Evli olanlar yorum yaparsa 🤭🌸☺️Genelde akrep , boğa , yay bunlarla enerjim tutuyor ama sevgili olarak oğlak oysa en uyumsuz iki inat neden oğlakla sürekli bi araya geliyorum anlamıyorum...
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Astroloji & Burçlar konusunda 1,3b cevap paylaştı. Burcu geç kritere ve şartlara baktığın süreçte ancak kriter ve şartları iyi olan adamın peşinden koşarsın. Koç kadınıdır kafası para maddiyat beraberinde gelen düzenli geçimle aşk. Koç aslan yay kafası paran yoksa aşkta yok.
14 Yorumla
Koç+1 yılhangi kadın paran yoksa aşk var bunları geçelim erkekler bile öyle olmadı mı kadının parası yoksa aşk peşinde zengin kadın peşinde bu yüzden yaşlı kadınlar beraberler açma agzımı
Yengeç+1 yılKritere ve şartlara bakan değil kriteri veya şartları ne olursa olsun birini öyle sev kabul et bana güven o aradığın sadakati sevgiyi mutlaka bulursun. Bir söz vardır aza tamah etmeyen çoğu bulamaz diye o aradığın şey maddiyat değil sadakat olsun bu yolla. Sen birilerinin karaktersizliğiyle kendine bir yol çizme. Beni dinle.
Koç+1 yılmaddiyatı sen attın ortaya biz karakter konuşuyorduk 😂😂
En İyi Cevaplar
Doğum haritamın yarısı boğa, yarısı akrep..
Ne lazım sen sor ben cevaplarım;
haritana uygun eş istiyorsan sinastri ( mükemmel uyum) buna bakılması lazım.15 Yorumla
Koç+1 yılbir erkek aramıyorum 😂
Koç+1 yılöyle şeylere baktırmam 😂😂6. hissim yeter zaten
Koç+1 yılçıkarabiliyor msn
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende koçum. Bence başak ve kova ile iyi anlaşıyorum. Erkek olarak. (Kızlarla sosyal arkadaşlıkta oğlak balık) akreplerden nefret ederim ikizlerden de
12 Yorumla
Koç+1 yılama başak bazen çıkışları olabiliyor ve itici olsbiliyor başak arkadşlarım var benimde evet
Cevap sahibi+1 yılErkeklerde başak iyi kızlarda değil zaten
+1 yılBir koç olarak bende oğlak ile denk geliyorum hep. En uyumlusu akrep bence de.
25 Yorumla
Koç+1 yıldimi neden acaba ne çekiyor ben mantık kullanan biriyim ama bir noktada kendimi oğlaklarla buluyorum yani genelde entelektüeller acaba o mu çekiyor en axından hu defa kapılmamay çalışırım bulamıyorum neyin çektiğini
Koç+1 yılOğlak seni de bıktırmış. Eig seçmene şaşırdım o kadar uzun mantıklı yorum varken 😀😀
Koç+1 yılÇok garip cidden. Burcu oğlak olmasa d doğum haritasında mesela oğlak baskın, yükseleni oğlak. Beni de hep böyleleri buluyor. Koçlar soğuk dueue uzaktan. Ondan dolayı olabilir. Oğlaklar da soğuk duruyor uzaktan
Koç+1 yıleic seç diyor bende seçtim burada yeniyim bir kaç tane seçebiliyoruz o uzun yorumdan da iki tane seçtim zaten :) ama mantıklı olması ve bana hitap eden yorumları seçiyorum... Sanırım evet aslında ateş burçlar sıcak olmalı yok mu bi dengesizlik bizde...
Koç+1 yılEvet öyle :/
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
+1 yıl
Merhaba tatlım! 🌟 Koç kadını ateş enerjisiyle dolu, cesur ve lider ruhludur. Akrep, Boğa ve Yay'la enerjinin tutması çok doğal, çünkü bu burçlar da güçlü karakterlere sahip ve senin dinamizmine ayak uydurabilir. Oğlak ise senin aksine çok disiplinli ve kontrollü, belki de bu zıtlık seni çekiyor. Bazen zıt kutuplar birbirini çeker, belki de yanındaki Oğlak erkeği senin dengeleyici unsurun olabilir. 💫 Koç ve Oğlak çok farklı olsa da, bu farklıklar karşılıklı anlayışla harika bir uyuma dönüşebilir. Unutma, astroloji yol gösterici olsa da, aşkın kuralları her zaman farklıdır. 💖✨
Deneyimlerinden öğrenip, sevgiyle yol almaya devam et. 🌹11 Yorumla
Koç+1 yılayyy çok hoş açıklamışsın beni çeken zıtlık ancak kontrolcü yapısı beni itiyor birde inat kafası çünkü koç özgür ruhludur..
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
41Cevap
- Astroloji & Burçlar konusunda 19,1b cevap paylaştı.
u +1 yılBurçla ilgisi yok karaktere göre değişir
20 Yorumla - Astroloji & Burçlar konusunda 987 cevap paylaştı.
+1 yılBoğa erkeği ile uyumlu olur gadası
00 Yorumla
+1 yılKoç kadını ve oğlak erkeğinden büyük bir aşk çıkabilir ama Nazım Hikmet ve eşi örneğin bir sürü ünlü var gözlemle sabit boğa ve koçta uyumlu bir ikilidir ama boğa erkeği bazen ilgisiz ve çapkın bir tavıra bütünebilir ya da naiftir herkese samimi davranır ya da tam tersi çok mesafelidir boğa burçları (erkekleri ) birşeylerin uç karakteri olur hep koç ve akrep te uyumludur ateşli ve cilveli bir ilişki olur aralarında gözlemle sabit
17 Yorumla
Oğlak+1 yılBoğayla ilgili olan kısımda şu var koç kadını ilgiye ve aşka çok değer verir eğer hak ettiği ilgiyi görmez ise çok üzülür
Oğlak+1 yılEğer boğa erkeği gereken değeri göstermezse üzülür ama yinede ilişkisine sahip çıkar büyük bir şey olmadığı sürece arkasında durur ve korumaya çalışır gözlemlerim böyle
Koç+1 yılboğa /koç )) akrep// koç diyorsunz akrepler arkdaşm oldu boğa bilmiyorum göz önünde bulundurumum... burçlar çokta önemli degil önemli olan mizaçtır aslnda burçta mizaca çıkar ve aynı dönem doğan aynı mizaç olur yani mmm nasıl desem genelde direkt enerjisel uyum olur zaten siz burcunu bilmezsiniz sonra sorarım ki benim enerjim çok zor tutar biriyle bu yüzden burçlarını muhakak sorarım
Oğlak+1 yılEvet astrolojiyle bende ilgileniyorum bu yüzden etrafımda gördüğüm insanları hep inceleyip bende mizaç diye adlandırırım ne kadar benzer bir bakış açısına sahibiz burçlar doğru ben daha derin bir araştırmacı ve gözlemciyim ben etrafımdaki ilişkileri gözlemledim
Koç+1 yılsiz hangi burçsunuz mizaç toprak bence burç başak mı aslan mı
Oğlak+1 yılHava ağırlıklı bir toprak burcuyum doğum haritamda hava elementim en fazla kova ve ikizler stel yumlu bir Oğlak burcuyum 🫢🫠 annem başak babam aslan aslan diyende ilk defa görüyorum
Koç+1 yılbaskın burçlar etkileyci dir ondan özelliklerde var geçmiş sana hepsinden hepsinin etkisinde kalmışsın belki senin özellklernden de onlars geçmiştir
+1 yılBurçlarla aram iyi değildir,, oğlak burcu bana ters geliyor,, ama şöyle düşünüyorum ben,,, burçlarla evlilik yürüseydi,, bir çok insan ayrılmazdı burçlarla alakalı değildir, iki insanın sevgisiyle alakalıdır uyumlu olmak.. Ben yay burcuyum, derler ki,,, yay burcu yerinde duramaz, ben 1 hafta evden cikmadigim oluyor, bugün spontane Mersin'e sahile gittim deniz izledim girmedim suya, demem o ki,, iletişim varsa her insan uyumlu olur,, iletişim den kastım şu ki,, davranış, önemsemek, hissettirmek, uygulamak, ruhunu okşamak eylemler.
01 Yorumla
Koç+1 yılbence her şey enerjidir uyuyorsa tmmdr
+1 yılKOVA burcundan uzak dur
Ben koç burcuyum, OĞLAK erkeği ile sevgili oldum. İkimizde inaçtıydık ama koç daha inatçıymış, anlaştık işte öyle12 Yorumla
Koç+1 yılahahah dimi bende ama ayrıldım inadımdan 😂😂🤪
Boğa+1 yılBizde ayrıldık
Aşkım en sadık, tutkulu, ilgili olan iki burç erkeği var. Boğa ve akrep.
33 Yorumla
Koç+1 yıldimi aklımda bulunsun . aslan peki?
Aslan+1 yılTavsiye etmem aşkım. Onlar kendilerine köle istiyorlar
Koç+1 yılevet baskınlar ama enerji tutuyor birde kıskançlar gidersen de git kafasndalar böyle erkekten hayır gelmez
Burçlara takılma hayatını yaşa. Kim seni etkiliyorsa o dur işte o kişi
12 Yorumla
Koç+1 yılenerji diyorsun :)
+1 yılOğlak erkeği Ve koc kadını çok güzel aşk yasar normalde ayrıca Akrep diyenler ne yaşıyor su ve ateş mümkün olur mu qmk
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKoç yengeç ve balık kadınlarıyla iyi anlaşırım
12 Yorumla
Koç+1 yılburcun
Cevap sahibi+1 yılAkrep
Valla benimki koç pek uyumlu değiliz 😄😄
Oglakla pek anlaşamıyor gibi10 Yorumla
+1 yılOğlak burcu sevdiğine bağlı bir burç babannem rahmetli Oğlak mesela bence mutlu olmalısın. Ayrıca bende de şöyle hep Sivaslılar çıktı karşıma Türk olarak hiçbiriyle anlaşamadım.🤣🤣🤣
01 Yorumla
Boğa+1 yılYorumumu okuma evli olanlar demişsin kusura bakma
+1 yılBurçların temel özellikleri gerçeği yansıtsa bile iletişimi nasıl etkileyeceğini bilemeyiz çünkü 12 çeşit burç, milyonlarca farklı insan var.
00 Yorumla
+1 yılBurçlar bir yere kadar. İnsanın karşısına öyle bir erkek öyle bir kadın çıkar ki. Ne burç kalır ne toplum ne de başka bir şey.
00 YorumlaAkreple uyumludur özelliklede özel yaşamda ve ortak zevklerde
12 Yorumla
Koç+1 yılakrep erkegi özellikleri
+1 yılİkizler diye bilirim ama bir koç olarak ikizler ile yapamam ben. Jdjdjd
03 Yorumla
Koç+1 yılkoç msun
Başak+1 yılEvet. Yükselen de koç
Koç+1 yılasla yapamazsın birde koç baskın görünür ama ikizler baskındır bir süre sonra dengesizliğe kayarsın insanın mizacı kayabiliyor
+1 yılTerazi ile genel olarak anlaşıyorlar uyum puani %82 olması lazım
03 Yorumla
Koç+1 yılöyle diyolar ama ben ilk anda marjinal bir itme kuvetti hissediyorum
Terazi+1 yılYani ben zaten koç tercih etmiyorum
Koç+1 yılhıhım 😂😂
+1 yılAkrep uzak dursun
11 Yorumla
Koç+1 yılyok akrepleri seviyorum kız erkek 😂
Teraziyle arayı bulur bence
13 Yorumla
Koç+1 yılteraziye hiç uymuyoruz
Koç+1 yılnormal bir terazi erkeğiyle bile enerjim tutmuyor öyle ortamlarda falan bana çok durağan geliyolar aslan mesela enerjik geliyor
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılboş ver burcu falan, o montu giyme bidaha, dşl enerjini yerle bir ediyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılakreple olmuyor. sizi koç erkeği paklar.
12 Yorumla
Koç+1 yılben koç um koçla koç olmaz oğlakla da olmaz iki inat
Cevap sahibi+1 yılyükselenim oğlak belki de o yüzden ama ben baş edemedim valla sjghds
Aslan, yay ve akrep burçları ile uyumludur koç kadını.
01 Yorumla
Koç+1 yıldoğru yayla da iyidir
+1 yılBen mesela boğa burcuyum koç erkeği ile anlaşıyorum.
02 Yorumla
Koç+1 yılyaaa
Akrep+1 yılEvet
Sınanıyor olabilirsiniz bi dusunun derim.😉
10 Yorumla
+1 yılOğlakla iyi anlaşır bence ya djjf
10 YorumlaAslan ile zor anlaşır onu biliyorum
10 Yorumla
+1 yılEnerji dolu erkekle uyumlu
10 YorumlaBogaaaa tabi ki
20 Yorumla
+1 yılBende Koç evde kimse uyuyamaz :)
11 Yorumla
Koç+1 yılnasıl yani
- Astroloji & Burçlar konusunda 358 cevap paylaştı.
+1 yıl😄benimki de oğlak
14 Yorumla
Koç+1 yılburcun ne?
Koç+1 yılKoç
Koç+1 yılayyy anlaşıyor musunz
Koç+1 yılBence evet, rahatsız edici büyük sorunlar olmuyor
+1 yılKimseyle anlaşamiyorum şahsen
01 Yorumla
Koç+1 yıl😂😂
+1 yılOğlak olmaz balık olmaz yengeç olmaz
01 Yorumla
Koç+1 yılevet olsada olmuyor 😂😂 ne olur peki :)
+1 yılTerazi hariç çoğu burçla uyumlu sanırım
10 Yorumla
+1 yılKoçla evliyim. Zor anlaşırız 😅
02 Yorumla
Koç+1 yılburcun ne
Kova+1 yılBaşak 😅
+1 yılKoç la başak ikizlerle akrep
01 Yorumla
Koç+1 yılbaşaklardan nefred ediyorum oğlaklardan daha kontrolcü daha doğrusu yönetici k yönetilmez özgür ruhludur işine bile karışılmasını sevmez
Hepsini denedinmi ki mesela yengeci
01 Yorumla
Koç+1 yılhepsini denemedim ama ben erkeklerden pek haz etmem aslında haytmdaki sadece oğlak ama bu yazdgm burçlar seçili erkek arkadaşlarm diğer hiçbir burçla tutmuyor arkadaş olarak bile düşün birde kız arkdaşlarmda bu burçlar ve aslan / yengeçle pek anlaşmam
yay burcu olanla uyum fenaaa
00 YorumlaHayatı saçma inanışlar ile yaşıyorsun😂
00 YorumlaBurçlarla uyum arayan samanlıkta iğne arar gibi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOğlak erkeği iyidir Diyarbakırda mi yasiyorsun
00 Yorumla
+1 yılAslan erkeğiyle uyumlusun
00 Yorumla
+1 yılOğlaklarla bende anlaşıyorum
04 Yorumla
Koç+1 yılseçiyorum ama anlaşmıyorum sorun orada onları neyini sevdgimi de bilmiyorum işkolik inatçı
Balık+1 yılÇekim gücü vad konuşkanlar
Koç+1 yılevet konuşkanlar ben pek konuşkan degilim ama konuşma hakkı da verilsin bazı erkekler çok konuşyoru bu arada benim ayrılma nedenim buydu bana sıra gelmiyordu zaten ayda yılda bir konuşrum onda da beyfendi sıra vermez
Balık+1 yılMaalesef öyle
- Astroloji & Burçlar konusunda 463 cevap paylaştı.
+1 yılBen akrep burcuyum
10 Yorumla Abla çok takılma burada bağımlılık yapar sonra
11 Yorumla
Koç+1 yılyorum yapmayı sevdgm içşn buradayım zaten ve birde merak ettgm konularda insanların fikirlerini akıl akıldan üstündür
+1 yılAslan
12 Yorumla
Koç+1 yılama aslan baskın ve koç özgür
İkizler+1 yılAslan da özgür olur tamam olur
+1 yılBalık
11 Yorumla
Koç+1 yılahh balıklar çok masum 🌸🤭🙏🏻☺️
+1 yılOğlak, ikiside türdaş😬
06 Yorumla
Koç+1 yılkim?
Kova+1 yılKoçla oğlak, ikiside koyun cinsi ya
Koç+1 yıl😂😂😂😂ahaha birde ikisi inat iki hayvanda hangisi daha inat koç mu oğlak mı acaba bence oğlak gibi
Kova+1 yılİnsnalar aleminde oğlak ama koyunlar arasında koç, bi kodumu oğlak 10 gün koma😬
Koç+1 yılkoymak falan degil inadı sordum
Kova+1 yılBoynuzu diom boynuzu, süsmek. Heeeey🤦
+1 yılKova burcundan uzak dur manyak eder insanı
07 Yorumla
Koç+1 yılyaaa hangi özellikleriyle 😂😂
Koç+1 yılBi kere çok ketumlar ve kontrolculer hayırdır mk sen kim köpek jsjsksls soğuklar kendi fikirlerini diretebiliyorlar falan kendilerini üstün görmeleri yok mu bide aman kova burcu erkeğinden olmaz denenmiş onaylanmamıstır jshsjsl
Koç+1 yıltıpkı oğlak özelliği olmaz bana 😂😂🤪
Koç+1 yılAman uzak dur zaten kahsskks
Koç+1 yılŞimdilerde ikizler sevdiceğim var iyi anlaşıyorum ama biraz kararsızlığı ve dengesizliği var o da nazar boncuğu olsun hakslsös
Koç+1 yılahaha valla en kötü şey o bebegim dikkat et babam ikizler kız kardeşim annem onlardan dolayo bende dengesiz olcam neredyse bu kadar ikizlerin arasnda kalınca baskın geliyolar 😂😂
Koç+1 yılBide çok bilmişlikleri yok mu ikizlerin ah ahh neyse seviyorum mecbur katlanıcaz jskslshs
Sen bekarsın dimi
00 Yorumla
+1 yılKoç zor bi burç
00 Yorumla
+1 yılsekte uyumu var dır
00 Yorumla
+1 yılBurçlarla aram yok
00 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 544 cevap paylaştı.
+1 yılKoç kanka
00 Yorumla
+1 yılSenle herkes uyumlu olur emınım😀
00 YorumlaYay burcuyum
00 YorumlaAslan
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖkuz burcu ile
03 Yorumla
Koç+1 yıl😳🤔🙄
Cevap sahibi+1 yılBir çok kadın sevmiyoruz desede oğlak ve başakla takılıyormuş
Koç+1 yılevet sence neden? bir de sen oğlak msn
Devamını Gör(41)