- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
TERAZİ KADINLARI
Terazi burcu kadınlarının çoğu, karşılarına en ufak bir fikir tartışması olanağı çıktığı zaman, keskin zekalarını göstereceklerdir. Teraziyle tartışmaya girmek istemezseniz, o kendi kendiyle tartışacaktır. Bir terazi kızı tek başına kavgayı başlatabilir ve büyük bir zevkle sürdürebilir ve yine kendisi sonuçlandırabilir. Ona göre her şey sonunda eşitlenir. O daima haklıdır ve sonunda son kararları o verecektir. Terazi kadını adil değilse, dünyada hiçbir şey eşit değildir.
Onun çekiciliği ve dayanılmaz tebessümü diğer kadınlardan çok farklıdır. Açık ve berrak bir mantıkla sizi daima kendine inandıracaktır.O bir Venüs kızıdır. Hayatı güzel ve zevkli yaşamayı satın alabileceği tüm güzel şeyleri ister. Onların büyük paralara ihtiyaçları vardır. Lüksü, pahalı giysileri, parfümleri ve kendini güzel hissettirecek eşyalara sahip olmak isterler.
Bir terazi kadını asla aşksız yaşayamaz. Gerek iş hayatında, gerek özel yaşamında daima romantik bir ilişkiye ihtiyaç duyar. Özellikle seveceği bir erkeğin özlemini çeker. Terazi kadının hakkını vermek zorundasınız. O zodyak’ın herkese nasip olmayacak özel bir dişisidir. Zaman zaman, dengelerini kaybedebilir. Çünkü, duygusal dünyası daima karışıktır. Özlemlerini ve isteklerini karşılayamadığı zaman kaprisli yönleri ortaya çıkar. Aşk ormanlarının romantik gezilerine daima ihtiyaç duyarlar. Uygun partner buluncaya kadar, gönül kapılarını daima açık tutarlar.
Yüzleri güzel duru ve sevecendir. Bakışları anlayış doludur. Gözlerinin içi güler. Orantılı bir vücuda sahip olmalarına karşın, hafif etine dolgun hatları yaşları ilerledikçe hantallaşabilir. Giyim konusunda çok zevklidirler, cezbedici ve cüretkar giyinmekle beraber, asla bayağı olmazlar. Terazi kadını gerçek bir diplomattır. Nerede ne yapacağını bilir. Nezaketi ve inceliği ona tüm kapıları açar. İşleri ne olursa olsun, asıl işleri yaşamı ve çevresini güzelleştirmektir. Hayatın hep güzel yanlarını görmek ister. Onlar, evliliği dostça yapılan bir ortaklık olarak görürler. Yalnız kalmaktan hiç hoşlanmazlar. İnsan ilişkilerine çok önem verirler.
TERAZİ-KOÇ Burç Aşk Uyumu
Zıt burcunuz olan Koç, heyecanlı, neşeli, hareketli ve ihtiraslıdır. İlgisini üzerinize kolaylıkla çekebilirsiniz. Mars ve Venüs çarpışması yansıtan bir ilişkidir. Koç’ların çoğu uçarıdır. Siz dengeli ve akıllı bir kişisiniz. Kendinizi sevdirmeyi başarır ve Koç için vazgeçilmez olursanız, ilişkiniz ömür boyu sürecektir. Üstelik Terazi’ler doğuştan aşk için yaratılmışlardır. Koç, duygularınızı atağa kaldıracaktır. Bir Koç’un Terazi’ye bağlanması zor olmayacak ve her ikisi de bu ilişkiye gönüllü teslim olacaklardır.
TERAZİ- BOĞA Burç Aşk Uyumu
İkiniz de bir Venüs kişisi olarak, birbirinizden etkilenmemeniz mümkün değil. Boğa, güzel etkileyici ve çekici Terazi’de istediği her şeyi bulacaktır. Her ikisi de, evliliğe hazırdırlar. Terazi’nin yaşamı hep bir birliktelik üzerine kurulduğu için, yaşamda yalnız yaşamaktan hoşlanmaz. Boğa zaten yuva ve çocuklar için doğmuştur. Aradığı hep sıcak bir ailedir. İlişkilerini bozan tek şey, Boğa’nın kıskançlığı, Terazi’nin aşırı kaprisleridir. Astrolojinin doğru ilişkilerinden biridir. İlişkinize özen gösterirseniz, ömür boyu sürecektir.
TERAZİ- İKİZLER Burç Aşk Uyumu
Çok yönlü, zeki, esprili, bilgili ve kültürlü bir İkizler’den ilk anda etkilenir ve ona aşık olursunuz. Aranızda pek çok ortak konu vardır. Zeki İkizler, sizin her hissettiğinizi anında anlayacaktır. Fakat sizin de, onun beklentilerine cevap vermeniz şarttır. Çünkü onu her konuda oyalamanız ve onun kafasına hitap etmeniz gerekiyor. Bir İkizler’le evlenmek istiyorsanız, ömür boyu ilgisini çekecek ilginç konular bulmalı ve ona yaşam boyu ilginizi göstermelisiniz. Bu aşk için uzun ömürlü bir ilişki diyebiliriz.
TERAZİ-YENGEÇ Burç Aşk Uyumu
Yengeç, romantik ve duyguludur. Sevgiye çok fazla değer verir. Onun kibar ve ince davranışlarından etkilenecek belki de, hemen evlenmek isteyecek, Yengeç’in duygulu dünyasına doğru çekildiğinizi hissedeceksiniz. Her şey başlangıçta güzel olacak ve hayatınızdaki kişinin, o olduğunu düşüneceksiniz. Yengeç sizin kadar sosyal değildir ve aile ilişkilerinin dışında çevreye fazla açık olmayabilir. Siz gezip eğlenmek isterken, o evde oturmayı tercih edebilir. Aranızdaki dengeyi kurabilirseniz, bu ilişkiye şans verebiliriz.
TERAZİ-ASLAN Burç Aşk Uyumu
İşte en güzel beraberliklerden biri karşınızda duruyor. Aslan cömert, eğlenceli, paylaşımcı ve sevgi doludur. Aradığınız her şey onda fazlasıyla vardır. Sizin zarafetinizden, çekiciliğinizden ve konuşmalarınızdan etkilenecektir. Çevrenizde dolaşan hayranlarınızı kıskanırken, gizlice gurur duyacaktır. Onurlu Aslan için eşi bulunmaz bir eş ve sevgili olacaksınız. Kendinize güveniyorsanız, bu ilişkiyi hemen başlatabilirsiniz. İnanın pişman olmayacaksınız. Ahenkli bir yaşantı ve güzel bir beraberlik sizi bekliyor.
TERAZİ-BAŞAK Burç Aşk Uyumu
Başak tipi asla size göre bir ilişki değildir. Para konusunda ve sosyal yaşamda onunla anlaşabilirsiniz. O da sizin kadar dostluklara düşkündür. Çevresinde arkadaşları olsun ister. Onlarla uzun süren sohbetleri olacaktır. Fakat bir Terazi olarak sizi anlamak kolay değildir. Duygulardan çok mantıkla ilgilenen bir Başak için, siz fazla hassas kalacaksınız. Oysa siz de en az Başak kadar akılcı ve duyarlısınız. Birbirinize kendinizi anlatmaktan yorulabilir, daha fazla güç harcamak istemediğiniz için, bu ilişkiye hoşça kal dersiniz.
TERAZİ-TERAZİ Burç Aşk Uyumu
İşte mükemmel bir ilişki. Soylu, asil, dengeli ve sürükleyici bir roman gibi. Duygusallığınızı birbirinizle besleyebilirsiniz. Ortak yönünüz çok fazla olacağı için, günlerce aranızdaki konular bitmez. Her ikiniz de huzurlu ve rahat bir yaşam arzularsınız. Birbirinize güven ve saygı beslersiniz. Haksızlıklar karşısında ikiniz de tepkili olacağınız için, aranızda önleyemediğiniz kavgalara da hazır olun. Her şeye rağmen ideal bir ilişki.
TERAZİ-AKREP Burç Aşk Uyumu
Akrep insanı derin duygulara sahiptir. Sevgi, aşk, cinsellik onun için yaşamın vazgeçilmez bir parçasıdır. Aynı zamanda müthiş kıskanç olan bu kişiyle anlaşmak her zaman kolay değildir. Sizi sevecek sahiplenecek ve paylaşmak istemeyecektir. Onun güvenini kazanırsanız, ömür boyunca asla bir daha bulamayacağınız bir aşkı size sunacaktır. Hareketlerinizin kısıtlanmasına katlanabilirseniz, sizi mutlu etmek içinden elinden geleni yapacak ve sizi kimseyle paylaşmayacaktır.
TERAZİ-YAY Burç Aşk Uyumu
Başlangıçta Yay’dan hoşlanabilirsiniz. Çift karakterli bu insanla yaşamak sizi oldukça eğlendirecektir. Neşeli, çekici, yeniliklere önem veren bir Yay size şimdiye kadar görmediğiniz bir dünyanın kapısını açacaktır. Fakat bir Yay’la yaşamak her zaman kolay değildir. Çabuk bıkan ve kısıtlanmaya gelemeyen bir Yay sizden çok çabuk soğuyacaktır. En iyisi onunla önce dost olmayı denemelisiniz. Gerçekten birbirinize önem vermeyi ve saygı duymayı başarabilirseniz, bu ilişkiyi denemelisiniz.
TERAZİ-OĞLAK Burç Aşk Uyumu
Oğlak insanı gerçekten kaliteli ve hislerini belli etmeyen bir yapıya sahiptir. Görüşleri sizden çok farklıdır. Madde ve duyguları arasında müthiş bir denge vardır. Beraberliğiniz hiç kimseye benzemeyecektir. Seçici ve kaliteli zevklere sahip olan Oğlak, sizi yüceltmez ve abartmaz. Hayranlık duyabilir fakat şımartmaktan hoşlanmayacaktır. Onun yanında ayağınız yere sağlam basacak ve yaşama daha gerçekçi bakacaksınız. Sürekli ilgi görmek isteyen bir Terazi için, şaşırtıcı ve eğlenceli bir ilişki. Bu beraberlik her anlamda farklı ve seçkin olacaktır.
TERAZİ-KOVA Burç Aşk Uyumu
En iyi anlaşabileceğiniz kişilerden biri karşınızda duruyor. Kova özgür tavırlarıyla sizin üzerinizde şok tesir yapabilir. Onunla istediğiniz frekansı tutturabilir ve uçabilirsiniz. Akıllı ve başkalarından farklı hareket eden bu kişi ile beraber olmak için, birçok gönüllü varken, sizi seçmesi, bir bakıma sizi onurlandıracaktır. Önceleri onun gözüne girmek için hayli çaba sarf edeceksiniz. Rahat görüntüsünün altındaki tutuculuğunu keşfettiğiniz gün, beraberliğiniz tam anlamıyla rayına oturacaktır. Güzel ve ahenkli bir beraberlik.
TERAZİ- BALIK Burç Aşk Uyumu
Balık tipini beğenebilirsiniz. Aranızda derin bir sevgi de doğabilir. Fakat sizin gibi akılcı ve mantıklı olmayan bir Balık’la yaşamanız kolay değildir. Onun her an değişen duyguları, kıskançlığı, renkli iç alemi kesinlikle size sanal gelecektir. Siz, yaşama onun kadar kaderci ve hayalci bakmadığınız için, bu ilişkiden bıkma olasılığınız çok fazla. Balığa aşık bile olsanız, birlikte yaşamanız oldukça zordur ve er geç ayrılık kapınızı çalacaktır.
00 Yorumla

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
77Cevap
bütün burc kızlarına direk kocu öneririm. diğerleri ya sadık değiller. ya odunlar. ya size meta olarak bakarlar. ya erken bosalırlar. ya güvenilmezler. ya culsuzdurlar. ya boyları kısadır. ya antiromantiklerdir. ya aile babası olamazlar. ya gözü asırı oynastadır. ya ev işlerinde 0 yardımdırlar:D ne kadar kötü sey varsa saydım.
110 Yorumla- Oğlak+1 yıl
@NehirNejo olamaz öyle bir şey eşyanın tabiatına aykırı bi kere. bir kuşun kedi avlaması gibi. tomun jerryi yakalayıp yemesi gibi. chp başkanının eşinin tesettüre girmesi gibi. kesin nüfusta hata olmustur oluyor bazen yasanıyor. bunlar hep kocları yıpratmak ıcın yapılan birtakım şeylerdir.
- Terazi+1 yıl
Ben de aynı şekilde koç mağduru 🤣
- +1 yıl
Aman ha sen koç diyenlere bakma. Hayatının hatası olur. Boğa kova tavsiye ederim yengeç edilebilir.
12 Yorumla- Oğlak+1 yıl
Koçtan uzak dur
Oğlak olmuyo teraziye. İlk flörtken burçlara baktığımda zaten olmaz diyordu o zaman da kendimi kandırmıştım olur oldururum burçlar da neymiş illa tutmak zorunda mı diye. Olmuyormuş bir buçuk sene denendi onaylandı
02 YorumlaCok tersim Terazi kadinina ama seviyorum zillileri.
Hepsi cok tatli kendine ozen gosteren kimseyi kirmak istemeyen sabirli iyi niyetliler.
Sadece asiri alisveris tutkulari var.
takilmayi seviyorlar birde.00 Yorumla- +1 yıl
yav off nedir bu burç meselesi. Ben o kadar etkili olduğunada inanmıyorum açıkçası abartılıyor.
20 Yorumla Benim eşim Terazi, yükseleni de Terazi :)
Ben Yengecim, yükselenim Kova :)
Biz baya iyi anlaşıyoruz ama bu sadece burçla alakalı değil bence.
00 Yorumla- +1 yıl
Ben ikizlerin eşimde terazi ve aramızdaki uyum harika zaman zaman haklı haksız durumları ve benim anlık değişen düğü durumların sorun olabiliyor ama üstesinden geliyoruz sevgi herşeyin üstesinden gelir diye düşünüyoruz 7aydir güzel bir birlikteliğimiz var
01 Yorumla- Başak+1 yıl
ben kendimle ilgili araştırma yapıyorum ben dışa dönük bir insan mıyım içe dönük mü
- +1 yıl
Kova, ikizler, nedense bu kadınlar oğlak erkeklerine çok düşüyorlar oda ayrı bir enteresan 🤔
10 Yorumla - +1 yıl
Şimdi doğru mu anladım?
Bizlerin önerdiği burca göre mi sevgili bulacaksın? 😄😂😂😂 Enteresan 😂00 Yorumla - +1 yıl
Terazi kadını için 1. seçenek ikizler 2. terazi 3. kova
010 Yorumla- Terazi+1 yıl
@melina_97 O zaman ikizlerden uzak dur. Yükselenin ne?
- Başak+1 yıl
@melina_97 Ozaman başakla sevgili olamaya çalış
- Başak+1 yıl
@B3lin4y ben başak burçluyum kimseyle sinsilik yapmadım senin burcun hangisi
İnsanların kişiliğini Burçların belirlediğini düşünmesi bana Saçma geliyor
10 Yorumla- +1 yıl
Terazi hava grubudur ikizler ve kova erkeği ile iyi anlaşır diye düşünüyorum
10 Yorumla - +1 yıl
Bende terasiyim ama oğlak buri çıkarsa evlenirim. d. oglaklae kadar iyi burç yok. He birde akrep
00 Yorumla - +1 yıl
Insan evladını ama zaman sonra sende insanlığını unutursan
00 Yorumla - +1 yıl
benim burcum balık.. ben burçkara değil kalbe bakarım ☺️
00 Yorumla Bence birinden hoşlanmışsan ve anlasiyosan bu burç işleri bosss
00 Yorumla- +1 yıl
Burçların ilşkiler üzerinde bu kadar etkisi var mı ya?
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Erkek önermek mi shhshshsb soru ayrı cevaplar ayrı komik hahahah bitmişsiniz ya
12 Yorumla- Cevap sahibi+1 yıl
Önereyim bebek, balık burcu kesinlikle çünkü duygusal oluyorlar
- +1 yıl
Burçlan karakter olsaydı herkes kendine gidip seçerdi reyondan
Valla bende sevmiyorum çoğunu, ve bende çok merak ediyorum hangi burç olurmuş 😁
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Kendimi öneriyorum dilerseniz yazabilirim :)
2 sevgilim oldu ikiside terazi. hep iyi anlaşıyorum terazilerle
03 Yorumla- Cevap sahibi+1 yıl
kova bende
- Cevap sahibi+1 yıl
@melina_97
Balık erkeğiyle anlaşamadığımız kesin ama hangisiyle anlaşırız ben de bilmiyorum
12 Yorumla- Oğlak+1 yıl
Terazi erkeği? 😂
terazi kadını çok hoş ya bi kaç tanıdığım oldu ılımlı ve anlayışlı oluyorlar
12 Yorumla- +1 yıl
Merhabalar
Burç sorusu sorarak herkesin burcunu öğreniyorsunuz
Bu tutumunuza çok kızdım
00 Yorumla Kimi önereceğimi bilmiyorum ama kesinlikle balık burcu erkeklerden uzak dur
Çok fazla sıkıntılılar00 YorumlaTerazi kadınına en iyi ikizler burcu uyumlu olur. Burdanda bakabilirsin uyum önemli bir detay
00 Yorumla- +1 yıl
Lütfen beni seçç 😭
😣😒
10 Yorumla - +1 yıl
Önerirsiniz ne kanka. Ben x şampuanını öneriyorum sana
00 Yorumla Terazi erkeğiyim Terazi atasözü der ki : Terazinin teraziden başka dostu yoktur 😂😂
00 Yorumlaben teraziyim sevgilim ikizler cok benziyoruz bu nedenle cok iyi anlasiyoruz (kovalar da olur😁
00 YorumlaBurc önemli degilki onlara parali ve mevki sahibi olmasi kâfi
00 Yorumla- +1 yıl
Ben Teraziyim sevgilim ise İkizler. Her açıdan uyumluyuz.
00 Yorumla - +1 yıl
Burcu boş ver sana ben lazimim😂 yani yengeç erkeği 😹
00 Yorumla - +1 yıl
Bizde Sânâ ölmüyoruz kânkââ""
00 Yorumla Valla teraziyim tek bi sevgilim oldu o da yengeç burcu 3 yıldır çok iyiyiz maşallah
00 Yorumla- +1 yıl
Ben boğa burcuyum eski kız arkadaşım teraziydi 2.5 sene gayet güzel bi ilişki yaşadık
00 Yorumla - +1 yıl
aslan burcunu herkese öneririm çünkü ben aslanım 😄
03 Yorumla- Terazi+1 yıl
yükselenim terazi o yüzden kendimi öneririm tabi şakasına 😄
- Aslan+1 yıl
😄😄😄
- Terazi+1 yıl
🦁🦁
- +1 yıl
Koç burcu dengeye sokar onu.
01 Yorumla - +1 yıl
Terazi kadınıyla koç erkeği uyumlu
10 Yorumla - +1 yıl
Benim gibi teraziyi öneririm :D
00 Yorumla - +1 yıl
kova kova kovaaaaa
00 Yorumla - +1 yıl
Kova, o taşır sen tartarsın 🙂
00 Yorumla Koç candır gerisi masal
00 YorumlaTerazi-Terazi
00 Yorumla- +1 yıl
Sipariş verebiliyor muyuz? 😅😅
00 Yorumla - +1 yıl
İkizler 😃 şaka balık
00 Yorumla Burçlara göremi erkek seçiyosunuz artık :D
00 Yorumla- +1 yıl
Kendi burcunla aran nasıl
00 Yorumla Bu konu da bilgi sahibi değilim
00 Yorumla- +1 yıl
Terazi ya da ikizler erkeği olabilir.
00 Yorumla - +1 yıl
Aslan burcunu dene pişman olmazsın
00 Yorumla u
+1 yılYengeç öneririm
00 YorumlaBurç işi yalan dolan uydurmaca
00 Yorumla- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
ikizler, terazi, aslan, koc, kova, yay, boga
00 Yorumla - +1 yıl
Terazi - Terazi peki?
00 Yorumla - +1 yıl
Tersi için peki
00 Yorumla bence yengeç :D
00 YorumlaAkrep
00 Yorumla- +1 yıl
Akrep
00 Yorumla - Devamını Gör (65)
Detaylı bilgi
Merhaba değerli KizlarSoruyor takipçileri 🌸 Uzman astroloğumuz Fulya Nas sizler için sorunuzu yanıtlıyor. ♎💗
https://www.dailymotion.com/video/x8e9gchAkrep