Kişilik & Karakter Gelecekteki eşinizin tipini ve karakterini tahmin edeyim mi (%90 kesin bilgi)? miroveteene_ Takip Et Guru Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Okunmuş su içtim%90 doğru bilicem hadi yine iyisiniz 😂Görüş yapanlara ayrı dua edicem çünkü canım sıkılıyor la Güncellemeler+1 yıl Görüş yapanlar hepinizi seviyorum ciğerlerim, Allah istediğiniz her neyse gerçekleştirsin Aminnnn Güncellemeler+1 yıl https://voca.ro/15rAWZvitFgL Eski site günaydın bee Gelecekteki eşinizin tipini ve karakterini tahmin edeyim mi (%90 kesin bilgi)? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
BeyazGay Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Halı yan duruyor düzeltir misin? Simetri takıntısı var ben de. Hmm bu arada evet buyur tahmin et 0 3 Yorumla miroveteene_ +1 yıl Ciğerim yan değil düz benim evim bozuk Yorumla miroveteene_ +1 yıl Senin karı da 168 boylarda kıllı olucak Yorumla BeyazGay +1 yıl Evlenmeyeceğim için no problem Yorumla
Razupul Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kötü bir şeyler tahmin ediceksen söyle de gelmesin shjsjs 0 1 Yorumla miroveteene_ +1 yıl 198 boyunda kumral Yorumla
wwrfmrv Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 40% +1 yıl Gelecekte bir eşim olmayacağı için tahmin etmen zor 🤣 0 2 Yorumla miroveteene_ +1 yıl Yarın evleniyon Yorumla wwrfmrv +1 yıl Haha, evliyim zaten 🤣 Yorumla
Mykoo Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Karakterini etsen yeterli 1 2 Yorumla miroveteene_ +1 yıl Seni çok seven sadık kibar hanım hanımcık dürüst bir kıx olucak ama ailen ile pek anlaşamıycak gibi hissediyorum Yorumla Mykoo +1 yıl Bende pek ailemle anlasamiyorum sıkıntı yok asdsasd Yorumla
Burbie Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 65% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 863 cevap paylaştı. Olur ne zaman boşanacağımı da söylee 0 6 Yorumla miroveteene_ +1 yıl 160 boyunda emlakçı kara kaş kara göz beşiktaşlı sinirli hatun diye seslenen bir eşin olucak ve asla ayrılmıycaksınız Yorumla Burbie +1 yıl NEDEN NEDEN NEDEN? Yorumla miroveteene_ +1 yıl Ey kul neden deme şükür et Yorumla Burbie +1 yıl Bunun neyine şükredeyim allahım Yorumla miroveteene_ +1 yıl "A"büyük Yorumla Burbie +1 yıl *Allahım Yorumla
Haylazzponçik Takip Et Master Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Senin tahminlerede hiç iç açıci bakamıyorum ama 0 1 Yorumla miroveteene_ +1 yıl 😂😂hoyğdaaaaa niye yahu Yorumla
кириченко Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl kapsamlı bir dua olsun 0 22 Yorumla nes2mvarhayattaa +1 yıl @littlebabyyy h. Spotted Yorumla littlebabyyy +1 yıl @nes2mvarhayattaa ne? Yorumla кириченко +1 yıl @littlebabyyy Allahın kör cahili Yorumla nes2mvarhayattaa +1 yıl Ahaha bu sefer sana katiliyorum teyzem Yorumla littlebabyyy +1 yıl lan m*l neden bu yorumun altına yazdığını soruyorum "ne" derken Yorumla nes2mvarhayattaa +1 yıl Iyice salakladin ha sen Yorumla кириченко +1 yıl @nes2mvarhayattaa canını yirim teyze Yorumla nes2mvarhayattaa +1 yıl @кириченко teyzem hadi ne zmaan gidiyok Yorumla littlebabyyy +1 yıl @nes2mvarhayattaa lan mk ben mi salakladım başka soruda sorduğum soruya bu soruda cevap veriyorsunuz ne diye sorunca salakladın diyorsun Yorumla nes2mvarhayattaa +1 yıl Off malllllllllllllllll evlat anlat suna Yorumla nes2mvarhayattaa +1 yıl @кириченко Yorumla miroveteene_ +1 yıl Kendi aranızda konuşmayın gençler Yorumla кириченко +1 yıl salın beni Allahın parazitleri dndjjdd Yorumla miroveteene_ +1 yıl @кириченко sudan bir yudum aldım bütün derslerinden 100 alman ve yks birincisi olman için dua ettim evladım şimdi üflüyorum tlf doğru Yorumla nes2mvarhayattaa +1 yıl Fobik sus sen Yorumla кириченко +1 yıl dayı yks yi bitireli 2-3 sene olacak Yorumla miroveteene_ +1 yıl Canlı ders yapıyom demiştin 😂😂pardon evladım duanı düzelticem Yorumla кириченко +1 yıl üniversitede canlı ders yok mu? :D Yorumla miroveteene_ +1 yıl @кириченко gelecekteki eşin kumral 168 boylarda çilli olucak Yorumla miroveteene_ +1 yıl Var da benim aklıma direkt yks geldi Yorumla кириченко +1 yıl heh bana bunlarla gel, eyvallah ermiş abicim Yorumla miroveteene_ +1 yıl Rica ederim canım benim Yorumla
littlebabyyy Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl eeettttttt :) 1 5 Yorumla miroveteene_ +1 yıl 165 boyunda koreli Yorumla littlebabyyy +1 yıl koreli mi -_-türk istiyordum boyu önemli değil hfjkdcl Yorumla miroveteene_ +1 yıl Koreli görüyorum Yorumla littlebabyyy +1 yıl koreli ne yha gedhjskmjfghjhk bari boyu uzun olsaydı beeeeeebari şuna benziyo olsun hjfdckms beteseden olmasaydı keşke Yorumla Blinkandmoomoo +1 yıl aynen @littlebabyyy Yorumla
benmeloww Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. hadi hadi 0 1 Yorumla miroveteene_ +1 yıl Yakışıklı olucak Yorumla
karlarkralicesii Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Bekliyorum😂 0 7 Yorumla miroveteene_ +1 yıl Evde kaldın Yorumla karlarkralicesii +1 yıl Tuh be Yorumla karlarkralicesii +1 yıl 😂😂yazık bana Yorumla DerinYildizsoy +1 yıl Kanka herkese ayni yorumu yapmis cok sey etme Yorumla karlarkralicesii +1 yıl Yazdım kenara ztn birini bulursam burdayim🤣🤣 Yorumla DerinYildizsoy +1 yıl 👍😂😂 Yorumla miroveteene_ +1 yıl Herkese aynı yorum mu bir bak istersen Yorumla
princessa_963 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 95% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 484 cevap paylaştı. Olur 0 1 Yorumla miroveteene_ +1 yıl 168 boyunda emlakçı kıllı esmer Yorumla
södkkdjfjfnf Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl hadi et 0 1 Yorumla miroveteene_ +1 yıl Evde kalıcan Yorumla
KimimBenBurasıNeresi Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Et bağalım 0 4 Yorumla miroveteene_ +1 yıl 175 boyunda kumral zayıf Yorumla KimimBenBurasıNeresi +1 yıl Kaydettim bunu çıkmazsa seni pıçaklayacam😅 Yorumla miroveteene_ +1 yıl Çıkıcak okunmuş su içtim 😂 Yorumla KimimBenBurasıNeresi +1 yıl Tamam söyle o herifime çabuk gelsin çocuğumuza senin adını verek😃 Yorumla
Tomirisss Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Edebilirsiniz. 0 2 Yorumla miroveteene_ +1 yıl 164 boyunda zayıf ela gözlü esmer Yorumla Tomirisss +1 yıl Allah korusun 1.64 nedir 🙄 Yorumla
Milennay Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Et bakalım 0 4 Yorumla miroveteene_ +1 yıl 180 göbekli kıllı Yorumla Milennay +1 yıl Edeceğin tahmine ama Yorumla miroveteene_ +1 yıl Okunmuş su içtim%90 doğru Yorumla Milennay +1 yıl SKSLSŞDMDÖFŞ Yorumla
DerinYildizsoy Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 96% +1 yıl Evettt bekliyore:) 0 3 Yorumla miroveteene_ +1 yıl Evde kaldın Yorumla DerinYildizsoy +1 yıl Evliyim djdhd Yorumla DerinYildizsoy +1 yıl Okunmus su ise yaramamis deseene Yorumla
SilahsızKuvvetler_ Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Et bakalım 0 1 Yorumla miroveteene_ +1 yıl 168 boyunda esmer kıvırcık saçlı zayıf gözleri ela Yorumla
Mercy0 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl Hadi 0 3 Yorumla miroveteene_ +1 yıl 190 boyunda esmer kaslı knk hissediyorum Yorumla Mercy0 +1 yıl Ooooo kanka adamsın djfkgkhjh Yorumla Mercy0 +1 yıl Ama bana yazan çocuk 168 :D çok da ıyi birisi Yorumla
Bilmekistiyorumm2 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Evet et 0 1 Yorumla miroveteene_ +1 yıl 175 boyunda esmer kara kaş kara göz kro Yorumla
_StarryNight Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 475 cevap paylaştı. De haydi 0 2 Yorumla miroveteene_ +1 yıl 160 boylarda beyaz tenli şişko Yorumla _StarryNight +1 yıl Ben 171 im olmaz öyle değiştir değiştir Yorumla
Mavisayyy Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Et bakalim 0 4 Yorumla miroveteene_ +1 yıl Kısmetin yok Yorumla Mavisayyy +1 yıl Bu mu yani Yorumla miroveteene_ +1 yıl Napim öyle çıktı Yorumla Mavisayyy +1 yıl Ne kadar yok 😂 Yorumla
Evdeyokum Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 707 cevap paylaştı. Tabi buyrun 0 1 Yorumla miroveteene_ +1 yıl Sana%90 bılgı vericem kara kaş kara göz 170 boyunda futbol aşığı bir eşin olucak
fevkalaede Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Çok zevkli ettt 0 2 Yorumla miroveteene_ +1 yıl Evdesin canım Yorumla fevkalaede +1 yıl Hayır Yorumla
ikskraltr Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Tahmin et bakalım 0 4 Yorumla miroveteene_ +1 yıl 157 boyunda kilolu sürekli trip atan kıskanç bir kız olucak Yorumla ikskraltr +1 yıl Boy iyi trip işi sıkıntı onu değiştirelim Yorumla miroveteene_ +1 yıl O zaman kıskançlık dozuna veriyorum tripi knk Yorumla ikskraltr +1 yıl Aynısını laciverti o ya tamam dokunma aynı kalsın bozulur 🤣 Yorumla
nes2mvarhayattaa Takip Et Yoda Yaş: 126 , eic 98% +1 yıl Et . 0 4 Yorumla miroveteene_ +1 yıl 155 boyunda şişko burnu büyük tesbih ile gezen bir tip Yorumla nes2mvarhayattaa +1 yıl Oha 23 cm farki cok be knk Yorumla miroveteene_ +1 yıl Boyu boyuna huyu huyuna datlum Yorumla nes2mvarhayattaa +1 yıl Yok cigerim ben almiyim Yorumla
DaysOfBeauty Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Dua ed lüdven 0 1 Yorumla miroveteene_ +1 yıl Soruma görüş yapanlara okuyup üflüyorum Yorumla
Justelviraaa__ Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Olar 0 8 Yorumla miroveteene_ +1 yıl Kısmetin yok Yorumla Justelviraaa__ +1 yıl Hadi ya nedenmiş 😒 Yorumla miroveteene_ +1 yıl Tripkoliklikten Yorumla Justelviraaa__ +1 yıl Alakası yok öyle biri miyim ben puahh 😒 Yorumla miroveteene_ +1 yıl 🤲🏻💐 al Yorumla Justelviraaa__ +1 yıl Teşekkür ederim de bu neyy 🤨 Yorumla miroveteene_ +1 yıl Laf atma çiçek at demişler Yorumla Justelviraaa__ +1 yıl He güzel söz bu 🌸 Yorumla
BrfnArsln Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Olur et bakalım. 0 3 Yorumla miroveteene_ +1 yıl Sen evde kalıcan Yorumla BrfnArsln +1 yıl tam da ilişkimin bittiği gün söyledin doğru olabilir Yorumla miroveteene_ +1 yıl Okunmuş su içtim tabi doğru olucak Yorumla
ahugece Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Et hadi merak ettim 0 2 Yorumla miroveteene_ +1 yıl 150 boyunda şişko gözleri çekik mavi gözlü Yorumla ahugece +1 yıl Ahahaha Yorumla
Beyefendi16 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Hadi bakalım 😂😂 0 1 Yorumla miroveteene_ +1 yıl 168 boyunda siyah saçlı zayıf kıskanç tripli bir kız olucak knk Yorumla
berenaksoy Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 59% +1 yıl et bakalım 0 1 Yorumla miroveteene_ +1 yıl Kısmetin yok Yorumla
Idontcareeee Takip Et Guru Yaş: 27 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Olur 0 1 Yorumla miroveteene_ +1 yıl 156 boyunda kıllı tüpçü Yorumla
_HuzurluBirisi_ Takip Et Xper 1 Yaş: 24 +1 yıl Tabi ki😃 0 1 Yorumla miroveteene_ +1 yıl 180 boyunda beyaz tenli saygılı Yorumla
Mutsuzbirbirey Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Et hadiii 0 4 Yorumla miroveteene_ +1 yıl 170 kıllı beyaz tenli Yorumla Mutsuzbirbirey +1 yıl 1,82 olmam dışında sorun yok kdmdhdıdmjdldmd Yorumla miroveteene_ +1 yıl NEE hasktr 😂😂 Yorumla Mutsuzbirbirey +1 yıl Hadi 2,3 cm anlarımda 12 brz fazla gibi xçdjdhdjdjckzmxkzösmz Yorumla
hebelehübele001 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 +1 yıl Hadi bakalımm 0 1 Yorumla miroveteene_ +1 yıl Evde kalıcan Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl et bakalım 0 8 Yorumla miroveteene_ +1 yıl 170 boyunda koreli Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ileede nolcak sence onuda bil Yorumla miroveteene_ +1 yıl Nasıl 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl gelcekte o kısıyle cocuklu muyum evli miyim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl dua et lütfen barışalım ya🥺 Yorumla miroveteene_ +1 yıl Çocuk yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl iyi ya sen dua et yinede Yorumla miroveteene_ +1 yıl Bunun için niye dua edeyim la işim gücüm mü yok Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Halı yan duruyor düzeltir misin? Simetri takıntısı var ben de. Hmm bu arada evet buyur tahmin et
Ciğerim yan değil düz benim evim bozuk
Senin karı da 168 boylarda kıllı olucak
Evlenmeyeceğim için no problem
Kötü bir şeyler tahmin ediceksen söyle de gelmesin shjsjs
198 boyunda kumral
Gelecekte bir eşim olmayacağı için tahmin etmen zor 🤣
Yarın evleniyon
Haha, evliyim zaten 🤣
Karakterini etsen yeterli
Seni çok seven sadık kibar hanım hanımcık dürüst bir kıx olucak ama ailen ile pek anlaşamıycak gibi hissediyorum
Bende pek ailemle anlasamiyorum sıkıntı yok asdsasd
Olur ne zaman boşanacağımı da söylee
160 boyunda emlakçı kara kaş kara göz beşiktaşlı sinirli hatun diye seslenen bir eşin olucak ve asla ayrılmıycaksınız
NEDEN NEDEN NEDEN?
Ey kul neden deme şükür et
Bunun neyine şükredeyim allahım
"A"büyük
*Allahım
Senin tahminlerede hiç iç açıci bakamıyorum ama
😂😂hoyğdaaaaa niye yahu
kapsamlı bir dua olsun
@littlebabyyy h. Spotted
@nes2mvarhayattaa ne?
@littlebabyyy Allahın kör cahili
Ahaha bu sefer sana katiliyorum teyzem
lan m*l neden bu yorumun altına yazdığını soruyorum "ne" derken
Iyice salakladin ha sen
@nes2mvarhayattaa canını yirim teyze
@кириченко teyzem hadi ne zmaan gidiyok
@nes2mvarhayattaa lan mk ben mi salakladım başka soruda sorduğum soruya bu soruda cevap veriyorsunuz ne diye sorunca salakladın diyorsun
Off malllllllllllllllll evlat anlat suna
@кириченко
Kendi aranızda konuşmayın gençler
salın beni Allahın parazitleri dndjjdd
@кириченко sudan bir yudum aldım bütün derslerinden 100 alman ve yks birincisi olman için dua ettim evladım şimdi üflüyorum tlf doğru
Fobik sus sen
dayı yks yi bitireli 2-3 sene olacak
Canlı ders yapıyom demiştin 😂😂pardon evladım duanı düzelticem
üniversitede canlı ders yok mu? :D
@кириченко gelecekteki eşin kumral 168 boylarda çilli olucak
Var da benim aklıma direkt yks geldi
heh bana bunlarla gel, eyvallah ermiş abicim
Rica ederim canım benim
Hadi bakalım tahmin alalım
eeettttttt :)
165 boyunda koreli
koreli mi -_-
türk istiyordum boyu önemli değil hfjkdcl
Koreli görüyorum
koreli ne yha gedhjskmjfghjhk bari boyu uzun olsaydı beeeeee
bari şuna benziyo olsun hjfdckms beteseden olmasaydı keşke
aynen @littlebabyyy
hadi hadi
Yakışıklı olucak
Bekliyorum😂
Evde kaldın
Tuh be
😂😂yazık bana
Kanka herkese ayni yorumu yapmis cok sey etme
Yazdım kenara ztn birini bulursam burdayim🤣🤣
👍😂😂
Herkese aynı yorum mu bir bak istersen
Olur
168 boyunda emlakçı kıllı esmer
hadi et
Evde kalıcan
Et bağalım
175 boyunda kumral zayıf
Kaydettim bunu çıkmazsa seni pıçaklayacam😅
Çıkıcak okunmuş su içtim 😂
Tamam söyle o herifime çabuk gelsin çocuğumuza senin adını verek😃
Edebilirsiniz.
164 boyunda zayıf ela gözlü esmer
Allah korusun 1.64 nedir 🙄
Et bakalım
180 göbekli kıllı
Edeceğin tahmine ama
Okunmuş su içtim%90 doğru
SKSLSŞDMDÖFŞ
Evettt bekliyore:)
Evde kaldın
Evliyim djdhd
Okunmus su ise yaramamis deseene
Et bakalım
168 boyunda esmer kıvırcık saçlı zayıf gözleri ela
Hadi
190 boyunda esmer kaslı knk hissediyorum
Ooooo kanka adamsın djfkgkhjh
Ama bana yazan çocuk 168 :D çok da ıyi birisi
Evet et
175 boyunda esmer kara kaş kara göz kro
De haydi
160 boylarda beyaz tenli şişko
Ben 171 im olmaz öyle değiştir değiştir
Et bakalim
Kısmetin yok
Bu mu yani
Napim öyle çıktı
Ne kadar yok 😂
Tabi buyrun
Sana%90 bılgı vericem kara kaş kara göz 170 boyunda futbol aşığı bir eşin olucak
Çok zevkli ettt
Evdesin canım
Hayır
Tahmin et bakalım
157 boyunda kilolu sürekli trip atan kıskanç bir kız olucak
Boy iyi trip işi sıkıntı onu değiştirelim
O zaman kıskançlık dozuna veriyorum tripi knk
Aynısını laciverti o ya tamam dokunma aynı kalsın bozulur 🤣
Et .
155 boyunda şişko burnu büyük tesbih ile gezen bir tip
Oha 23 cm farki cok be knk
Boyu boyuna huyu huyuna datlum