Doğum günüm 22 aralık 0 dereceyle oğlak burcuyum yani gezegen tam jüpiterden satürne geçeceği zaman doğmuşum bu yüzden oğlak burcu kadar yay burcu özelliği de taşıyormuşum twitterdan astrolojiden anlayan bir sayfaya haritamı yorumlattım o söyledi 2 tane burcum var
yengec burcuyum ve anlasamadıgım burc sayısı cok az. Egolu karakter olmdıgı surece anlasırım. Koç Burcu kadınınında en iyi anlaşacagı burc erkegi aslandır. Özellikle cok benzer cunku. Sonrasında yengec ve balık burcu geliyor.
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Burcunuz ne hangi burçla uyumlusunuz? Koç burcu kadınıyla astrolojiye göre hangi burcun erkeği uyumlu oluyor?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
İki burcum var yay ve oğlak oğlak toprak ve su grubuyla anlaşabilir yay da ateş ve hava grubuyla iyi anlaşır tüm burçlarla uyumluyum yani
Yükselenin hangisi?
İkizler
Nasil iki bucun oluyor anlamadim
Doğum günüm 22 aralık 0 dereceyle oğlak burcuyum yani gezegen tam jüpiterden satürne geçeceği zaman doğmuşum bu yüzden oğlak burcu kadar yay burcu özelliği de taşıyormuşum twitterdan astrolojiden anlayan bir sayfaya haritamı yorumlattım o söyledi 2 tane burcum var
Hmm cok garip ilk defa boyle bir sey duyuyorum. Bende iki burcum var diyince yukselenini sayiyorsun sandim.
Ay burcum da yay bu yüzden yay burcu bende daha baskın
Ben de bir koç Burcu kadınıyım bir koç burcu kadını olarak söylemeliyim ki koç burcu kadınları zor... zoruz
Burcum yay. Kiminle iyumluyum bilmiyorum. Kimseyle qaliba
Boğa burcuyum. Yükselenim de boğa. Bizde hep boğa. Koç kadınıyla terazi iyi gider sanki.
yengec burcuyum ve anlasamadıgım burc sayısı cok az. Egolu karakter olmdıgı surece anlasırım. Koç Burcu kadınınında en iyi anlaşacagı burc erkegi aslandır. Özellikle cok benzer cunku. Sonrasında yengec ve balık burcu geliyor.
Kadinlar da en begendigim aslan burcu
Yengeç hangi burçla uyumluyum bilmiyorum
Şu ana kadar kovayla sadece anlaştım
K8cum
Başak