Selamlar. Ben çok çirkin bir kızım sanırım. Bir erkek arkadaşım vardı benimleyken hiçbir istediğimi yapmazdı benden ayrıldı sonra çok güzel bir kızla birlikte oldu kız bunu resmen parmağında oynattı hatta kız bunu aldattı ama onu bile affetti. Burada sorun benim çirkin olmam mı güzel kızlar her erkeği parmağında rahatça oynatır mı?
Güzel bir kadın güzelliği ile her erkeği parmağında oynatır mı?
Salt güzellikle kolay kolay kimse kimseyi parmağında oynatamaz. Güzelliğin yanında akıl olursa o zaman olabilir ama bu parmağında oynatmak tabiri bana hep itici gelmiştir. Neden birini parmağımda oynatmak isteyeyim ki? Parmağımda oynattığım insana saygı duyacak mıyım? Bence öncelikle bu sorulara cevap aramak gerekir. Parmağında oynatmaktan kastınız her istediğinizi yaptırmak mı? Mesela ne yaptıracaksınız? İstediğiniz yere sizinle gelecek, istediğinizi alacak, istediğiniz gibi davranacak vs... peki gerçekten böyle bir sevgiliniz veya eşiniz olsun ister misiniz? Sorunuzda eski erkek arkadaşınızın kız arkadaşının onu aldattığını ve bunu affettiğini yazmışsınız. Ben affedilen kız yerinde olmayı asla istemezdim açıkçası. Neden mi? Çünkü beni biriyle paylaşmak onu rahatsız etmemiş demektir. Sizce bu kabul edilebilir bir davranış mıdır. Aynı şekilde o beni aldatsa ve gelip ayaklarıma kapansa asla affetmem ve bence affedilmemelidir de. Ben sağlıklı düşünen her yetişkinin ( istisnalar hariç ki mutlaka vardır) yanında olmasını istediği kişinin kişilikli, Ayakları yere basan, kendine yeten, gururlu biri olmasını ister ve bu özelliklere sahip birine daha çok saygı duyar diye düşünüyorum. Kızlar lütfen sizden ricam güzelliğe sıkışıp kalmayın... çok güzel ama ot gibi bir kadını kimse ebediyen yanında taşımak istemez. Aynı şekilde erkeği de. Ayrıca neden sadece yüz ve vücut güzelliğine takılıyorsunuz gerçekten anlamak mümkün değil. Güzellik bir çok unsurun bir araya gelmesiyle oluşur. Ses tonu, konuşma, akıl, yerinde hal ve tavırlar, karakter ve bir çok unsurun birleşmesidir güzellik.
Bu konuda "her erkeği" diyerek genellemek yanlıs olur. Belki güzelliğe önem veren her erkeği parmağında oynatabilir ama zekaya önem veren çok erkek var.
Etrafımızdaki abaza diye hitap edilen kesime bakmazsak kadın delisi olmayan her zaman akıl ve mantığa yatırım yapan erkekler de çoğunlukta. Ve bir kadın sadece güzelse kendisinde hiçbir zeka pırıltısı yoksa bu kesimden erkekleri hiçbir zaman parmagında oynatamaz.
Sadece güzellik zayıf erkeklerin üzerinde işe yarar. Aklı başında bir erkek o güzelliğin yanında biraz da zeka ister.
Öyle erkekler var ki karşısında soyunsalar dönüp bakmazlar ve öyle erkekler favorim kadın delisi olmayan duruşu olan , sonuçta erkekliğinde bi haysiyeti şerefi var kimsenin parmağında oynanmaya gerek yok :D
Selam Arkadaşım Kendini Çirkin Görme Hiçbirzaman Erkek Arkadaşın'da Erkeğim Diye Ortalıkta Dolaşmasın Aldatmasına Rağmen Meshebi çok genişmiş sen daha iyilerine layıksın karşına iyi birisi çıkar