Yengeç burcu kadınları çok romantiktir. Bu nedenle ilişkilerinde de romantizm ön plandadır. Çekici ve bakımlıdırlar, her zaman dış görünüşlerine önem verirler. Elde etmek istedikleri erkekleri tavırlarıyla baştan çıkarabilirler. Aynı zamanda karşısındaki erkeğin de her zaman güçlü olması gerektiğini düşünürler.

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Bu sorunun cevabı bellidir lakin benden alamazsınız bu cevabı.
Balık veya yengeç... Akrepler de olabilir ama çok cinselliğe düşkün. Bu konuda kendine dur diyebilirse (Pek sanmıyorum.) akrep de olabilir.
Yengeç burcu nun ruh hayvanı kelebek doğdugu tarihe göre yükselende önemli teraziyle anlaşamadı bir yakınım
yengec kadini iliski insanidir kendisi gibi iliski insani olanlarla olmalidir. yengec, balim, boga, oglak gibi
Vay be aslan olarak en başta kaybettik
Ben yengeç kadınıyım en iyi anlaştıgım burçlar boğa , oğlak ,
Boğayımm
#sıcakkkkk 👍👍. Çok güzelmiş. Boğa erkeği gerçekten çok güzel sever sahiplenir , en güvenilir insanlardır , sakinligi az insanı huzuru severler çok merhametli ve vicdan sahibidirler çok iyi bir dinliyicidirler az öz konuşurlar. Kıskançlıklarini ve duygularını içinde yaşamayı severler ağır başlı oturaklı bir kişiliğe sahiptir vss anlatmakla bitmez ... kisa ve öz yüreği güzel adamlardir
Bir sevgilim olsa kesinlikle boğa erkeği olsun isterdim
ben boğayım beyaw ve bekarım :p
Yengecim benim beğendiğim erkeklerin burcu genelde yay, terazi oluyor ya. Başlamadan bitiyor
Yay olmalı. Hatta bütün burçların kadınlarının partneri Yay olmalı. Çünkü neden olmasın?
Bir yengeç kadını asla yay ile anlaşamaz ikisi çok farklı kişiliklere sahiptir yengeç duygusaldır , uysaldır evine düşkündür evi sever sakinliği ve az insanı sever romantiktir, aşk insanidir , sadıktır uzun vade ilişki insanıdır , yay burcu tam tersi dir çok özgürlüğüne düşkün bağımsız olmayı seven dik başlı ve havai sosyalleşmeyi seven , gezmeyi seven bir burçtur .. yengeç duygularıyla hareket eder yay ise mantığıyla o yüzden uyum sağlamaları çok zor olur
yay en son olmasi gereken kisi. yay erkegiyle iliski kurulmaz kesinlikle. hele yengec gibi duygusal bir kadin asla.
@r_engarenkyollar iyi ya olmazsa olmasın yengeç sizin olsun gerisi Yay'ın olsun 😂
@iyilik_melegi_ hadi be oradan ilişki kurulmazmış asıl yay ile ilişki kurulur bütün burçların kadınları yay ile ilişki kurmalı 😂
yaylarla kurulursa bile seninle kurulmamali. kaba bir insansin uslubun igrenc. madem oyle bu yasa kadar neden kurulmadi seninle. dogru insan degilsin belli ki.
@pandaRıza işte neden kurulmadıgını anladinmi yorumlara bu şekilde duygusuz ve alalede cevap vermişsiniz ben ne dedim size yengeçler hassastır duygusaldır kırılgan bir karakterdir ikisi oyuzden anlaşamazlar yay yengeci kırar üzer sana normal gelen şeyler bizi üzer ağlatır oyuzden olmaz yoksakii yay burcu kötü bir burç değildir sadece hayata bakışımız kişiliklerimiz farklıdır
@r_engarenyollar valla ben baska yay da tanidim iliski insani degildi ama gayet kibar ve saygili bir insandi yasi da 24 tu bu adamin kabaligi tamamen karakterinden kaynakli, yasindan da burcundan da degil.
@iyilik_meleği_ çok haklısın gülüm zaten yay özgür ruhlu başına buyruk bağımsız bir burçtur ilişki insani değildir zaten ben de onu belirttim zaten duyarlı bir kişiliğe sahip değildir ler mesela biz şimdi burada onun kişiliğini ve burcunu konuşuyoruz onun bu umrunda dahi olmaz hatta takmaz bile 🌹🌹🌿🌹🌿🌹🌹🌹🌿🌹🌿
@iyilik_melegi_ körler sağırlar birbirini ağırlar
@r_engarenkyollar körler sağırlar birbirini ağırlar
@PandaRiza ask olsun ben körmüyüm şimdi 🤣
@r_engarenkyollar değilsindir umarım. Yoksa o gözlere yazık olur 😃
@PandaRiza ama sen kiyıyorsun işte şimdi bu gözler senin yüzünden ağlasa yazık olmazmi bu gözlerime hıı sayın rıza beyefendi
@r_engarenkyollar dur lütfen yoksa şimdi ben ağlayacağım 😃
@PandaRiza ben seni ağlatmam merak etme konuşurken de üslubuma ve saygimada dikkat ederim
Sizle tartışırken bile sevimyeme cizgime dikkat ederim beyefendi
@r_engarenkyollar çok prensipli hanımsınız. Maşallah diyor saygıyla hürmetlerimi arz ediyorum.
Teşekkür ederim... saygılar 🖐️
@r_engarenkyollar rica ederim matmazel
🙋🙋🙋
@r_engarenkyollar güle güle matmazel. Yolun açık kılıcın kesin olsun. İşin gücün rast gelsin dabancandan ses gelsin.
😂😂 tm peki beyefendi sen öyle diyorsan öyle olsun 🙋
@r_engarenkyollar benim dediğim değil senin gönlünce olsun 🙋
Amin gülüm insallah cümlemizin 🤗🤗🤗
@r_engarenkyollar ne çabuk geri geldin matmazel 😃
Ben yengec kadınıyım ve eşim boğa
Muhteşem bir uyum olur yengeç ve boğa birbirini tamamlarlar 🤗
Boga burcu ıle cok ıyı cıft olurlar
Boğayı seviyorlar diye biliyorum
Çok doğru tespit yengeç kadını boğayla çok güzel uyum sağlarlar 👏👏
@r_engarenkyollar teşekkürler efendim 😌
Rica ederim 🙋🙋
Balık burcu ile mükemmel olurlar.
Yengeçle yengeç ve balık iyi anlaşır
Tabii ki akrep burcu erkeği.
Balik ve Akrep
Cevap belli oğlak
genel anlamda oğlak.
Bir yengece bir yengec yakisir
Doğru tespit ama en çok uyum sağladığı boğa ve oglaktir sonrasında yengeç, akrep , balık , terazi ve başak gelir diğerleriyle hiç anlaşamaz zaten
Hic burclara bakmadim. Iliskilerimde ama bende yengeicm
Bu saydıklarım senin içinde geçerli yengeç burcu isen benim astrolojiye ilgim olduğu için ben bakarım 😄 erkeklerin genellikle astrolojiyle vevburçlarla ilgisi fazla olmuyor oyuzden üzülme sen tek değilsin
Üzülmüyorum 😂 sadece anlasmaya ask uyumuna ve cinsel uyuma bakarim okadar
tamam peki öyle olsun 🤗
Ben naçizane fikrimi söyledim sadece
Bende tepki gostermemistim zaten :)
Tm peki 🤗🤗
Sustummmmm
😂 Alingan sey seni
Tabiki ikizler olmalı
balık
Bence balık
akrep candır
Yengeç