+1 yılSaçma! Burçların özelikleri hemen hemen herkeste aynıdır ama devreye kişinin karakteri girince işin rengi değişir. Yani her akrep veya yay insanı bir değildir. Şöyle söyleyeyim; sessiz, mutlu bir Yay burcuyla, öz güvenli ama öfke problemi olan bir Yay insanı bir değildir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılhahahah eğlenceli. ama bence burçlara göre yapma. çeşit çeşit erkek var hepsini dene ama burçlar yalan dolan. sahte bilim burç. farklı farklı karakter ve tipte erkekle ol sadece bence en güzeli bu. ben de öyle yapacağım. ama kimsenin kalbiyle oynama. duygularıyla oynama. yalanlar söyleme. üzme kimseyi yani bunu yaparken.
00 Yorumla
+1 yılBurcuna göre arkadaşlık kurmak çok mantıklı bir durum deyil, sizi mutlu edecek burç uzun yıllar karşınıza çıkmazsa bekleyecek bekar mı kalacaksınız, hangi burç olursa olsun adam gibi adam olsun. Burç burç aramaktan sa sizi seven saygı duyan, düzgün karakterli biri karşınıza çıkana kadar bekleyin
00 Yorumla
+1 yılOlm o yıldızların yarısı ölü ölü sadece ışıkları geliyor bize milyon yıl önce öldü yarısı ve hadi bu gerçeği unutalım ve farz edilimki yaşıyor o yıldızlar lan milyon kilometre uzaklıktaki gök cisminin doğduğun aya göre ne ilgisi olabilirki bide doğduğun aya göre noluyo çalışma saatimi var
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
120Cevap
- Astroloji & Burçlar konusunda 19b cevap paylaştı.
u +1 yılMantıklı değil
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKardeşim 12 burcu tek tek denemene gerek yok ben sana yorumlarımı yapıyım hem deneyimlediklerim, hem de arkadaşlarımın burçlarına göre vs. Ama senin ne burcu olduğunda önemli.
Gözlemlediğim kadarıyla Terazi erkekleri özgür ruhlu, biraz hayalperest, güzelliğe ve bakıma önem veren, karşısındakinden de bunu bekleyen tipler.
Yay erkekleri de özgür ruhlu ama Teraziye göre daha ayakları yere basan, sorumluluk sahibi, eğlenceli ve esprili tipler. (Yay, erkekte en sevdiğim burçlardan biridir)
Aslan erkekleri biraz lider ruhlu oluyor yani ona biraz ayak uydurmanı, ona sevgini göstermeni bekliyor. Açık sözlüler. Bir de parayı çok seviyolar ve sıkıştığı bir ortamdaysa ordan sıyrılmak için yalan söylediği anlar oluyor.
İkizler erkeği tam bir dengesiz oluyor. Keza Yengeçler de öyle. Yengeç erkeği sana bir gün sıcak davranır, ertesi gün bir bakmışsın sanki dün seninle ilgilenen, güzelce konuşan kendisi değilmiş gibi soğuk yapar. Bazen kimseyle görüşmek istemez, kendi kabuğunda yaşar. Aradan aylar geçer ortaya çıkar sonra hiçbir şey olmamış gibi davranır. Açıkçası biraz gizemliler. İkizler de aynı şekilde dengesiz ne zaman ne yapacağı belli olmaz fakat yengeçle tek fark İkizler çok içinde yaşamaz daha çok kendini dışarı atar ve gezmeyi sever.
Başak erkeği çok alıngan, çok duygusal ve biraz da yanlış anlama huyları var. Senin söylediğin bir kelimeyi evirip çevirip kafasında başka hale getirip kendi kendilerine tribe girebiliyorlar. Biraz çocuksular. Kadınları biraz daha iyi ama benim erkekte en sevmediğim burç Başak.
Daha devam ederim ama çok uzun oldu benden bu kadar 😅
20 Yorumla
+1 yılMantıksız. Dehşet mantıksız. Yani Türkiye'de bulunan 6 milyon koç erkeğinin nasıl bir insan olduğunu bir koç erkeği üzerinden mi deneyerek anlayacaksın? Aman bir bilimcinin yanında deme, taşlar seni 😂
19 Yorumla
Aslan+1 yılOff büyük resmi kaçırıyosun ne yani insanları doğduğu aya göremi anlayacaksın
Aslan+1 yılAma tabii güzel oluyo aslında insanları hiç bilmeden tanımadan sadece doğduğu aya göre 12 farklı sınıfa ayırmak
Terazi+1 yılTamam bunu bana neden söyledin?
Aslan+1 yılYani dediğin şeyle tamemen alakasız olsa kısmen bunu diyebilirdin ama hem dediğin konu hakkında alakası var hemde sen insanları eleştirebiliyosan insanlarda seni eleştirebilir illa eleştiri istemiyosan yaptığın görüşlerini kapatadabiliyosun ama bunu yaparsan zaten yaptığın görüşü savunamıyorsun anlamına gelir
Terazi+1 yılHayır ilgisi yok inanın ki. Bir tane koç erkeği aldattı diye 6 milyon koç erkeği kesin aldatır diyebilir miyiz? Hayır. E halde soru sahibi haksız.
Beni eleştirmeyin dedim altta başka burada başka demeniz üzerine kafam karıştı ve bana neden dediniz dedim.
Terazi+1 yılVe kendi görüşüm o kadar haklı ki sizin yorumunuzu kaldırma gereği bile duymadım, Akıllı insanlar hangimiz haklı bunun ayrımını yapabilsin diye.
Aslan+1 yılSenin zaten 6 milyon koç erkeği dediğiniz kısma hak veriyorum zaten ama büyük resmi kaçırdığını söylüyorum sana
Aslan+1 yılDirekt insanları 12 farklı gruba ayırmanın yanlış olduğundan bahsediyorum ben ise
Aslan+1 yılSoru sahibine gelirsek onun hiçbir haklılık zerre payı yok çünkü insanları 12 farklı sınıfa sadece doğduğu aya göre sınıflandıramazsın birazcık araştırsanız şu burçlar yıldız diyo aga o yıldızlar milyon yıl önce öldü sadece ışığı geliyor
+1 yıl
00 YorumlaHahah mantıklı ama senin burcuna göre anlaşabileceğim kişileri seçmelisin.. zaten ister istemez onlara çekilirsin. Şey vardı Netflix te “Kırık kalplerin astroloji rehberi” diye bir İtalyan dizisi. Onu öneririm sana 😇
22 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok iyi olur burçlardan anlayan biri olarak Sana tavsiyem hiç baslamadan , bulaşmadan şu burç erkeklerinden uzak durman ;
📌 Başak : takıntılı surekli eleştiren kafasında kuran aşırı kontrolcü
📌 Balık : aşırı dengesiz toksit antipatik ruh hali degisik
📌 Kova : tuhaf hareketleri olan ters üsluplu kişilik
📌 Koç : ataerkil , sert, dengesiz , degisik
📌 Aslan : slak slak hareketleri olan kendini kaf dağında gören egosu tavan yapmış gtu kalkik
📌 Akrep : saman altından şu yürüten ne yaptığı belli olmayan iyi mi kötü mü anlayamıyorsun
Ikizler boğa yengeç terazi yay oğlak geriye bunlar kaliyo bunlar zararsız kendi halinde olur %90 böyledir 🌟
06 Yorumla
Boğa+1 yılağır zihinsel sorunlu ge ri ze ka lisin. birde ozenerek yazmis mal vallahi
Cevap sahibi+1 yıl@2dkyaCikiyorum Bence Sen 2 dakikaya Kaybol Hadi seni ilgilendirmez Benim düşüncelerim kudurma tatlım Hadi naş
Boğa+1 yıltum burclarin orspusu olmus cahil bide kisilik analizi yapiyor burclar uzerinden. valla bole mallari gorunce ulkenin haline şaşırmıyorum
Cevap sahibi+1 yıl@2dkyaCikiyorum terbiyesizleşme istersen bu hesap benimse istediğim yorum yaparım senden izin alacak değilim Seni yöneticilere şikayet ettim gerekeni yaparlar sana kudurma demiştim Dost acı söyler gerçeklerde acıdır Hadi şimdi kaybol
+1 yılama öyle olmaz ki sadece burç değil
yükseleni doğum haritası da etkiliyor hepsinin haritasını çıkart her tiple çık
bir 20 yıl alır en az ama olsun sonuçta en doğru insanı bulursun asdnsakjf
10 Yorumla
+1 yılben aslanım en cok kendi burcumun erkekleriyle anlastım hepsi de bana cekiliyor ve aynı zamanda dürüstler bulursan aslan burcu bul aşık edersen sırtın yere gelmez
20 Yorumla
+1 yılSorun Burçlarda Değil ki
Erkeğin Kalbinde Ve Beyninde Bitiyor
Eğer Kalp Ve Beyin İyiyse her şey İyidir
Ama Kötü Kalpli Kötü Düşünceliyse
Sat Dünyasını Gitsin20 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 361 cevap paylaştı.
+1 yılBurç yorumu yapan biri olarak en karakterli üç burcu sayacak olursam Terazi, Aslan ve Koç derim.
Eğlenceli biri olsun diyorsan Yay ve Boğa erkeğiyle takıl.
Soğukkanlı ve ağırbaşlı biri arıyorsan Başak, Aslan ve Oğlak erkekleri sana göre.09 Yorumla
Akrep+1 yılKova listeye bile girmemiş 😂
Aslan+1 yılEski sevgilin kova mıydı
Akrep+1 yılEvet
Aslan+1 yılEski sevgilin değil de eski bir tanıdığın olarak yorumla desem ne dersin onun hakkında?
Akrep+1 yılÖzgürlüğüne ve keyfine düşkün, eğlenceli, şakacı. Yanında mutsuz olma imkanın olmayan ayrıca çok bonkör birisi. Sevdiği zaman sürekli jestler yapan ve her türlü zorluğa göğüs gerecek birisi. Ama kötü tarafları da elbette var, mesela dik başlı olması, her konuda bi fikrinin olması her şeyi ben bilirim tavırları. Çabuk parlayan birisi olması vs vs.. Ne yazdım be 😄
Aslan+1 yılMadem bu kadar iyi neden bir iki tane problemli davranışını sorun ettin? Alttan almak varken.
Akrep+1 yılÇünkü şu an çoğunlukla iyi özelliklerini saydım. Ama bi kaç tane kötü özelliği yoktu birçok vardı. Burada yazamayacağım şeyler oldu ayrıca bitmesi gerekiyodu bitti
Aslan+1 yılBöyle daha açıklayıcı oldu işte. Bir kişiyi anlatırken nefret etsen de, sevsen de iyi ve kötü özelliklerini bilerek tanıtacaksın ki tanıyalım. Allah yolunu açık etsin, bol şans.
Akrep+1 yılBen öyle bir şeyler bitti diye arkasından atıp tutacak beddua edecek birisi değilim. Yiğidi öldür hakkını yeme demişler. Teşekkür ederim, senin de 🤞🏻
+1 yılBunun yükselen burcu var ay burcu, venüs burcu, evlerinin kaçıncı konumda olduğu, zartı zurtu var aslan, balık, yengeç, başak, ikizler, koç erkeklerinden uzak durabilirsin en azından😆
10 Yorumla
+1 yılBurca göre değil, karaktere göre değerlendirme yapmanı tavsiye ederim. Çünkü karşına çıkan ilk kişi karakterli biriyse ayrılıp başka birini hayatına almaya gerek kalmaz zaten
00 YorumlaHata edersin. Çünkü kişileri asıl ayırt eden şey burcu değil, yükselen burcu. Yükselen de doğum günü ve saatine göre hesaplanır. Böyle olmasaydı dünyada 12 çeşit insan olurdu.
00 Yorumla
+1 yılO zaman şöyle bir matematik yapman gerekecek 12 burç 12 yükselen var işte ay burcu var hatta. Bütün kombinasyonları denemeye ömrün yetmez yavrum.
00 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 328 cevap paylaştı.
+1 yılBence bu, ( sözde ) iyi bir seçim yapmak için değil, bir çok erkekle birlikte olmak için bahane aramak gibi geldi. :-D
Bu tür bir şey için bahaneye gerek var mı?
00 Yorumla
+1 yılBurç muhabbeti şansa ya her insan farklı çünkü karakterler bambaşka ruh başka çünkü istediğin şekilde tutturamazsın ama belki denk gelir şansını dene.
00 Yorumla
+1 yılBence burçları bu kadar ciddiye almayın. Bir iki özellik doğru diye hepsi doğru olacak diye bir şart yok. Aynı burç olan iki insan birbirinin tam zıttı olabilir.
00 Yorumla
+1 yılÖyle bir dizi vardi, hatun bütün burçları deniyor. Birine aşık oluyor terazi erkeğiydi sanırsam.
31 Yorumla
+1 yılSen bu zeka ile bunca zamandır nasıl yaşadın. Derhal Nasa , Tübitak ve National Geoprafick birleşip seni incilmeye alsınlar
10 Yorumla
+1 yılYükselenleri de hesaba katarsan ömür boyu erkek değiştirerek ilerleyip tek başına ölmüş olursun.
10 Yorumla
+1 yılBurçlarla ilgisi yok bunun eyer sen bu hareketi sergilerden yani yaparsan bu da senin karaktersizliği i ortaya koyar
01 Yorumla
+1 yılCooookkk mantıklı coookkk. Bu zekayla sen bu ülkede harcanıyorsun senin bu zekayla M. I. T de eğitim veriyor olmalıydın...
00 Yorumla
+1 yılTamam da aynı burç olup kişilikler çok farklı olabilir. Doğum haritana bak, sana uygun kişiyi bukursun o zama.
00 YorumlaBurçlara inanıp hayatına yön veren ve ikili ilişkiler de etkisi olduğunu düşünen ağır ge ri ze ka lıdır
00 Yorumla
+1 yılİkizleri sakın deneme o zaman hiç bağlanamıyor yengeç biraz fazla alıngan ve neye alındığınıda söylemiyor boğa aşırrrrrı inatçı
00 Yorumla
+1 yılBana çok mantıklı gelmiyor 😅
Burç olayından ilerlemek istiyorsan.. doğumharıtana baktır ve sana uyumlu olanları öğrenerek hareket et..00 Yorumla
+1 yılama yukselenleri de etkiliyor bir suru kombinasyon var hepsini denemen mumkun degil o yuzden. umarim max ucuncude bulursun dogru kisiyi mxmxm
00 Yorumla
+1 yılKeşke böyle bir şey olsa, tüm kızlar o burcun erkeklerini seçerdi üzülmemek için. Ben de dahil. Ama maalesef sadece burç etken değil
00 YorumlaMantıksız, burçlarla alakalı olmayacak bi durum. Kişiden kişiye değişiklik gösterir burç özellikleri de
00 Yorumla12 erkek hmm ondan sonra kim napsın seni be güzelim anca pertin çıkar :D
10 YorumlaBöyle şeylere inanan Hulk’ada inanıyodur ya jakdjjsjsj ne güldüm ya
11 Yorumlamükemmel bir fikir gerçekten tebrık ediyorum. bir IQ testi mi yaptırsan?
10 Yorumla
u +1 yılDeneme şekline göre değişir, deneyeyim derken kullanıldım deme sonra.😂
10 Yorumla
+1 yılŞahsen ben ikizler burcuyum. İkizlerin kötü bir şöhreti var fakat aslında olumlu yanları da bir sürü. Fakat insanlar sürekli bardağın boş tarafını görmek istedikleri için yardımcı olamayacağım :-)
00 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılSen sağlam olması açısından her burc erkegınden 3’er kişiyle konuş.
Hee mideni aldırmayı unutma00 Yorumla
+1 yılMantıklı kardeşim ama dikkat et 12. Burca geldiğin zaman elinde 5 cocuk olmasın. 😜
00 Yorumla
+1 yılOğlağı denemeden eleyebilirsin. Denendi elendiği onaylandı..
00 Yorumla
+1 yılHayır yaaa bu soruyu ban sormaliydım... İkizlerden başlama ermeklerden soğursun
00 YorumlaDar alanda kısa paslaşmalar… bence senin burç kova 🪣 😋
00 YorumlaHayır olmaz. Çünkü bunun yükseleni vae ay burcu var. Herkes farklıdır
00 YorumlaAhahahahah lanet olsun dostum bunun bi şaka olduğunu söyle hemen 😃😂
02 Yorumla
İkizler+1 yılMaalesef değil 😂o L. anet olası bir zencii kdjdjd
Oğlak+1 yılAhah peripella mısın sen be baby 😅
+1 yılBu nasıl bir soru? Tüm burç erkeklerini denemek ne demek? Dalga mı geçiyorsun sen...
00 YorumlaBoka basma diye bir laf var bence yapmamalısın iyi insan
00 YorumlaBurç saçmalığına inanan insanları hayatınızdan sektör edin.
00 Yorumla
+1 yıl1 değil 2, değil ,3 değil hepsini dene tarafını seç
00 YorumlaMantıksız
Kişiyi kullanmış olacaksın
Aynı şeyi sana yapsalar hoşuna gidecek mi?00 Yorumlaboş ver burcu sen farklı farklı erkeklerle birlikte ol daha iyi
00 Yorumla
+1 yılBeyin mi yok yoksa beyinsizlik roleplay mi yapıyorsunuz
00 Yorumla
+1 yıl- hızlı koşan at çabuk yorulur
00 Yorumla
+1 yılTüh yaaa,
Neden daha önce benim aklıma gelmedi bu 😕00 Yorumla
+1 yılYay, akrep ve koç bunlar dışındakilere şans verebilirsin 😁
00 YorumlaYay burcu ile ilerlemeni tavsiye ederim, 12 burcu da denemene gerek yok,
00 Yorumla
+1 yıl100 erkekten %36,8 ni görüp tanırsan bir sonraki doğru (en iyisi) insandır.
00 YorumlaLaboratuarın hazırsa, Koç erkeği gelsin miii 🤪😎
00 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 636 cevap paylaştı.
+1 yılYorumlari okumaya geldim 🤣😂 rahatsız olmayın 🤣 okuyup çikıcam 😂
01 Yorumla Uzak durulması gereken çoğu kişi tarafından da tecrübe edilmiş burç net BALIK.
00 Yorumla
+1 yılGidişat çok kötü şu hale bak püü bide hepsini deneyecekmiş
00 Yorumla
+1 yılBen soruyu paraphrase edeyim: Borç bahane s*kiş şahane.
00 Yorumla
+1 yılBunun yerine direkt yengeçlere yönel. Kolay kolay pişman olmazsın. İstisnalar var tabiki.
04 Yorumla
İkizler+1 yılYengeç sapık be 😄kızı erkeği
Terazi+1 yılHayırr, duygusal ve merhametliler. Merhametli insandan kolay kolay zarar gelmez
İkizler+1 yılBilmem hiç duygusal yengeç görmedim işi gücü ısırmak😃
Terazi+1 yılYükselen veya ay burcu etkiliyor olabilir
+1 yılÇok mantıklı ama hepsini birden istersen kötü sonuçlar çıkabilir
00 Yorumla- Devamını Gör (152)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım