Ben de hoş bakmıyorum. Genelde bu fotoda gördüğüm erkek kesimi ya entel ya da serseri takımında sıkça görülüyor. Bunu gördüğümde onlar çağrışım yapıyor bende.
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Haklısın yıllardır aynı ön yargı dövmeli insanlar için de yapılıyor
Çok yakıştırıyorum, bu piercingi yapanlar zaten kendilerine yakışacağını düşünüp yaptıklarıniçin benimdd gördüğüm herkese yakışmıştı. Küpe de severim fakat herkese yakışmıyor, helixde çok iyi duruyor bak. 👌
Benim zihnindeki erkeklik figüründe, künye, kolye, kupe, hızma, oje, makyaj, lazerle temizlenmiş beden , aşırı dar kıyafetler, feminen davranışlar yok. Arafta kalmışlar gibi geliyor çoğu bana.
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Buda senin görüşün. Senin zihnindeki erkeklik figürü. Ama kadınların nasıl ki her alanda özgür ve hür kalıplara konulmadan yaşamasını istiyorsak aynı şey erkekler içinde geçerli olduğunu düşünüyorum
Herkese yakışmaz. Ama yakışsa bile pek hoş değil ya cinsiyetten dolayı 🤷🏻♀️
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Buda toplumsal bir önyargı değil mi? Mesela küpeyi ilk erkekler takmıştır. Erkekler tarafından küpe takıldığının ilk kanıtları Persepolis'teki arkeolojik kazılarda elde edilen kanıtlarda da görülmüştür.
Bılmem hıc yakıştıramıyorum yakışmıo erkeğe aksesuar yakışır ama kol saatı ne bılım güneş gözlüğü bıleklık vs vs ama hızma ığrenc ötesı… top gıbı one öyle