Astroloji & Burçlar Astrolojiye göre eşinizin hangi karakter ve kişilikte olacağınızı biliyosunuz? asyacim33 Takip Et Master Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Juno ve 7. Evinizin burcuna bakılır.😂Koç aslan etkili olcak benimki… Astrolojiye göre eşinizin hangi karakter ve kişilikte olacağınızı biliyosunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
mine13 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% Balık +1 yıl Juno koç 7. ev balıkmış, nasıl olacakmış? 0 8 Yorumla asyacim33 Aslan +1 yıl Balık etkili , kararları değişen, hayalleri seven, iç dünyasında dönük ama aynı zamanda da koç burcu gibi girişimci atik sinirli gibi denilebilir. Değişik😀 Yorumla mine13 Balık +1 yıl Beni tanımladın gibi :D Başka balık burcuyla ilgili bildiklerin varsa okumak isterim :D Yorumla asyacim33 Aslan +1 yıl Hissiyatlı merhametli. Ama çabuk karar değiştiren😀 Yorumla mine13 Balık +1 yıl Teşekkürler :D Yorumla asyacim33 Aslan +1 yıl Ruh halide çok değişken 😀✏️ Yorumla Gizli_isimlikız Aslan +1 yıl Juno ne siteye girdim bitek 7. Evi anladım buldum Juno ne Yorumla mine13 Balık +1 yıl @Gizli_isimlikız www.astrokora.com.tr/.../ucretsiz-dogum-haritasi-hesaplama Bu siteye gir bilgilerini yazıp çıkan sitede aşağıya doğru in juno yazıyor karşısına bak hangi burç varsa o dur Yorumla mine13 Balık +1 yıl @Gizli_isimlikız Buldun mu? Yorumla
CEO_OF_GAQ Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 96% Kova +1 yıl 7. eve nereden bakıyorduk 0 6 Yorumla asyacim33 Aslan +1 yıl Ücretsiz doğum haritası yaz googleye ordan 7. Evin burcuna bak yazıyo Yorumla CEO_OF_GAQ Kova +1 yıl Ev 7 06 Başak 10' 34" Yorumla asyacim33 Aslan +1 yıl Başak etkili olcak titiz dili sivri mükemmelliyetçi😂 Yorumla asyacim33 Aslan +1 yıl Yer yer eleştirel😂 Yorumla CEO_OF_GAQ Kova +1 yıl Tanıdığım başak burcu bir kız var nefret eder benden beni her gördüğünde şeytan görmüşe dönüyor :D inşallah başka başak burcu bir kızdır Yorumla asyacim33 Aslan +1 yıl Ahahaha😂😂😂😂 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Juno ne tam olarak? 0 2 Yorumla asyacim33 Aslan +1 yıl Asteroid gibi bisey sanırım kadınlarda eş göstergesi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Teşekkürler canımm Yorumla
yamankorl Takip Et Xper 6 Yaş: 27 Terazi +1 yıl İnanmıyorum böyle seylere 0 1 Yorumla asyacim33 Aslan +1 yıl Valla ister inan ister inanma doğru😀 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Juno koç 7. ev balıkmış, nasıl olacakmış?
Balık etkili , kararları değişen, hayalleri seven, iç dünyasında dönük ama aynı zamanda da koç burcu gibi girişimci atik sinirli gibi denilebilir. Değişik😀
Beni tanımladın gibi :D Başka balık burcuyla ilgili bildiklerin varsa okumak isterim :D
Hissiyatlı merhametli. Ama çabuk karar değiştiren😀
Teşekkürler :D
Ruh halide çok değişken 😀✏️
Juno ne siteye girdim bitek 7. Evi anladım buldum Juno ne
@Gizli_isimlikız www.astrokora.com.tr/.../ucretsiz-dogum-haritasi-hesaplama Bu siteye gir bilgilerini yazıp çıkan sitede aşağıya doğru in juno yazıyor karşısına bak hangi burç varsa o dur
@Gizli_isimlikız Buldun mu?
7. eve nereden bakıyorduk
Ücretsiz doğum haritası yaz googleye ordan 7. Evin burcuna bak yazıyo
Ev 7 06 Başak 10' 34"
Başak etkili olcak titiz dili sivri mükemmelliyetçi😂
Yer yer eleştirel😂
Tanıdığım başak burcu bir kız var nefret eder benden beni her gördüğünde şeytan görmüşe dönüyor :D inşallah başka başak burcu bir kızdır
Ahahaha😂😂😂😂
Banada baksana
Benimkisine de bakar mısın
Juno ne tam olarak?
Asteroid gibi bisey sanırım kadınlarda eş göstergesi
Teşekkürler canımm
İnanmıyorum böyle seylere
Valla ister inan ister inanma doğru😀