurasi yok. Birkaç çok yakın kadın arkadaşım var hepsi öyle bu tesadüf olamaz
10 YorumlaBenim gördüklerim: Koç, Boğa, Balık, Yengeç. Bunlar sabırlı ve sinsi karılardır :D o yüzden istediklerini elde ederler. Sinsilik demişken bi tık Kova kadını da olabilir
20 Yorumla
+1 yılBu dünyada hiçbir kadın beni kendine âşık edemez. Yerim paramı çıtır çıtır gezer dolaşırım keyfime bakarım.
00 YorumlaEn son oğlak burcu kadınına aşık olmuştum aynı doğum tarihimiz ve yükselenimizdi ikimizinde yükseleni akrepti
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKesinlikle❗ Hele bir de öz güvenli oldular mı... Güzel değilse bile farketmez.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılOğlak olarak doğru herkes bana aşık okuyor hemen
11 Yorumlaerkeklerin sapikins capkin mi deniliyor capkin brii asla ask olmaz ask edmeye calisansa canım kadindir
20 Yorumla
+1 yılBurçlarla alakası yok karakterle alakası olan bir şey bu durum
00 Yorumla
+1 yılKafaya koyduysam bitmiştir. Asla ve asla engelleyemez🙂🙂 burç da fayda etmez kendiside
00 Yorumla
+1 yılKoç, yay, aslan, yengeç ve ikizler kadını diye düşünüyorum örnek olarak ben aslan kadınıyım
20 Yorumla
+1 yılTerazi kadını yay kova bu kadınlar tehlikeli benim bile hayatımı düt
10 Yorumla
+1 yılYa burcu ya da yükseleni terazi olacak.
40 Yorumla
+1 yılikizler burcu kadını bence hem eğlenceli hem iyi bir aşık hem fedakar hem de iyi kalpli. şahsen ikizler burcu eski aşklarımı tekrar hatırladığımda iz bıraktıklarını söyleyebilirim
00 YorumlaAkrep ve koç tanıyorum ikiside fena
20 Yorumla
+1 yılTerazi burcusuu
23 Yorumla
Oğlak+1 yılBihter Ziyagil burcu olabilir.
Oğlak+1 yılLan yorum yapacaktım yanlış yere yazdım 🤭
Terazi+1 yılAaa ne tesadüf ne tesadüf xd
+1 yılAkrepler biz ederizzz🦂
20 YorumlaBurçlara inanan kadinlar çok aptal geliyor bana. Burç saçmalıklarına inanmıyorum
06 Yorumla
Soran+1 yılİnan inanma veya inanmayın böyle tabir kullanarak insanlara yorum yapılmaz …
Soran+1 yılAçıksözlülük başka bir şey kabalık başka bir şey siz kabasınız beyfendi
Soran+1 yılDeğerlendirmek herkes için olabilecek bir durum eleştirmek eleştirilmek normal bir durum ama saygı çerçevesi içinde kaba olmadan kırıcı olmadan bunu istediğiniz kadar yapabilirsiniz Ama insanları bu şekilde kaba tabirlerle siz böylesiniz demek sizin söylediniz ile eşit sayılmıyor
+1 yılcapkin erkek tek kişiye asık olmaz
10 Yorumla
+1 yılAkrepler hep ilgimi çekmiştir
10 Yorumla
+1 yılOğlak burcu kadını isterse erkeği kölesi yapar
10 Yorumlatabiki akrep burcu kadınları yani
10 Yorumla
+1 yılBurca bakmıyo bence o iş
10 YorumlaAslan ya ya akrep olabilir.
10 Yorumla
+1 yılKertenkele Burcu olabilir 🤔
10 Yorumla
+1 yılBihter Ziyagil burcu olabilir.
10 YorumlaBence boğa Burcu kadını
10 YorumlaBurçla ilgisi olduğunu düşünmüyorum
10 Yorumla
+1 yılAkrep çok tehlikleli
10 Yorumla
+1 yılAyy hiçç uğraşamam
10 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 499 cevap paylaştı. Boğa kadınları diyorum.
10 Yorumla- Devamını Gör (65)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat