Sevgilime cilve yaparsa muhtemelen en son yapacağı kişi olur... Üzülerek söylüyorum ki evet... Yapabilir. Çok fazla zeki ve kurnaz olmalı. Güzellik ve fizik alt sınırlar da olsa da olur. Erkekler biraz beynini kullana bilse (kadınlar konusunda) olmaz da. O yüzden biz kadınların içi rahat değil.
bir hikaye vardı ; bir erkek bir de kadın cehenneme gidiyormuş iblis kapida bekliyor erkek gelmiş iblis demiş aha geldi bir odun daha atın ateşe.. kadın gelmiş kadına da Hoşgeldin üstadım demiş.. kısaca böyle bişeydi heralde ama işte ne demek istediği ortada 😅😈
erkeğin bir kadın tarafından kışkırtması için çok fazla bir şeye gerek yok ki bir göz kırpması veya ilgisini çekecek şekilde giyinmeyi bence yeterlierkeğin ilgisini çekmek çok kolaydı kadına ilgisini çekmek veya ilgisini çekildiğini fark etmek işte bu çok zor bir şey olduğunu düşünüyorum
Türkiye denen cehennemde abaza yuvasında her erkeği olmasa da misal zengin tipli erkekleri olmasa da geçici olarak hariç tabii geçici olarak paralı tipli erkekleri de kışkırtır kalanları rahat rahat parasız tipi iyi olmayanları hatta ve hatta rahat rahat kışkırtır bu net...
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Cilveli biriyle görüşmüşlüğüm var. O kadından önce, "kadın" nasıl bir şeydir bilmiyordum. Öğretti. O kadar sinsi, cilveli ve nazlıydı ki. Aklımı her defasında başından almasını iyi bilirdi. Halen özlüyorum onu. Ondan sonrakiler onun yanından bile geçemez.
Hayır. Sanmıyorum erkek zaten hazır bekliyorsa o ayrı başka birşey ama bir kadın istediği kadar güzel çekici olsun her erkeği kışkırtamaz. Her insan aynı değil ki
En İyi Cevaplar